Burtici fericite de septembrie-octombrie (155)
Raspunsuri - Pagina 16
techila spune:
mimika....super vesti imi dai
luto, burta mea e tot zgariata, dar nu se mai vede asa rau...acum am descoperit si cum sa le mai tin in frau (carcalete din crema de galbenele acoperita dupa 20 min cu pudra). acuma...daca maine ma duc la eco o sa fiu curatica, si cand mi-o turna tanti doctoresa gel d-ala pe burta, sper sa nu fac pipi pe mine de usturime. vreau sa va pun diseara poze sa vedeti ce balon urias port.
daci, am fost undeva langa buzau sa iau o prietena care si-a terminat concediul. nu am intrat in oras, decat pe centura am mers. drumul il stiu bine pana la buzau...trec pe acolo cand merg la socrii. asa ca data viitoare cand vin o sa te sun sa bem o cafea.
si inca niste dracoase pentru miha74 ...asteptam vesti
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (36+) de 2 putze si
poze techila cu 4 picioare
AMR maxim 8 zile
crocodana spune:
fetelor am net!!!!
sper ca toata lumea e bine! mi-ati lipsit tare in aceste 2 zile jumate!
am vazut ca pe prima pagina nu au aparut bebei noi, intru sa recuperez si sper sa reusesc in seara asta sa ajung la zi!!
37+ fericita mamica de jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea
uve_got_mail spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miha74 hello fetelor! s-a abonat cineva pentru maine la nascare? eu de asera am ceva contractii...neregulate (cam la 3-4 ore), dar sunt si sunt suficient de puternice, si ma doare rau bazinul. asa ca am fost la cosmetica si m-am aranjat, am facut ceva de papa sa le las la copii, mi-am facut bagajelul, sunat dr.... asa ca acum imi astept sotul sa vina, ca avem intalnire cu dr in jur de ora 20.00...sa vedem ce zice. o sa va tin la curent. pupici. Miha, mami fericita de Matei (16.01.2008) , Laura (30.09.1997) si 36+ "Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn) |
Tinem pumnii si asteptam!!!
32+ , mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
http://family.webshots.com/photo/2844585890104955882lFPbob
techila spune:
iulika, felicitari pentru mancacios. sa pui multe poze.
multumim ca iti faci timp si pt noi, dar ai grija sa te odihnesti si tu suficient.
AMR maxim 8 zile
carinablanca spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Dana15
Giuliella unde se gasesc aceste paturici? eu ma gandeam ca as putea folosi niste scutece din acelea de finet..apropo, de scutece de finet..pentru fetele din Cluj, sa stiti ca eu am gasit sambata la Carrefour cu 5,7Ron/bucata; am luat 5 si parca m-as mai duce sa iau inca atatea..nu stiu daca este o afacere sau nu (poate iesiti mai ieftin daca veti cumpara materialul si le faceti voi..eu nu am talent/masina de cusut/mama, soacra pe aproape care sa ma ajute) Dana 32s mamica mandra de Thank God I'm a woman! www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
Sunt la raionul de scutece de unica folosinta de la Happy, 5 bucati intr-o cutie cu cca 8 lei.
Eu m-am gansit ca o sa fie de folos in spital si pentru mine sa le pun peste cearsaf in perioada cu cea mai mare sangerare.
36+ cu
uve_got_mail spune:
citat din mesajul lui M Oana Eu ma pregatesc iar de-un shopping ca am fata si nu pot sta calma, daca nu-mi incep ziua de luni cu o pereche de cercelusi frumusei foc, dar parca vad ca plec dupa cercei si ma intorc cu 4 sacose de obiecte. Si cum am zis sa plec cam in 30 de minutele, am citit in urma si multe lucrusoare utile am aflat. Mimicutza am si eu o intrebare la tine, ca esti trecuta prin faza cu nascarea si am vazut ca povesteai la fete. Cati chilotei din astia, de unica folosinta ai folosit? Eu am luat setul de la Carrefour (4 bucati la 12 lei, frantuzasti), dar nu-s daca imi ajung ori ba, sa mai cumpar, sa stiu ca am depozitul plin cu toate cele, ca furnicutza din poveste sau sa ma opresc, ca 4 is destui...... 34+ |
Multumesc, Oana, in legatura cu patutul m-am hotarat la unul pe care l-am vazut in Miniblu, e din ala tarc cu doua nivele si masa de infasat la 240 ron; e verde cu albastru, nu stiu de ce da' parca e mai frumos decat unul roz Sper fetita mea sa nu fie pretentioasa la culori...Si astept o lista cu ce ne trebuie; de cercelusi uitasem, dar s-au anuntat altii sa ii cumpere, asa ca la asta zic pas.
32+ , mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
http://family.webshots.com/photo/2844585890104955882lFPbob
kawaichan spune:
citat din mesajul lui lutoniana Miha sa ne anunti ce si cum la doctor si daca e sa fie ......yuhuuuuuu Vaiiii...ce iuhuuuu ca Miha are DPN-ul de-odata cu mine Cea mai fericita 36 + cu |
Esti de coma... Hai ca nu nasti pana vineri,stai linistita
Multam pt aprecieri la adresa sotzului Pusesem poze cand am cumparat wrapul dar le-am tinut doar vreo sapt. De catzel nu-ti place ?
Miha scot si eu o agitata just in case Bafta la doctor !
Monique esti cap de listaSper sa te descurci acum ca ti-a explicat Aida,oricum nu-i nici o graba,take it slowly
Techilaaa tocmai radeam de tine si numai bine ca mi-am tras si eu niste zgarieturi de toata frumusetea pe sub burta tot din motiv de mancarimi....m-ai injurat tare,ai?
Noi am facut o plimbare adineauri si iar m-au apucat un soi de crampe,de fiecare data patesc asa.Concluzia e ca ma voi duce zilnic de acum incolo la plimbare,si dimi si seara Nasc oare pana duminica?
Va las ca e tarziu,ma duc si eu la O seara placuta tuturor !
Mihaela 37+ cu baby Joshua
techila spune:
of kawaichan, am vrut sa zic sa nu faceti ca mine, dar m-am gandit ca daca ma vedeti cum plang si bocesc o sa va prindeti ca e nasol si ca nu tre' sa-mi urmati exemplul. da repede cu creme de galbenele....
si daca vrei sa nasti...pe langa plimbari tre' sa bagi si gratare zilnic, sa vii pe forum imbuibata... nu stii de la iulika...e demonstrat: plimbare zilnic + gratare = bebe proaspat
AMR maxim 8 zile
lutoniana spune:
Iulika povestesti ffff frumos si nu ne plictisesti deloc.....
Niste poze mai primim ?
Si mai asteptam si burtica delicata a Techilei sa o vizionam
Cea mai fericita 36 + cu
aidaciolac spune:
miha74 asteptam vesti
iulika va pupam cu drag pe toti 3 si asteptam vesti de la voi , dar nu uita ca trebuie sa te odihnesti. Este foarte important
Aida ... 35+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine