Burtici fericite de septembrie-octombrie (155)
Raspunsuri - Pagina 15
giuliella spune:
Liliac de mult vream sa te intreb cu cine o sa nasti si pe unde? Nu ar fi exclus sa fim colege de camera
Iulia 31+ cu Emma Jasmine
si Albert Iustin(15.09.2006)
lutoniana spune:
Kawaichan nu am zis ca sotul tau e anost...era doar asa o gluma care sper ca nu te-a suparat.
Eu pana acum nu l-am mai vazut pe sotul tau ....ai mai pus poze ? ca eu in ultima vreme se pare ca nu mai raspund de mine, nu mai tin minte ...etc...confund pisicile fetelor.....
Oricum este un dragut si intra in categoria celor care-mi schimba parerea mea total eronata.
Miha sa ne anunti ce si cum la doctor si daca e sa fie ......yuhuuuuuu
Vaiiii...ce iuhuuuu ca Miha are DPN-ul de-odata cu mine
Daca am si eu contractii si nu stiu cum sunt alea ?
Mai bine mananc ca sunt varza....plecata cu sorcova sau cu pluta...puteti alege ce doriti.
Techila in ce stadiu te afli cu burta ?
Cea mai fericita 36 + cu
giuliella spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ionika Mihaela, neaparat sa ne spui ce ai facut ca sa stim daca facem galerie! Apropo, mamicile de fete, v-ati gandit daca faceti gauri in urechi la bb in maternitate? Eu cred ca asa voi proceda, trebuie numai sa iau niste cercelusi. Ioana, mamica de Andrei (5 ani) si Alexia 33+ |
Eu am vazut mamici care le fac fetitelor din maternitate gaurile si le si pun cercelusi. In schimb sa te interesezi ca s-ar putea sa gasesti la un centru unde se vinde aur si aparate de facut gauri si acolo se pun cu niste pistoale sa le zic asa cercei sterili pentru 2 saptamani cat se vindeca rana si apoi ii poti pune tu ce cercelusi doresti.
Acum sa va mai dau o tema de casa. Ce stiti de burtierele folosite dupa cezariana. Eu nu am folosit asa ceva pentru ca mi s-a spus sa las sa se vindece rana bine si sa se traga burta cum vrea ea pentru ca altfel cu burtiera as invata muschiul burtii lenes si nu o sa se mai retraga. Am auzit insa si dorctori care recomanda asa ceva imediat dupa operatie cum ca tine mai bine burta si te ajuta sa te si misti mai bine cu taietura pe burta.
Iulia 32+ cu Emma Jasmine
si Albert Iustin(15.09.2006)
lutoniana spune:
Daca de Raluka nu ma ingrijorez chiar asa de tare ....as vrea sa stiu daca a zis Kateryna ca pleaca pe undeva ..ca ea e cu saptamanile ..multeeee
Selenico e totul sub control ?
Cea mai fericita 36 + cu
mimika spune:
citat din mesajul lui M Oana Mimicutza am si eu o intrebare la tine, ca esti trecuta prin faza cu nascarea si am vazut ca povesteai la fete. Cati chilotei din astia, de unica folosinta ai folosit? Eu am luat setul de la Carrefour (4 bucati la 12 lei, frantuzasti), dar nu-s daca imi ajung ori ba, sa mai cumpar, sa stiu ca am depozitul plin cu toate cele, ca furnicutza din poveste sau sa ma opresc, ca 4 is destui...... 34+ |
Eu nu am avut decat 5 perechi, nu i-am murdarit deloc, i-am schimbat doar ca..DE! mai transpiram. Era cat pe aici sa ii zic sotului sa mai ia un set. Insa tineti cont ca eu am stat 10 zile in spital.
