Gravidutze si mamici de Cluj - 130

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

am vizionat si pozicile cu doua domnisoare superbe
vai ce repede trece timpul, nu pot sa cred

cred ca acaeasta perioada e cea mai frumoasa, pana merge al scoala, copilaria cel mai frumos vis

ieri nu am reusit sa fac nimik , asa ca dupamasa va veni mama la mine sa ma ajute la ultimele retusuri , sa pot sta linistita

va doresc o zi minunata

Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si
36+ Iulia Anamaria (DPN 11 sept)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Alex, imi pare rau ca n-a iesit asa cum ati vrut. Am vazut ca se discuta zilele trecute...si noi tot la varianta bunici vom apela din toamna fiindca altfel ar fi horror.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

ABSOLVENTE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

ADRIANA ASA SCUMPE-S BICICLETELE?ma gandeam ceva pana in 2 mil.

GABI in polus am fost,dra nu mi-au placut deloc.mersi

ALEX poate e mai bine asa cu bona,cum spui...nici eu nu cred ca as sta linistita cu cineva strain,nu ca esti exagerata.mai bine cu bunicii si la cresa.

v-am pupat..o zi buna sa aveti

ioana...mami de sara si graviduta in 18 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

salutare gascuta si de la noi!

am ajuns in final acasa, a fost tare dragut, m-am bronzat tare, am prins intr-o zi in cursul zilei o ploaie torentiala chiar cand eram in primele randuri, n-ai avut nici unde fugi, a inceput lumea sa tipe de fericire, hihi, era o stare de nedescris, am chefuit asa mai departe iar dupa 10 minute a iesit un soare....m-am arscred ca a fost cel mai fericit moment de chef din viata mea, tipam de bucurie, sa vezi mii de oameni care rad cum ploua...a fost tare.

in rest suntem bine, a trecut cu brio de viroza, nu mai are nimic, sa bat in lemn, sper sa si fie ok ca peste 2 saptamani mergem in Turcia.

Alex-tare rau imi pare ca nu a iesit, cred ca si piti a mea e asa, a mea nu sta nici sa manance, mananca in mers, hihi, dar am avut tare mare noroc cu tanti a mea, e f ok.

Gabi-uite, acum ma duc sa vorbesc cu tanti pt tine si-ti dau PM. n-am avut pana acum cand, sorry.

Elenutza-sincer, eu tot mergeam la medicul meu, tot tineam sa nasc cu el, si uite ca am patit-o urat de tot, cateodata ma gandesc ca mai bine nasteam cu un rezident sau asa..asa ca fruntea sus, va fi sigur bine, sa stii ca cateodata astia-s mai atenti decat mari profi si doctori...legat de cazul lui Alex, baietelul bolnav, gasesti si numar de cont pe pagina lui, are ING, eu asa am facut transfer bancar.

Ada- vizionat poze dragute, hihi, ca mare a crescut domnisoara si ce blonda e.... pt ea!

Adriana-am vazut pozicile, vai ce draguta e Alexia si ce a mai crescut si ea...si tie parul, hihi, parca numai acum ai pus poze tunsa scurt si deja iar ii pana la umar.

Ioana- a tinut faza cu imbracatul si parfumul, hihi? nu de alta, ca am si eu destule zile din astea, sa incerc

am mai vrut sa scriu mai multe la mai multa lume dar am uitat.revin cand imi aduc aminte. imi pare rau ca nu am putut ajunge la intalnire, sper sa fiu si eu acolo data viitoare. poze unde se pot viziona?va pupic pe toate si va doresc o zi frumoasa!

Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Merge treba cu schimbatul parfumului si imbracatul frumos, numai ca daca esti deprimat rau, trebe mare mobilizare pt a pune in functiune schema.

Alex, nu face fata bona la Tiadris? LAsa ca incepe "scoala" si va fi bine. Unele bone vor bani numai sa stea sa supravegheze copilul, nu sa faca ceva activitate cu el...

A fost Patrick in vizita la mine, a cucerit niste inimi pe aici!

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ALEX29

ANDREEA multumim de pont
sunt reduceri la H&G ?mie mi se par cam scumpe hainutele de acolo

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007

Alex, mai au ceva reduceri...stiu ca sunt mai scumpe hainutele, dar in Turda le gasesti mai ieftin oricum...de ex. hainutele pe care i le-am luat azi, pt nunta, sunt cu vreo 30 ron mai ieftine decat la Hansel in CLuj...si asta nu erau la reducere...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

BLOGUL NOSTRU: http://lumeafermecata.blogspot.com/

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Alex, pe cuvant ca am simtit zilele astea ca ceva nu e in regula cu voi...atat de bine iti inteleg temerile si nelinistile...Si cel mai mult ar trebui sa ne incredem in instictul nostru, de mame. Daca el iti spune ca nu e ok bona, atunci asa e! Eu te inteleg mai bine si empatizez mai usor cu tine, pt ca Sara e f asemanatoare cu Tiadris! E nazdravana, superactiva, rebela, f f independenta, parca zilele astea a intrecut orice imaginatie...Ma gandeam oare am gresit eu cu ceva? Sau sunt copii mai cuminti si mai linistiti, si altii mai agitati? Si sigur ca bonele ar prefera un copilas ascultator care sa stea in fund si sa se joace cu o jucarie si sa asculte cuminte...Dar nu toti sunt asa...Pentru ca nu suntem toti oamenii la fel!Cred ca ar fi ingrozitor sa fim! Astea au fost si retinerile mele cu bona...I-am dedicat Sarei toata dragostea, atentia si grija mea! Stiu sigur ca dupa noi, parintii, cu toate greselile lor,bunicii, ii iubesc neconditionat! Asa ca, desi voi suferi ca va mai fi si plecata, macar stiu ca va fi pe maini bune! Altfel, si pt mine cresa ar fi fost varianta preferata! Acum iar tuseste, nici nu stiu ce sa mai fac si sa mai zic! Asa o stare proasta am...Fruntea sus si te imbratisez tare-tare! Poate ca e mai bine asa! Tiadris a fost foarte fericita la gradi, si asa va fi si de acum incolo!
Uite pozele noastre http://www.flickr.com/photos/14057076@N07/?saved=1
Daca te rog, imi mai spui odata nr unde se fac rezervari la tine la salon, poate un tuns m-ar mai revigora putin!

Ioana, cred si eu ca a frant ceva inimi P pe acolo, la cat e de simpatic! Tare dor mi-e de el!

Elena, si eu zic ca va fi bine, eu nu ma mai cramponez sincer de medicul meu, totusi suntem intr-un centru universitar, in clinici sunt medici buni, asa ca nu ai de ce sa iti faci griji. Poti sa fii la cel mai bun dr, ca tot poate fi plecat la un congres, ceva...

Andreea, deci va pregatiti de mare, eveniment-mare! Bravo, voua!

Meli, bine ai revenit, ti-am trimis si eu Pm, te pup tare

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

SI eu am fost la ALEX la salon la o mani si pedi...si sincer te face sa te simti muuult mai bine.va recomnad sa mergeti

ADRIANA am ajuns pe la biciclete si am dat de sotul tau...m-a lamurit in intrebarile care le aveam referitor la biciclete.

MELI bine ati revenit...nu v-ati racit?dra la ce concert ati fost acuma?n-am fost pe faza cred.

IOANA cred si eu c-a frant P niste inimi pe la tine pe-acolo...

VAI ce dor imi e de piticuta mea,dra tot deazstru e la mine.si treaba mia nasoala e ca nu pot inca sa fac nimica,ma tot invart prin casa si nu pot fcae curatenie pana nu se termina santierul...si morsi vine SARA acasa si apoi incepe curatenia...si atunci nu voi putea face mare lucru de ea.as vrea s-o vad putin,sa petrec cu ea ceva timp si apoi sa plece iarasi pe la bunici,strabunici ca sa terminam...dar taica-so asta e cam zapacitin loc sa se bucure ca are cine s-o duca,ea se simte fff bine acolo cu atatia copii cu care s-au dus,au grija f bine de ea.....mi-a zis ca altadata n-o mai lasa atata cu nimeni niciunde.parca am putea s-o tinem in santierul asta.si chestia e ca ar vedea-o 5 min si gata,el tot la lucru ar merge iar eu tot cu ea,si n-as avea timp de casa sa le pun la punct.barbatii astiasi taica-meo nu stie cum sa ne ajute cu sara,si mi-a zis ca vin joi dar ca sambata s-ar duce iarasi in ungaria la bai cu ea pana luni.eu m-as bucura f tare......dar mi-e si groaza sa-i spun lui,ca reactioneaza cum nu vreau sigur...

ioana...mami de sara si graviduta in 18 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Ioana, ma bucur ca te-a lamurit.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

ABSOLVENTE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Adriana, sotul tau e biciclist sau cum de le stie?

Am ajus acasa din expeditia de dupa-masa si a inceput P sa plinga fara motiv... aparent, ca l-am pus in pat cu lapticul si s-a rezolvat problema Are cu cine semana somnoros!

Noapte buna!!!

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput