FIV in Europa (24)
Raspunsuri - Pagina 8
Beatriz spune:
Bryny, nu au ajuns mesajele, probabil ai trimis de emotie la alta adresa.
Ti-am dat acum PM.
Hai cu vesti bune!
BAFTA MAXIMA, fetelor!
brunadria spune:
bryny
doamne ajuta sa fie bine si sa vi cu puiutii in burtica si peste 9luni sa i ti in brate?
cati embrioni vei transfera?mult noroc !!!
mirela2 spune:
buna fetelor
am si eu cateva intrebari legate de procedura fiv din afara, si anume:
1. in afara de analizele de baza, cele hormonele, secretiile, spemograma si spermocultura, etc......sunt obligatorii si cele genetice, adik determinarea microdeletiilor pe cromozomul y si cariotipul ( astea ne-au fost cerute in tara, pt sot)?
2. cat de recente trebuie sa fie analizele pt a fi acceptate de medicii din Austria?
3. in cat timp de la prezentarea, pe mail sau.....prin alt mijloc, a analizele solicitate, primesti schema pt protocol si ti se programeaza punctia?
4. au vreo limita de dosare acceptate pe luna, intreb asta, pt ca cei de la Medlife, nu lucreaza mai mukt de 10 fiv-uri intr-o luna.
va multumesc pt rabdare, as vrea sa se intample ceva cat mai repede, ne-am saturat si eu si al meu sa ne rugam de medici sa incepem protocolul pt fiv, stam cu banii in buzunar si avem impresia ca ne cam iau in ras; oare e chiar asa de ciudat pt unii ¨medici¨ sa iti doresti un copil foarte tare?
a mea sora va avea gemeni, obtinuti natural, m-am dus azi la birou si am spus ca voi fi matusa de gemeni, vreau sa pot spune cat mai repede ca voi si mama de gemeni.
sarcina usoara celor insarcinate si sanatate si rabdare celor ce isi doresc

de Craciun vom fi 2 in 1!
elenada spune:
Bryny nu ne lasa acum cu ochii in soare. Eu te astept sa intri si sa ne dai vesti bune. Imi pare rau ca nu pot intra mai des dar cu doi pitici timpul e foarte limitat. Iti tin pumnii sa fie totul asa cum iti doresti.
Mirela nu se cer analizele genetice in afara decat daca ai multe esecuri sau sarcini pierdute. Noi eram la al doilea fiv si nu ne-au cerut analizele genetice. Iti cer analizele hormonale din ziua a doua sau a treia secretiile de col si vaginale, papanicolau, hiv, hepatita si rubeola spermograma si spermocultura.
ca vechime hormonalele e bone sa le ai cat mai recente spermograma spermocultura si secretiile cam 6 luni vechime iar restul 1 an. Cu vechimea depinde de la clinica la alta dar in mare cam astea ar fi.
la clinica la care am fost eu mi-au facut programare pt fiv imediat la sfarsitul lui septembrie am fost la consultatie iar la sfarsitul lui octombrie am inceput tratamentul. Totul a tinut de data menstruatiei mele de aia a durat atat.
Brunadria iti doresc sa zici cat mai repede ca vei fi mamica de gemenasi.
Mult noroc tuturor
elena
fericita de
Ana Maria &
Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
ANITA75 spune:
Elenada, ti-am vazut piticii ce mari sau facut si ce bine dezvoltati sunt ,cum te descurci cu ei ? sunt cuminti? sa-ti traiasca si sa se faca mari cit mai repede
bryny spune:
Elenada iubita mea nici naveam pretentii la tine si tu stii asta...azi afost punctia 10 ovocite.nu stiu deloc daca e bn sau e rau la clinica miau spus ca ebn!ma simt cam rau de la anestezie si ma doare burta!in rest nu stiu daca sa ma bucur sau nu deocamdata!maine dimineata treb sa sun dupa 10 sami spuna cand va fi ET!Unde tia vazut Anita bebelusi?ca eu iam vazut doar cand ai venit de la spital!

brunadria sa sti ca voi transfera 2 embrioni si voi fi mamica de gemenii asa cum iti doresc si tie sa fii![]()

anka.b spune:
buna fetelor , doamne elenada ce frumosi bebelusi ai , sa le de d-zeu sanatate si tie la fel sa te poti bucura de ei , sa stii ca nu eram prea hotarata sa-mi pun 1 sau 2 dar acum stiu sigur vreau gemeni adica un baiaetel si o fetita . Doamne am ajuns sa visez cu ochii deschisi , pentru ca eu mai am un drum fffoarte lung pana o sa reusesc sa-i tin in brate. De abia pe 25 am programare la ginecolog si apoi vom vedea cat timp va trece pana vom ajunge la fiv , oricum cum a trecut timpul acasa , trece si aici , dar e mai greu . bryny as vrea sa stiu ce impresie ti-au lasat cei de la wunschbaby , dupa cate am citit eu ei ar fi mai indicati pentru problema noastra , infertilitate masculina . Ce diferenta intre sistemul sanitar austriac si cel roman . Cand ti se povesteste te miri , ce doamne au ei mai special si de abia cand ajungi sa vezi cu ochii tai te convingi ca e o mare diferenta .In fine nu vreu sa va plictisesc prea mult , asa ca va doresc o seara placuta .
lilianaFi spune:
Salveee!!!

...ce mai fac prietenele mele dragi???...nimic...nimic...mi-e dor de voi!!!!
....eu sint in pauza de fiv-uri..dar merg si pe strazi paralele...oricum ultimul fiv il voi face la IVI Valencia in ian.-februarie...
...numai bine tuturor!!!...mai vechi sau mai noi

pishko spune:
bryny felicitari pentru ovocite! E un rezultat super bun! Hai curaj ca mai e putin si-ti iei puiutii acasa. Sa vezi ce viata frumoasa te asteapta. Bafta multa in continuare!
pishko
+34 
luck spune:
lilianaFi 

super alegerea ta !!!! 
Multa , multa bafta , sper sa-l fac si eu pe cel norocos tot in acea perioada.
Spune-mi te rog ce servicii ofera cei de la IVI Valencia , cred ca sunt cu adevarat profesionisti.