Gravidutze si mamici de Cluj - 130

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77
Andreea, deci va pregatiti de mare, eveniment-mare! Bravo, voua!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 15+

gabi, daca la mine te referi, nu e vorba de plecatul in concediu..ci de nunta lui cumnatelul meu...cum ii ziceam si Paulei...abia in 28 plecam spre mare..

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

BLOGUL NOSTRU: http://lumeafermecata.blogspot.com/

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

DARIANDRA bine ati revenit......sanatate multa DARIEI,sa se faca bine.smecta sau hidrasec mai erau pt diaree.si noi ma mai patit de la ceva gras..

ANDREEA pregatiri usoare pt nunta..

IOANA mortal e P..bine macra ca pastreaza curatenia.si SARA ma mia pune sa ma sterg pe picioare de pres cand intram in casa,cateodata mia uit...oriucm ne descaltam cand intram.

o seara placuta..maine imi vine iubirea

ioana...mami de sara si graviduta in 18 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

fetelor, noi tot cu febra 38,5, am sunat-o pe dr.Campean, zice ca maine la prima ora sa ma duc cu ea sa-i iau exudat faringian dupa care cum ajung acasa sa ma apuc de antibiotic, amoxicilina.dar mi-e frica s-o las asa cu febra mare peste noapte , degeaba ii dau antitermice, nu-i trece deloc.asa ceva n-am patit pana acum.ce sa fac?nu m-as duce la urgente cu ea ca am inteles ca-s tot felul de viroze...please dati-mi un sfat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui antoni

fetelor, noi tot cu febra 38,5, am sunat-o pe dr.Campean, zice ca maine la prima ora sa ma duc cu ea sa-i iau exudat faringian dupa care cum ajung acasa sa ma apuc de antibiotic, amoxicilina.dar mi-e frica s-o las asa cu febra mare peste noapte , degeaba ii dau antitermice, nu-i trece deloc.asa ceva n-am patit pana acum.ce sa fac?nu m-as duce la urgente cu ea ca am inteles ca-s tot felul de viroze...please dati-mi un sfat!

Meli noi cand am patit asa ceva mi-a zis dr sa ii dau nurofel din 4 in 4 ore Nurofen,dar daca nici cum nu scade febra mai bine du-te cu ea la urgente,doar ca stiu ca acolo te trateaza cum te trateaza si iti da sa ii dai Novocalmin supozitor.Stiu de la Ramona cand a fost ea si mi-a mai zis ca ce i-am mai facut Beiutei ca au invelit-o intr-un cearceaf ud ca sa ii scada febra.Daca vrei pot sa iti dau nr lui Zaharie si pe dansa poti sa o suni linistita ca te ajuta.Va doresc multa sanatae si sa scapati odata!

Andreea , de Eric (31 Mai 2008)

Evolutia lui Eric

Mergi la inceput

Andreea-am vorbit cu Dr.Campean si eu, acum nici nu stiu, imi vine cateodata s-o trezesc si sa-i dau deja de pe acum antibioticul ala.n-as mai tine-o pana maine dimineata.am mai facut noi exudate mai demult dar tot nu iesea nimic.daca nici acum nu iese si sta cu febra degeaba?si noi suntem cu nurofen si panadol alternativ din 4 in 4 ore, dar nimic, nu scade deloc.si noi am fost odata la urgente, si asa a vorbit aia cu mine de parca eram cea mai iresponsabila mama, ne-a tinut cu orele cu toate ca ea era deshidratata...iti multumesc oricum mult de tot si daca e nevoie iti cer numarul.sau eventual sa mi-l trimiti PM daca e nevoie s-o sun.Oare dimineata cat de devreme pot suna?si oare vine acasa daca o platesti?mersi mult de tot inca odata!parca ma doare sufletul cand e bolnava, as sta eu cu 42 febra si tot tacamul numai ea sa fie bine.dar cred ca fiecare din noi suntem asa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui antoni

Andreea-am vorbit cu Dr.Campean si eu, acum nici nu stiu, imi vine cateodata s-o trezesc si sa-i dau deja de pe acum antibioticul ala.n-as mai tine-o pana maine dimineata.am mai facut noi exudate mai demult dar tot nu iesea nimic.daca nici acum nu iese si sta cu febra degeaba?si noi suntem cu nurofen si panadol alternativ din 4 in 4 ore, dar nimic, nu scade deloc.si noi am fost odata la urgente, si asa a vorbit aia cu mine de parca eram cea mai iresponsabila mama, ne-a tinut cu orele cu toate ca ea era deshidratata...iti multumesc oricum mult de tot si daca e nevoie iti cer numarul.sau eventual sa mi-l trimiti PM daca e nevoie s-o sun.Oare dimineata cat de devreme pot suna?si oare vine acasa daca o platesti?mersi mult de tot inca odata!parca ma doare sufletul cand e bolnava, as sta eu cu 42 febra si tot tacamul numai ea sa fie bine.dar cred ca fiecare din noi suntem asa...

Nu ai de ce sa-mi multumesti,doamne da sa se faca bine.Zaharie nu vine acasa ca ea lucreaza si la Gine 1 dimineata ca este sefa sectiei de neonatologie de acolo dar este neonatolog pediatru.Iti trimit nr ei in pm si sun-o diminata cum se trezeste Piti si acuma asta e iti ceri scuzele de rigoare.Stii ce mai poti incerca,metoda babeasca ca sa ii scada febra sa ii pui cartofi cruzi in talpa si ii pui soseta peste.Altceva chiar nu mai stiu.Dar doamne ajuta sa se faca bine si stiu cum e ca ti se rupe sufletul sa o vezi asa..M-am tot gandit si la ce dr ai putea sa mergi si acum ,dar sincer nu stiu pe nimeni.AR trebuie sa fie o clinica privata de copii ,unde macar stii ca dai un ban dar se ocupa calumea de copil.OOFFF

Andreea , de Eric (31 Mai 2008)

Evolutia lui Eric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Meli tare rau imi pare de piti ta:(
Am dat de linkul asta o data http://www.pediatrultau.ro/contact.html nu am apelat niciodata la ei, dar poate te ajuta.

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)l
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://formular.stirileprotv.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Meli, nu e exagerat de mare daca are 38.5. Incearca metodele babesti: un prosopel cu apa la temperatura camerei pe talpi, poti sa o bagi in vana intr-o apa calduta. Si daca face 39 cu 5, incearca cu novocalmin... asta e ff contestat in strainatate, dar aici se foloseste.

Edit: Nu scade deloc? Dureaza cam 50 de minute pina scade.

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

e cu febra ,nu-i scade deloc, ma duc la urgente.voi unde ati merge?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Meli, eu m-as duce la Pediatrie II pe Str Crisan(adica de pe Horea, o iei la stinga undeva, cum mergi spre gara) .

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput