FIV in Europa (24)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Bryny felicitari super rezultat. Tot 10 ovocite am avut si eu. E foarte bine. Bafta multa sa se iubeasca mult si sa ai niste embrionasi dolofani. Te astept cu vesti bune

Anita mi-a dat Dumnezeu niste pitici cuminti atat cat poate fi un copil si sanatosi. Nopatea se trezesc o singura data sa pape apoi dorm. Ziua papa la 3 ore sau la 4 ore. Sunt mancaciosi mari. Plang cu randul dorm cu randul nu cumva sa ma plictisesc. Plang rar si asta e bine. Cand le e fomica urla ca in gura de sarpe. O saptamana stau singura cu ei pana vine sotul de ;la servici si o saptamana vin parintii mei si stau cu ei. Ce sa zic e si greu dar e si foarte frumos.
Parca mai ieri traiam emotiile fivului si azi piticii mei au doua luni.

Anka nu e nimic rau in a visa cu ochii deschisi. Eu mi-am dorit gemeni pereche inainte de primul fiv. Si numele le aveam alese si uite ca Dumnezeu ma ajutat si mi-a dat ce mi-am dorit. E bine sa visezi ele ne ajuta sa mergem mai departe. Multa bafta sa ti se indeplineasca toate visele.

Liliana Luck Pishko

Mult noroc tuturor

elena fericita de Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

elenada ,ce bine ca nu plang amindoi de odata ca ar fi facut un cor pe 2 voci ,sa fie sanatosi si cuminti in continuare ,si ai dreptate ca timpul trece fff repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bryny spune:

fetele in primul rand sa va sp.Am sunat azi dimi la clinica si miau sp ca am 6 embrioni care sau fec.si ET va fi marti,,,deci....nu mai pot de fericire deja ma gandesc la ei oare ce fac acolo singureianka.b impresia este in primul rand profesionalism si mai departe cred ca am sp totul!o sa va povestesc mai mult cand ajung acasa...ca cica deja am de plata la rooming 400euro cica mau anuntat din romanica...Elenada mutumesc frumos, Doamne Ajuta sa te urmez stii ca vreau la fel catine oafata si un baiat pai deaia am avut la fel ca tine 10 ovocite sa numi spui ca si la tine sau fecun. tot 6 ca deja...da mi se pare cam mult punctia vineri adica ieri si ET tocmai marti tu ce zici...maine am sa sun sai intreb daca e bn si ce fac BBei mei!Pishko sarmana!cum e greieras!te asteptam...esti bn?DOAMNE nu mai am rabdare credema sa mai astept...deabea astept sai iau acasa!va puuup pe toate si mai vb.va tin la curent!nu stiu sa ma bucur sau nu!offff!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Bryny felicitari pt cei 6 embrionasi. Vei face transfer cu blastociti inseamna ca sunt de calitate daca merg pe transfer la 5 zile. De sunat poti a suni dar suni degeaba ca nu vei mai primi informatii. Pana marti nu vei mai sti nimic. Nu e ca la noi in romania cand se foiesc toata ziua pe la embrioni. O sa fie bine ai sa vezi. Fii optimista si increzatoare in sansa ta. Iti tin pumnii.

elena fericita de Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

bryny te cred. Si noi tot 6 embrionasi am avut si ne-au transferat 2 ca ramasesera doar 3 dupa 5 zile. Am facut transfer cu blasto. Sa vezi ce emotionant o sa fie cand o sa-i vezi la microscop. Si sa vezi ce ireal o sa ti se para si dupa test. Ca la ce raspuns ai avut sigur se lasa cu +. Mie nici acum nu-mi vine sa cred ca am un bebe in burta si ca in curand o sa-l tinem in brate. Ma uit la hainutele lui si stau la el in camera si tot nu-mi vine sa cred ca e adevarat. Te pup si-ti doresc sa fiti sanatosi si sa vi se schimbe viata in cel mai frumos mod

Si doresc tuturor fetelor sa li se indeplineasca dorinta cea mare cat mai curand

pishko +34

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

elenada, sper si eu sa va anunt incurand ca sunt gravi
ma emotionez de cate ori vad pozicile cu bebicii tai..
moniland , ce ti fac printesele?
off , ce grea e asteptarea asta, cand am crezut ca a sosit momentul startului , intervine altceva..oricum in octombrie sau noiembrie voi incepe..nu mai am rabdare ..pana atunci ma bucur pt reusitele fetelor ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Citat:
citat din mesajul lui luck

lilianaFi
super alegerea ta !!!!
Multa , multa bafta , sper sa-l fac si eu pe cel norocos tot in acea perioada.
Spune-mi te rog ce servicii ofera cei de la IVI Valencia , cred ca sunt cu adevarat profesionisti.

...multa bafta si tie draga mea!...tu vei merge in Ungaria?...la IVI fac tot ce se poate face...din cite am citit pe site...Blanche trebuie sa stie mai multe de pe forumul spaniol...eu de pe cel italian am auzit numai de bine despre ei din toate punctele de vedere...dar sint si cei mai scumpi...

Elenada ...ce repede cresc micutii!

prietenelor mele dragi....numai bine tuturor !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Fetelor, bafta multa.
Lilisor: IVI sa fie clinica norocoasa pentru tine.
Pupici la mamicile de gemenasi.
Eu... STAU si astept. Saptamana viitoare voi face un chiuretaj endometrial cu biosie, apoi vreau sa fac si analizele de trombofilie si pe urma, trebuie sa ma hotarasc la un medic caruia sa-i trimit tot pogonul de analize , unul care sa si aiba rabdarea necesara sa se uite peste ele....
Cam asa...
Va pupic pe toate si va urez o toamna plina de boboci.

Aly-"2010 va fi un an norocos... pentru noi 2"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Cristal si bafta la analize, sa nu mai descoperi vreo "minune".
Ah si cand il gasesti pe dr ala care sa iti citeasca toate investigatiile si sa stie si ce sa faca cu rezultatele, zi-mi si mie, ca eu sunt mereu cu antenele deschise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bryny spune:

va salut!tot la viena!deja m-am plictisit!vreau acasa!maine ma duc sami iau puitii si plec acasa!Maine va fi ET!Am sunat azi sa interb despre niste ovule care treb sa le iau si iam intrebat daca totul este in ordine cu BBei mei si au spus ca da!deabea astepet sa ma duc maine la clinica!offf ca mult am mai stat pe aici!Elenada iam vazut BBei sunt minunatii si voi sunteti atata de fericiti se vede!cum doarme fata iti vine so manaci! sa fie sanatosii sa creasca mari si voi sa fiti sanatosi sa va bucurati de eiPishko vezi de ce tipam dupa voi pe aici ceva vreme in urma pt ca numai voi ma intelegeti cel mai bn ,voi care ati trecut pprin ce trec eu acum!iti doresc o sarcina usoara in continuare sa fii sanatoasa si sa fie asa cum iti doresti tu!ai dreptate ca numi vine sa cred ce se intampla si voi si taoata lumea imi spune sa gandesc pozitiv dar eu nu prea realizez ce se intampla deci numi vine sa cred ca voi fi mamica,a trecut atata timp de cand trebuia sa fiu incat nu mi vine sa cred ca in sfarsit se va intampla miunea pe burticasi pe toate fetele!

Mergi la inceput