Burtici de prunci pretiosi Mar_Apr 2010 (13)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Buna dimineata
Azi e sarbatoare mare la noi, facem 4 ani de la casatorie
nu stiu inca cum o sa sarbatorim, probabil o sa iesim la un restaurant sa papam ceva, pe cel mic o sa incerc sa il las la mama ca sa avem si noi cateva momente de liniste.
eu ma balonez rau seara indiferent cat mananc si am o burtaaaaaa care clar nu e de la bb
apropo, cele care sunteti la al doilea copil, se vede mai devreme sarcina la al doilea sau nu?
eu cateodata as vrea sa am si greturi sa nu mai mananc atat.....la fel am fost si la david nu am avut nici o zi greturi si am luat 18 kg
pup burticoase

9+

Mergi la inceput

coriMami avem acelasi dpn si cam aceleasi kg puse deja
si eu am trecut prin emotii la inceputul sarcinii. In noimebrie anul trecut am pierdut o sarcina oprita din evolutie si a trebuit sa fac chiuretaj. Acum am ramas, am mers la dr si mi-a zis ca e mai mica cu o saptamana decat ar trebui si ca mai am si un chist de 5 cm pe ovarul stang. am crezut ca se repeta povestea si nu intelegeam de ce pt ca dupa chiuretajul ala a facut analiza la ce a scos de acolo si a zis ca nu s-a lipit bine de la inceput, ca a fost ca o hemoragie mica pe unde nu s-a prins si nu s-a putut hrani bine si de aia a fost tot timpul mai mic pana s-a oprit din evolutie....m-a bagat pe duphaston 4 pe zi si de la saptamana la saptamana chistul a inceput sa scada, acum se pare ca s-a dus de tot si bb a recuperat si saptamana care o avea in urma.
sa vedem cum o sa fie la urmatoarea eco.

eu nu ma vad inca pe listutzaa!

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

floricika- felicitari pt cei 4 ani de casatorie. Sa va bucurati de timpul petrecut impreuna.
Cori- eu inca nu am luat in greutate. Am doar 7 sapt , sigur o sa iau cand o sa-mi treaca greata. Mi-e si frica, la sarcinile trecute, care au fost fara greturi am luat cate 2 kg in 7 sapt.

Denisa, 7+
http://picasaweb.google.com/deni757/Noi#
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Buna dimineata!
Ioanasg, briza marii, ilioarababy bine ati venit! sarini usoare si bebei sanatosi!
Dayanara imi par rau pt. decolare. sa stii ca si eu am o prietena care a patit asta prin saptamana a 8-a si totul a fost ok. E drept ca ea a intrat in concediu medical, dar nu a stat doar in pat si a reusit. Pana la urma a fost bine. La fel sper sa fie si la tine.
Nikole vezi ca pana la urma greturile erau un semn bun. Ma bucur mult ca bebe e bine.
Ellanika esti prima care a reusit sa-mi faca pofta. Vreau si eu nectar de piersici si pere, dar adevarat facut in casa. In general cand se dicuta despre mancare trebuie sa trec repede ca mi se face rau.

Hai sa va cer si voua parerea. Noi avem concediu incepand de luni 2 saptamani. Initial am vrut sa mergem la mare, n-am mai fost de mult timp, noi nu prea suntem cu marea, nu prea ne place sa stam la soare, dar anul asta mi s-a facut dor si am zis ca mergem la sfarsit de sezon ca nu e asa cald si inghesuiala si fetitei i-ar prinde bine. Bun, dupa ce am aflat de sarcina am hotarat ca nu mai mergem pt. ca mi-e rau si drumul e lung si daca nu ma simt bine sa nu stricam banii degeaba. Asa ca am hotarat sa mergem pe la parinti, bunici si la niste bai sarate din apropiere. Insa azinoapte m-am tot gandit ca parca m-as duce la mare. Ce sa facem? Voi ce ziceti? Sper ca nu v-am plictisit.

Mihaela7+ si Elena Maria (9 aug 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samaria spune:

Buna dimineata tuturor!
Bine ati venit, ilioara baby,briza marii,ioana sg,floricika!Sa dea Dumnezeu sa aveti o sarcina usoara si bebelasi sanatosi!
Nikole:ce bineeeeeeeeee!
Sa dea Dumnezeu sa auzim(citim)doar de bine!
Ellanik:m-ai amuzat teribil cum ai povestit despre "galanteria" sotuluisi schimbul de replici cu soferita!.Dumnezeu sa-ti tina "naravul", avem nevoie sa radem,ne face bine !
Corimami:nici nu indraznesc sa trec pe langa un cantar!Cred ca o sa ajung la 100 de kg.de data asta
Floricika:felicitari pentru aniversare,la multi si fericiti ani in continuare!

Maria 8+
Mami de Sammy

Mergi la inceput

Mihaela eu m-as duce la mare plus ca si fetitzei i-ar prind f bine!

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samaria spune:

Mihaela, ce bine ca aveti concediu si mai multe optiuni!
Nu prea stiu ce sa te sfatuiesc,stiu ca aveti bai sarate pe acolo pe langa Cluj, deci nu ar avea sens sa mergeti undeva unde e acelasi lucru,dar pe o gramada de bani(de ex., la Sovata).
De ce nu mergeti in Apuseni,e aer curat,peisaje splendide si vremea inca buna. Plus ca nu-i asa de departe..Pt. aerosoli sarati(ca la mare),aveti salina de la Turda...si peisaje superbe in cheile Turzii...
Acuma,voi stiti ce preferinte aveti...
Orice ati alege, va doresc un concediu placut si sa va intoarceti plini de energie!

Maria 8+
Mami de Sammy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Citat:
citat din mesajul lui CoriMami

NEATZA!

floricika, ioanasg, briza_marii si ilioarababy, bine ati venit! Sa faceti copii frumosi si sanatosi!

Vreau sa va intreb cum stati cu kilogramele? Eu maine trec in saptamana 10 si am luat cam 2.5 kg, care s-au depus pe burta si solduri (de parca nu le aveam oricum f rotunde).

Buna dimineata si de la Bistrita...

E cam tarziu...e drept, dar am fost "ajutor sef" la bucatarie, pentru ca fiu'meu a pregatit micul dejun...nu va spun ce ca sa nu creez probleme cu

Cori, eu am 11 S, deci am trecut in S12, si sant foarte stresata ca am luat deja 2.5-3kg...Am facut obsesie pt. cantar si daca depasesc cele 3 kg, deja iau masuri...Si crede-ma ca nici eu nu aveam nevoie de rotunjimi pentru ca am plecat pe sarcina de la 60.5 kg la 166 cm..
Dar, conform calculatorului de kg de pe site, inca sunt in grafic...
Problema majora e ca daca dau crezare calculatorului de kg de pe site, la finalul celor 9 luni imi arata ca voi avea 22 kg in plus...Dar nu vreau sa cred asta...

Anca
11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Felicitari floricika! Multi ani fericiti alaturi de sotul tau!

Despre concedii, eu abia astept ultima zi a lui Aug, cand plecam in Apuseni. Sper sa reziste bebe la asa un drum lung, cred ca facem 12 ore din Buc cu masina, la traficul si soselele tzarii noastre, dar deranjul merita fiindca locurile sunt superbe, acolo te cureti si te vindeci de tot stresul adunat intr-un an.

9+

Mami si tati il asteapta pe mugurashul lor cu drag!
DPN 19 martie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Citat:
citat din mesajul lui floricika

Buna dimineata
Azi e sarbatoare mare la noi, facem 4 ani de la casatorie
nu stiu inca cum o sa sarbatorim, probabil o sa iesim la un restaurant sa papam ceva, pe cel mic o sa incerc sa il las la mama ca sa avem si noi cateva momente de liniste.
eu ma balonez rau seara indiferent cat mananc si am o burtaaaaaa care clar nu e de la bb
apropo, cele care sunteti la al doilea copil, se vede mai devreme sarcina la al doilea sau nu?
eu cateodata as vrea sa am si greturi sa nu mai mananc atat.....la fel am fost si la david nu am avut nici o zi greturi si am luat 18 kg
pup burticoase

Floricika mamica de David Gabriel (15.09.2006)
9+

Pentru burticile noi uite aici o primire calduroasa, cu multi si multe

Floricika , sa stii ca intr-adevar la a 2-a sarcina se vede burta mai repede si e mai mare...dar si copilul va fi mai mare decat primul..si asta ma cam nelinisteste(Lucas al meu a avut 3600 )g si il vom simti miscandu-se mai repede ...

Cu kilogramele..asta e...mergem inainte si ne vom chinui dupa...

Anca
11+

Mergi la inceput