Gravidutze si mamici de Cluj - 130
Raspunsuri - Pagina 2
elenuta23 spune:
offffffff azi a fost o zi fff pina cu multi multi musafiri si nu am reusit sa termin , insa maine ma ocup doar de bagajul surioarei sa fie gata iar apoi cat mai este am timp tot sa fac, important e sa stiu ca e gata bagajul
gaby sper sa vina cat de repede canu mai am rabdare
apropo, la tine dna dr P a fost la nastere????
am o retinere avand in vedee ca voi naste cu garda
va sarut
noapte buna
Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si
36+ Iulia Anamaria (DPN 11 sept)
Gabriela77 spune:
Elena, da, trebuia sa nasc cu Muresan, dar el era in concediu, si am nascut cu Puscas, ea era de garda! Am fost foarte multumita de ea, drept urmare, acum merg la ea!
Lasa, nu iti face griji, moasele de la gine 1 sunt exceptionale, si daca e o nastere normala nu prea e nevoie de aportul dr! Sa dea Domnul sa fie bine totul! Nasti cu epidurala?
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 15+
Ioana13 spune:
Buna dimineata!!!! Cafea?? Ceai? Un pat?
Victo, Salicea e in drum spre Domeniul Regilor, daca mergeti prin FAget. Mai puteti minca la Vila Tusa, in Faget.
Gabi, ii mai place camera lui P. Acolo se joaca cu plastilina si alte citeva jocuri, dar se mai joaca si in camera mare... si le cara pe rind ce are nevoie.
Elenuta, va fi bine! Poate sa fie de garda un super dr, cum am nimerit si eu si GAbi, super au fost pt noi... ca tu nu ii suporti pe aia... si Alex si Adriana, parca ziceau ca au nascut cu alti dr. Se gaseste unu si pentru tine. O prietena a nascut cu moasa si un rezident, alta cu moasa, ca a nascut f repede, nu a apucat dr sa vina...
Ieri tare naspa am fost (putin racita si psihic obosit), dar azi am schimbat parfumu, m-am imbracat frumos.. sper sa mearga.
O zi buna...
Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)
mami_alexia spune:
Neatza!!!
Ioana, a functionat schimbarea?
Elena, intr-adevar , eu tot cu garda am nascut. Sau poate erau toti rezidenti si nu mi-am dat eu seama De garda era Todea dar nu a trecut pe acolo. In fine, era si Sbarciu pe acolo, venise pt o tipa care nastea in acelasi timp cu mine. Dar munca efectiva a facut-o moasa si cativa dr , dintre care si rezidenti care erau pe langa ea. Curaj, o sa fie bine!
MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
ABSOLVENTE!!!!
Victo spune:
ioana, mersi de lamuriri.
eu vroaim sa fie ceva asa cu spatiu mare, sa aiba fi/miu pe unde alerga.
daca putei sa ajutati. se poate dona si prin sms.
http://www.alexdamian.com/
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
eladea2005 spune:
neata!
mersi de cafeluta... cum sunteti astazi???
noi mai avem un pic si duminica e mare eveniment in familie...zilele astea trebuie sa ii cumpar hainute lui Eric, am gasit la Hansel si Gretel ceva dragut...pantofiorii i-am luat, ca de asta imi era groaza...nu eram sigura ca-i gasesc ceva mai elegant...
sa va dau un pont...si in Turda este Hansel si Gretel si e mai ieftin decat cel din Polus...
ne auzim mai tarziu! o zi frumaosa!
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
BLOGUL NOSTRU: http://lumeafermecata.blogspot.com/
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
ALEX29 spune:
Neatza
dragele mele cred ca bona noastra isi da demisia ,asta e n am ce sa fac,poate e mai bine asa ,oricum nu mai e mult pana incepem cresa si sincer o sa fiu si mult mai linistita cand o stiu la cresa
din pacate lucrurile n au functionat asa cum mi am dorit ,bona a fost invatata probabil cu un alt tip de copil ,mai cuminte ,,,,in fine mai altfel decat Tiadris
am fost f incantata la inceput dar parca in fiecare zi frica mea era din ce in ce mai mare ...nu stiu de ce ,n am nici o explicatie ,poate s prea exagerata ,am asteptat sa vad mai multa afectiune si mai multa dragoste din partea ei ,dar n a fost asa
ar mai fii multe de spus dar prefer sa ma abtin
poate d na care a stat cu Tiadris este o f ok pt copilasii carora le dai o jucarie ,o carte sau orice altceva si stau cumintei in patutz
ok gata cu povestile ca va zapacesc
N am fost sa mananc la Domeniul Regilor si zau ca nici nu cred ca voi merge daca voi ati fost nemultumite dar imi place tare mult zona
ADRIANA draga ma tot mir de mogaldeata ta ce mare a crescut
GABITZULE si eu vreau sa vad pozele ,cand ai timp mai pune le odata ,am scapat mesajul in care le ai postat
sper sa gasesti o bona super pt piticuta ta ,cam greu ,mai ales ca din cate vad Sara e geamana lui Tiadris la comportament
ELENA draga de abea astept sa ti vad fetitza ,o sa fie o frumoasa ca mami
VICTO la km 17 au mancare f f buna
IOANA chiar imi place mult cum iti sta asa tunsa
la toate
SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
ALEX29 spune:
ANDREEA multumim de pont
sunt reduceri la H&G ?mie mi se par cam scumpe hainutele de acolo
SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
elenuta23 spune:
neatza
ms mult fetelor pt incurajari, sper sa fie bine si in cazul nostru
mult nu mai este deoarece aseara m-am asezat pe covor si nu am reusit sa stau din cauza durerilor pe sub burtica
gaby nu voi face epidurala, din mai multe motive, primul e ca daca faceam cu D epidurala el acuma numai era in viata , Doamne fereste nici nu vreau sama gandesc la asa ceva....sper sa am o nastere normala
elenuta23 spune:
alex tare rau imi pare pt voi chiar ziceam ce bien ai nimerit si uite ca m-am inselat , pacat
insa e mai bine la bunici chiar daca sunt mai departe
am ramas surprinsa dimineata insa se pare sa fie adevarat , mama tot mama ramane si nimeni in lumea asta nu o poate inlocui, rabdarea, dragostea........etc
o sa teraca repede mai sut 2 spat si incepe cresa
pt micuta nazdravana
duminica il vom duce si noi pe D la o cura de tara asa ii spunem noi , va sta o sptamana sua paote mai mult daca va veni surioara
victo
e mult mai usor asa decat sa ne dai un cont
sanatate multa micutului