Gravidutze si mamici de Cluj - 130

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

sunt tare suparata, piti iar a inceput cu febra, spune ca o doare burti, iar ii merge moale, nu prea papa, stranutanu mai poooot, acum a trecut, cum dracu, scuze, a inceput din nou?ati patit asa ceva?putea sa nu-i treaca de tot si sa revina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

meli, si Stefan tuseste, stranuta..febra nu pare sa aiba..nu stiu cum de a racit acu vara.a cam mers mult cu autobuzul cu taica-su..ii dau deocamdata sirop pt tuse, sper sa isi fac efectul asa e de bunut si ia siropul, ca stie ca ii face bine la gatut..

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Meli, Victo cred ca e un virus acum ce se manifesta prin stranut, curs nasul girla... eu si R am avut, Patrick e ok deocamdata. GAbi parca zicea cu citeva zile in urma ca e la fel.. de ii spuneam eu ca poate e alergie la ceva... Ceva virus de vara, ca na, toti prostii se racesc iarna, astia desteptii vara
Meli, nu stiu, asta cu burtica.. poate are ceva sensibilitate. Sa o observi, sa descoperi la ce... sau poate a facut putin mai moale si nu va mai face. O fi mincat prune/lubenita. De acum trebe sa fim atenti cu lubenitele.

Victo, ce dragut Stefan, cu maimutelele. Ce bine vb!

P a aruncat ieri, din greseala, pufuleti pe jos si imediat a zis: "Stringe Patik!"

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

sal si va multumesc mult fetelor
sunt mult mai ok acuma ,mi a disparut teama si frica aia ce o aveam ,chiar daca ma descurc mai greu cu piticutza ,este mult mai bine asa
din pacate pe mami nu ma pot baza pleaca din tara chiar astazi asa ca ramane doar soacra mea ...dar din pacate nici ea nu prea poate
GABI pt programari suna ma pe mine
superba piticuta http://www.flickr.com/photos/14057076@N07/3826866428/

multa sanatate puisorilor

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

ELENA asa-i....acuma o tot coc cum sa-i spun,dar cred ca maine cand vin,o sa-i pun pe ei sa-i spuna..ca asa nu poate refuza.mai ar fi vb de 2 zile,nu-i mult,macar mai avansam si noi..

VICTO o fi vazut poate la ceva desene...ce fain.si Sara a primit la mare ceva ghiozdanel cu HANNA MONTANA si zic ai mei ca toata ziua e cu el,se uita la tv la film si spune ca e mami HANNA MONTANA,asta nu-mi dau seama cum.poate ii e dor..sanatate la pitic

ADRIANA drum bun si distractie faina sa aveti.ce se vor bucura strabunicii!

MELI sanattae multa piticutei..sa se faca bine burtica,si sa treaca pana plecati in concediu..

IOANA13 e harnic si P ..si cred ca si el vorbeste bine.

ioana...mami de sara si graviduta in 18 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

alex, pana la urma ai renuntat la bona? pacta ca nu a fost pe placul tau..

he, he...Ioana,ii cam stresam pe copii cu ordinea, asa/i? si al meu incepe.. dezatuuu...odineeeee..apitoouuu (aspiratorul):):)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Victo, daaa. Al meu intr-o zi cind facuse dimineata curatenie cu tata-so, cind am ajuns acasa ma punea sa ma descalt cind intram in camera lui(de papapucii de casa) E clar ca il mostenestete pe taica-so.. ca eu sint un dezastru

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

Bine v-am regasit, dragelor!

Si noi din pacate nu suntem tocmai bine;Daria a mancat sambata o supica putin mai grasa (la verisoara mea in Maramures) si de atunci tot probleme am avut cu ea - duminica dimineata temperatura 38, i-am dat nurofen si i-a trecut, in schimb are cate 2 scaune foarte moi, pofta de mancare nu prea are, cateodata e putin mai maraita.

Ce medicamente le-ati mai dat copilasilor in afara de biotics, pastilute pe baza de afine si regim alimentar?

Sper sa ne treaca cat mai repede si sa revenim la normal.

GABI - E foarte frumoasa camera Sarei, pentru o printesa adevarata .Asa covoras i-am luat si eu Dariei dar cu Tweety.Este o adevarata placere sa o vad culcata pe el, cum ii da pupici si spune ca-l iubeste "tare,tare mult".

ELENA - Doamne ajuta, sa fiti sanatoase amandoua.Mai este putin, din tot ce-a fost!

MELI - Bine ati revenit din concediu!Probabil circula tot felul de virusi perioada asta.Un pentru dulcica Timeea.

ALEX - Bine ca ti-ai dat seama din timp si ai luat hotararea cea mai buna.Dupa cum ti-am mai spus...poti apela cu cea mai mare incredere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

Am uitat sa-l felicit pe Stefan cel vorbaret.Ne topim la orice expresie noua sau la orice gest de tandrete din partea lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

ancutelor, ce mai faceti?

andreea, ce eveniment, mai? cu testu cum stai :)?

ieri i/am dat lui stefan sa manance iaurt cu banana. iar el ce zice, asa de la el, fara sa il intrebe nimeni nimic..."maimutica mananca banane" :):)

nunta mare in familie...se insoara cumnatelu'...

cu testu, inca n-am vesti...abia de azi incepand ar trebui sa-l astept pe domnul CM... acu sa vedem...vine, nu vine...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

BLOGUL NOSTRU: http://lumeafermecata.blogspot.com/

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput