**Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(104)**
Raspunsuri - Pagina 21
tamaraspt spune:
cu greu dupa apel.
La multi ani! capsunelelor Alexandra/Alexandru 
Liviana eu sper ca Matei e bine acum legat de lovitura de la cap, cu toate ca imi pun diverse intrebari gen: De ce ii frige ceafa dupa ce plange cateva minute? Inainte ii frigea? Si mai nou se sperie rau cand cade si se loveste la cap, de ex a cazut in fund in patut si s-a lovit usor de gratii cu capul si s-a speriat ingrozitor. Bine cade des caci suntem la faza cu urcat/cocotat peste tot, mai ales pe ceva instabil.
Totusi vineri cand ne-a dus la el ne-a spus ca-l doare burtica si incepea sa planga. Apoi a vomitat de mai multe ori. Pana acum o luna vomitase de 2 ori in viata lui, iar in ultima luna a varsat de mai multe ori.
Si ieri nu reuseam sa-l pacalim sa adoarma de pranz sa plecam, dupa 2 ore de povesti, cantece spunea ca vine si Matiu la serviciu, l-am plimbat cu masina sa reusim sa-l adormim. Si a facut un scandal cand s-a trezit.
Suntem si noi in plin proces de crize si a inceput sa o loveasca pe mama mea, asta pt ca-i permite in primul rand.
Didi povesti in romaneste gasesti pe net, am si eu destul de multe, daca vrei gasesc o modalitate de a ti le trimite. Dar la mine nu merge cu povestit altcineva, vrea sa i sa citeasca din carti - deja avem o colectie intreaga.
Mica sper sa fie gresita analiza. Stiu adulti care s-au confruntat cu el si au scapat cu greu. Obligatorie este antibiograma indiferent de ce va hotarati sa faceti in continuare.
Florentina cam tarziu iti raspund, am stat mai nord de Marina Surf unde nu am gasit locuri libere, la o pesiune draguta. Matei a fost incantat de mine ferma de acolo si de piscinutza, cu toate ca nu a facut niciodata baie in ea.
Ella spor la amenajari si eu incerc sa fac niste modificari prin casa si mai ales sa-i schimb patutul cu un pat lui Matei. Si asta sper sa reusesc in 10 zile, caci pe 14 il aduc pe Matei la ortoped si vreau sa-i fac o surpriza.
bye, plec la cumparaturi ![]()
Tamara si
Matei Alexandru (20 mai 2007)