techila, tu parca ma intrebai de ajutor. O am pe mama la mine acum. A fost plecata in week-end la Corabia, acum s-a intors din nou. Insa, sincera sa fiu, mai mult moral ma ajuta. Mai uit de soacra, pap mancare bunuta bunuta. In week-end m-am ajutat doar cu Razvan. El a fost "beberonar sef". Adica toata ziua a sterilizat la pompita si la biberoane. Nu ca ar fi mancat copii asa mult la biberon, dar eu ii tot incercam . Sunt convinsa ca o sa ma descurc si cand o sa plece mama. Spune soacrei ca se poate
hi5
poze
monica_dicut spune:
MOana, legat de chiloteii de unica folosinta. Unu la mana eu am fost EXTREM de multumita si incantata de ei. Iar doi, eu am stat vreo 10 zile in spital... in primele 2 zile m-au tinut in fundu gol si-mi puneau ele tampoane din acelea (oricum eram lesinata) apoi am folosit cu brio 2 pachete pe care le-am avut la mine plus parca unul cumparat ulterior de sotz. DAr asta in cazul in care eu am stat 10 zile. Sincera sa fiu desi curgeau in disperare lohiile nu m-am patat in nici un loc/fel, nu m-au deranjat nicaieri, se aeriseste totul pe acolo. PEntru mine chiar au fost o minune. Eu cred ca si in primele zile acasa ii poti folosi, sunt mai practici si comozi dupa parerea mea...
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 35+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
carinablanca spune:
citat din mesajul lui loremunteanu Aaaa... Ce stiti ca se mai da la nasterea lui bebe? Cand l-am nascut pe Roni, se dadea trusoul bebelusului si o alocatie de merit/sprijin (nu stiu cum se cheama) de la primarie, o singura data, la nasterea copilului, in afara de alocatia de 200ron si indemnizatia mamei. Aveti idee, primele doua se mai dau? La trusoul bebelusului, pana la urma, se dau lucruri pt bebe sau nu? La Roni, am luat bani, ca nu erau normele gata puse la punct. Loredana 33+ Eric-Mihai Roni-Cristian08.02.2007 atelierul meu www.flickr.com/photos/9549359@N04/sets/72157600613153381/" target="_blank">lenjerii copilasi |
36+ cu
Da se mai dau primele 2 si din cate stiu eu ambele in bani.
Monica suntem alaturi de tine si va fi totul bine miercuri.
La multi ani Adriana
Sigur am uitat ceva dar revin.
daciana.ilie spune:
am revenit si eu ....
sa nu dati ... dar eu nu stiu despre ce fel de chiloti vorbiti; unde-i gasesc in carrefour?
daci
35+ cu Darius Alexandru
Iulika29 spune:
Ola fetelor sunt oleak pe baricade....Incerc så citesc din urmå..vå spun ca plang si rad si nu mais tiu ce så fac..Må gandesc cat de norocoasa sunt fetelor ca v-am gasit doamne cat suflet catå apropiere cåtå...Doamne va multumesc din suflet pt urari pt sustinere..Si va spun cu mana pe inima ca ati cióntribuit si voi la ''anestezia'' durerilor de nastere cu agitatele voastre..Vå iubesc..
Doamne fetelor am reusit så il las pe Bruculicå in påtut singurel dupå tziti si schimbat pampersu..ei bine la spital l-am avut pe pielea mai mai mereu..A fost superb..A supt cand voia putulica lui si astimulat lactatia..Acum fetelor am niste tzitzi ..al meu sot saliveazaå..Så o faca in continuare..Sunt pt frumusetea noastrå..facea ochi sugea cat så nu moara de foame si apoi iar(normal ca doar a avut program de noapte) Si asa panå la 15 cand si-a luat portia de tzizti cu sunete ziceai ca voia toata tzitiza in guritza (apoi am dormit si noi o ora juma cu el pe piept)...Apoi la 17 iar papa acum inainte de nani iar si gata acu doarme..Nu imi vine så cred..Ca doarme singurel..Bine ca ne uitam la el( e in camera cealaltå)..Da din manutze si are ochii inchisi..frumosu lu mama..Nu ma mai satur så il laud..Vå voi plictisi
Ieri mi-a dormit decat in brate sau langa mine..si azi noapte m-a tinut treaza toata noaptea..sugea si adormea decat pe piept la mine cum il lasam incepea din nou..Ei bine spre dimineata l-am lasat jos fetelor si a dormit si dormit nu se mai trezea..
Fetelor trimit si ma mai bag så mai citesc dar trag si aici cu un ochi asa cå sper så nu pierd ceva asa macar cat sunt un pic pe baricade..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08)
selen80 spune:
Iulika, ce frumos povestesti tu acolo! cred ca nu-ti mai vine sa-l lasi din brate... sa pape si sa doarma bine, sa creasca mare si sanatos
Luci, nu mi-a trimis nimic Kateryna....sper sa nu nasca fara galerie
37+ cu Ebru PRIMA POZA!
AMR 3 SAPTAMANI!
nunta