Gravidutze si mamici de Cluj - 130
Raspunsuri - Pagina 7
sara2007 spune:
MELI ai plecta deja?pediatra SAREI spune ca peste 38,5 e febra.pana atunci nici macar panadol sa nu-i dau.zice ca e mai bine sa faca copii febra putin,sa lupte putin organismul....dar oriucm pt linistea ta mai bine du-te.SARA a facut cu infectia urinara 41,2 parca.ne-am dus la pedi2 unde am si fost internate.NOVOCALMIN supozitor i-a dat si i-a scazut repede.MULTA SANATATE si sa ne spui ce-ai rezolvat.te pupam..
ioana...mami de sara si graviduta in 18 sapt
sara2007 spune:
MELI CUM SUNTETI?CE V-A SPUS?
FOARTE slaba miscare pe-aici...vad ca numai eu ma plictisesc si tot vin la calc.cam peste o ora jum-doua nu ma mai plictisesc eu ca vine SARA acasa..abia astept s-o vadsi s-o pupacesc toata
ioana...mami de sara si graviduta in 21 sapt
elenuta23 spune:
buna seara
meli cum e Timeea??????
sanatate multa
am avut o noapte si o zi mai grea, deoarece aseara D a papat struguri de la tara, apoi un pic de para si mar, dupa care dimineaa la 5 a inceput calvarul
toate au inceput sa fermenteze in el, e singura explicatie , la 5 cand s-a trezit a fugit la olita insa nu il trecea, apoi a cerut laptele si sa doarma la mami in pat, dupa ce a baut uun pic la lapte mi-a dat sticluta si m-am intors cu spatele la el , amortisem deja, la care simt cum se ridica si ma vomeaza , ne-am speriat nu stiam ce sa faca si tot asa pana la 7
era verde a fata si avea un miros ingrozitor , ca si cum te-ai trezi dintr-o betie
saracutul, azi numai apa a baut si ffff putina papika , a fost ca o leguma
bine ca si-a revenit si nu a fost altceva mai grav, kk a fost normal
nu ne-am gandit aseara la ce se poate intampla deoarece el seara papa o farfurie de lebeita apoi isi bea lapticu si nu ii merge burtica sau altceva , ia acum sa fermenteze struguri in el , nu pot sa cred
Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si
37+ Iulia Anamaria (DPN 11 sept)
elenuta23 spune:
se pare ca fiecare are cate ceva, offfffffff
sanatate multa tuturor
alex dormeam azi , dar sper sa nu fie tarziu pe marti ii dau bani la mama sa ti dea
meli nu ne mai tine in suspans, cum e piticuta??????
nopate buna
elenuta23 spune:
nu are nimeni telefonul lui meli ????? sa vedem ce fac
Ioana13 spune:
Buna dimineata!!!
Trebe sa ne facem o baza de date cu telefoanele noastre. In contul comun... care nu mai stiu care e
Va doresc o zi plina de iubire!
Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)
elenuta23 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioana13 Buna dimineata!!! Trebe sa ne facem o baza de date cu telefoanele noastre. In contul comun... care nu mai stiu care e Va doresc o zi plina de iubire! Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007) |
neatza
buna ideea ta Ioana