Burtici de prunci pretiosi Mar_Apr 2010 (13)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Hahaha, de aia nici n-am scris ce am mancat azi si cu ce provizii in caz de potop m-am inarmat!

6 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Voi aveti probleme cu, constipatia? Eu am cateva zile de incercari...
Oare avem voie supozitor cu glicerina?

6 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Msymo - ai voie supozitor cu glicerina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

Citat:
citat din mesajul lui MSymo

Voi aveti probleme cu, constipatia? Eu am cateva zile de incercari...
Oare avem voie supozitor cu glicerina?

6 +
de prin babe...poti lua o lingurita de miere dimineata pe stomacul gol ...si nu mai ai probleme cu constipatia. eu nu am probleme ca mi le rezolv cu o gura de cafea si o tigara dimineata(rusine mie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Da Oana probabil de la Feleac ni se trage, eu stau si aproape, aici in Zorilor . Si ca sa ma mai plang...am si aciditate la stomac si retrosternal pana in gat. Asta e ceva nou, la prima sarcina nu am avut parte de asta nici macar in lunile mari cand au foarte multe gravide.
Cu constipatia mai am si eu probleme dar usoare pana in prezent.
Si morrr si eu de somn.
Buunnn, mi-am pus offul, pot pleca la joaca in parc cu Elena.
Va .

Mihaela7+ si Elena Maria (9 aug 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

M-am intors! Azi am fost la eco, de fapt am facut 2 ecografii: una de juma de ora, apoi am baut o cafea si mi-a mai facut una, ca bebe e prea zgubilitic si n-a putut sa faca niste masuratori importante.
Bebe e ok, f activ, sanatos si intreg, colul meu nu s-a scurtat mai mult, insa placenta acopera total colul uterin, s-a format fix pe el. De-aia tot am sangerari si-o sa mai am...
Pana in trim. III nu se pune diagnostic de placenta praevia, pt. ca se poate ridica. Ceea ce si sper, pt. ca eu nu fac cezariana nici batuta. Chit ca trag eu de placenta.

Si, oficial, am intrat in trim. II, ecografia a confirmat varsta sarcinii.
Per total, sunt multumita!

Maine plecam din Bucuresti pt. cateva zile si sper sa fie totul ok. Va citesc din umbra insa n-am mereu timp de scris, din pacate . Sper sa remediez situatia.

Bun venit noilor gravidute si sarcini usoare si fara probleme!

Diana 13+, mami de Iulia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Am mancat atata ciorba azi -- cat nu credeam ca poate manca un singur om. Mi-a recomandat cineva o menajera sa ne ajute cat stam in Romania si a zis ca stie sa faca mancare si mamaaaaa ce ciorba mi-a facut. Ca la mama acasa (vorba vine, ca mama nu a gatit niciodata mancaruri din astea taranesti, noi mancam, dupa cum zicea o colega a mea, "decadent" intotdeauna). Am mancat 3 boluri mari de ciorba, m-am sculat si cum m-am trezit am fugit la oala de ciorba. Mi-e greata, dar nu am vomitat-o, asa ca ma declar multumita.

Am intrat asa sa va fac un pic de pofta :)

Va pup si sa aveti o seara placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

Citat:
citat din mesajul lui freedelia

Am mancat atata ciorba azi -- cat nu credeam ca poate manca un singur om. Mi-a recomandat cineva o menajera sa ne ajute cat stam in Romania si a zis ca stie sa faca mancare si mamaaaaa ce ciorba mi-a facut. Ca la mama acasa (vorba vine, ca mama nu a gatit niciodata mancaruri din astea taranesti, noi mancam, dupa cum zicea o colega a mea, "decadent" intotdeauna). Am mancat 3 boluri mari de ciorba, m-am sculat si cum m-am trezit am fugit la oala de ciorba. Mi-e greata, dar nu am vomitat-o, asa ca ma declar multumita.

Am intrat asa sa va fac un pic de pofta :)

Va pup si sa aveti o seara placuta!
ciorbita am papat si eu azi...de vacuta...mi-am gatit-o singura asa cum imi place mie..acra si cu multa verdeata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Andira neuronul meu de gravida nu prea a inteles.
Oricum eu ma declar multumita ca pe anul asta o sa imi iau tot concediul, ceea ce nu mi s-a mai intamplat niciodata.

Symo ai voie supozitor cu glicerina pentru copii.

Mihaela si pe mine ma termina stomacul. Eu am un ulcer esofagian si de vreo 3 zile imi da mari dureri de cap. Si mi se lasa durerea pana sub buric ca ma si sperii sa nu fie de la bebe. Dar imi aduc aminte ca asa ma doare pe mine cand sunt in crize si ma linistesc. Si tot ce am voie sa iau e Rennie care e apa de ploaie.

Diana m-am gandit atat de des la tine zilele astea. Ma bucur ca totul e ok si ca ati intrat cu bine in trim 2. De vineri intru si eu. Felicitsri pentru bebe miscaret. Asa e si al meu, deloc nu vrea sa stea la masurat. Sa vedem joi la eco cum va fi. Relaxare multa in mini concediu.

Feedelia si eu tocmai ce am savurat o farfurie cu supa de galuste.

Pupici la burtici.

Oana 12+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

ciao gravidute!

mama, mama ce pofta de mancare imi faceti voi mie!
ellanik, spune-mi te rog, indemnizatia pentru crestere copil se calculeaza la venitul brut? eu caut de ceva timp informatia si nu am gasit explicit nicaieri, azi am fost la DMPS si am uitat sa intreb
si ma gandeam ca referentul de acolo nu mi-a zis nimic de legea in schimbare despre perioada concediului de maternitate. eu sper sa nu se schimbe pana intru ca ar insemna sa imi platesc singura cotizatiile la stat vreo trei luni, nu doua asa cum ma astept ... si asta pentru ca am contract pe perioada detreminata si la inceputul lunii noiembrie imi expira ... si nici gand de prelungire, abia asteapta compania sa mai scape de niste angajati ... , si cum femeile insarcinate sunt persoane non grata in multe companii ... asta este, astia sunt oamneii pentru care lucram si carora le aducem profituri imense ca sa aiba cu ce se lauda la sf de semestru ...

va poop pe burtici si o seara linistita, fara greturi si varsaturi!

11+

Mergi la inceput