Gravidutze si mamici de Cluj - 130

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Buna dimineata mamici si copilasi

In weekend am fost la Cazanele Dunarii langa Orsova. Este o zona absolut superba pe care o recomand cu mare drag. Daca am timp o sa pun si cateva poze sa vedeti ce frumoasa e Romanica noastra.

Au fost si parintii mei la mine asa ca am facut curatenie generala si nu prea am avut timp de net. Iar Stefi e tot mai mamoasa si nu prea mai sta cu nimeni daca sunt in zona.

Meli, sper ca e mai bine piti si treceti usor peste episodul asta.

Adab, parca tu ziceai ca ati fost la Apollo. Si noi am fost de doua ori pana acum dar nu cred ca ne mai intoarcem. La aceeasi bani am fost la Debrecen si au un aquapark incomparabil cu ce e la Tg-Mures.

Alex, sunt sigura ca o scoateti cumva la capat cu Tiadris si pana la 1 septembrie mai e un pic

Gabi, cum te mai simti? Ai facut triplu test?

Elenuta, la Dragos sa se faca bine cat mai repede. Se pare ca bebelina se lasa asteptata

Acum nu mai am timp sa scriu, dar de citit sa stiti ca va citesc.

Sa aveti o zi frumoasa

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Sebi are nevoie de voi!!!
Si ingerii au nevoie de ajutor...
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

neata!

o zi reusita va doresc!

asteptam vestile bune de la Meli ...

elena, Dragos cum se simte, dragu de el??

ici tuturor!

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

BLOGUL NOSTRU

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

revin rapid cu o veche intrebare, adresata fetelor care au fost in Turcia: ati schimbat lire turcesti in tara sau v-ati dus doar cu euro/dolari? ati avut nevoie de lire acolo pt cumparaturi?

mersic! astept raspuns!

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

BLOGUL NOSTRU

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

Dragos e bine, insa se vede ca nu e inca in apele lui, nu prea papa dar e fff activ in schimb, ieri a fost mai blegut si marai dar acuma se pare ca totul e ok
va multumim pt griji

oare ce se inampla cu Meli?????

Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si
37+ Iulia Anamaria (DPN 11 sept)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Eladeea, nu ai nevoie de lire turcesti. Vind aia ori in euro ori dolari. Anul trecut calculasem ca e mai ok sa ai dolari, anu asta nu am mai calculat.

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

fetelor, va multumesc mult pt griji,aseara as fi reusit doar sa intru pe net dar colac peste pupaza a picat netul, numai acum l-au facut.sorry...

despre noi...am ajuns la urgente ca era deja cu febra39,6, nu manca si nu bea nimic si am zis ca nu are rost sa trag de timp.ne-a consultat medicul, ne-a trimis la eco, ne-a trimis la chirurgie sa vada daca e ceva de operat, nimic, cica avea foarte multe gaze in intestine si verdictul:enterocolita virala.ne-au zis ca daca in 24 de ore nu-si revine putin, sa mergem ca ne interneaza. an ajuns acasa, s-a pus pe o diaree cum n-am mai vazut, dar macar de cand a inceput diareea, i-a scazut febra, a inceput incer sa bea putin ceai de menta si grisine si altceva nimic nu vroia.azi a mancat prima oara acum la amiazi supica un pic si orez si la somnic.e mai vioaie, scaun inca azi n-a fost, deci eu zic ca suntem pe drumul cel bun.

mersi fetelor pt griji, sunteti minunate pt voi!!!!

Andrea-mersi de numar, am sunat dar nu putea numai seara si la cabi la ea, mi-a zis ca s-ar putea sa astept mult si nu vroiam cu febra mare s-o tin acolo.iti multumesc mult!

Nico-esti o dulce, mersi mult, am sunat la numarul de pe site si am vorbit cu un medic care a zis ca vine pe la amiazi, atunci nu stiam ca vom ajunge la urgente,dar dupa ce am venit de la UPU am zis ca macar s- mai vada cineva, a venit un medic tare dragut, a consultat-o, mi-a zis cam aceleasi medicamente ca si la upu, doar ca sa-i mai dau debridat, sa nu intrerup, m-a mai linistit si el ca nu e asa grav si va scapa fara internare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

meli, cat a costat consultatia?

dar despre dna dr Cret Victoria a auzit cineva ceva?

site/ul acel nu/mi inspira incredere pt simplul motiv ca nu spune numele doctorilor..pai eu de unde stiu ca/s doctori?

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Victo-60 ron

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Meli ma bucur ca ai fost cu Piti la dr si ca i-a scazut febra.Doamne da sa ii treaca si enterocolita sa se faca bine scumpa de ea.Multa sanatate lui Timea si tie mami multa putere!!

Andreea , de Eric (31 Mai 2008)

Evolutia lui Eric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Meli, multa sanatate piticei . Bine ca e doar virala.

Andreea, noi am folosit euro in Turcia.

Victo, sigur e medic. Flaviu mi-a fost coleg de facultate.

Nopate buna

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Sebi are nevoie de voi!!!
Si ingerii au nevoie de ajutor...
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput