Puiuti de Randunici 2008!! (300)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Stela stii ca noi dormeam cu Andra si tot timpul imi faceam probleme ca nu o sa se mai dezvete de asta.. ei bine, multumesc lui D-zeu de cand are patutul nou doarme bine mersi in el, nu fie de deochi.. noaptea ca noaptea, dar aveam emotii pt ziua ca nu o sa vrea.. ei de acum stie ca ala e al ei si se poate lafai linistita in el..

si acum ma scuzati ca va retin atentia cu o ciocolata

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Ratusca mea mih1 si mih2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=10" target="_blank">aici
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Noapte grea si la noi, cu muuulte foieli... cu muci, ca aici e buba... mucii de luna trecuta s-au inmultit, daca pana sambata au fost cuminti, acum nu mai sunt asa... Asa ca ieri am inceput sa ii pun Bactroban in nas, juma de zi nimic, azi-noapte un val intreg!!! Si de dimineata nu mai inceteaza! Imi vine sa ma duc la balamuc, nu face febra, nu are altele, dar nici nu poate manca, nici suge... De ce are copilul asta al meu mucii asa de aderenti???????

De dimineata am dat si eu cu aspiratorul... m-am mai linistit... Saptamana asta e incarcata, basca sambata vine mama cu surorile mele si cu nepotita (fata sora-mii mijlocii), plus matusa-mea de la Pitesti... cica sa-si ia la revedere de la noi... parca urmeaza sa murim, mama si matusa mai-mai ca nu au bocit la telefon... in loc sa vina sa ne ajute sa facem bagajele...

Gata, o noua saptamana straluceste la orizont... Oare ce analize de pe piele (sani, in cazul meu) pot face, sa determin ceva brontozauri care nu ma lasa sa ma vindec? PH-ul se poate face? Ciuperci? Microbi? Virusuri?

BRAVO GECKOOO! A cata ai fost ma? A doua??

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Ca tot ziceati de intors la serviciu... eu nici nu ma voi intoarce ca uite, plecam. Trebuie sa ma intalnesc si eu cu sefu si sa vedem ce variante sunt... De chef ce sa va zic??

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

ce tare e Andra cu cioco!
alaltaieri la gratar, Matei se tot cocota pe scaune si se ridica in picioare si tot ii spuneam 'cazi, mai!'..si el o tine intr-una 'caaaiii'

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Gecko FELICITARIIIIIIIIII!
In rest, varza ! Adica dupa ce ieri a fost mai bine in timpul zilei, fara febra de la 9 dimineata la 8 seara ...de la 8 seara la 10 dimineata l-am impachetat, dusuit de 4 ori si i-am pus si diclogesic si novocalmin si paracetamol de nu mai stiu ca parca nu mai raspunde la nimic cum trebuie.
Ii bolboroseste burta, a avut un kk moale si urat mirositor dar doar unul si vomita laptele sau orice e cu lapte. In rest nu vomita:apa, mancare, iaurt, orice...mananca si n-are nimic. Cum bag lapte cum mi-l da inapoi. Am vorbit iar cu doctorul, tot impachetari dar cica 40 de minute sa-l tin in cearceaf ud Ca n-am facut nimic daca-l tin putin Mie sa spun drept mi-e frica de mor si nu inteleg cum naiba nu face nimic la plamani cand il bag in dus rece el avand 40 de grade
Doctorita de ieri , cea de la ambulanta, era pediatra . Am si intrebat. Azi vine alta, care in week end n-a raspuns la telefon ca deh! stiam ca asa se intampla. Vine pe la doua dar mi-a zis de la telefon ca i-ar da augmentin, ca-i prea multa febra si ca nu-i nicio boala infectioasa dupa simptome (nu are bube, febra e f mare,prea mare pt rubeola/rujeola, nu are secretii, ochi umezi, etc)
Va zic la pranz ce se mai intampla.

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

mimo pai nu face nimic la plamani si alte parti, daca apa nu e rece!! cum zici tu, dus rece?..tre sa fie calai, cat sa-ti fie si tie bine la mana, sa nu-ti para apa rece, asa mi-a explicat atunci la Medlife, in niciun caz apa rece...si noi spre final, eram destul de ok ziua, si noaptea exploda febra..offf..hai, ca trece!
in urma experientei, acum eu as proceda asa: l-as lasa 3 zile cu febra, apoi i-as face musai hemoleucograma...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Mimo, oooof! Lapte HN ai incercat sa vezi daca il mai vomita? Si un pic de regimel asociat? Eu mai stiu ca dusurile reci de fapt nu sunt reci, sunt cu apa la temperatura camerei. Si impachetarile la fel...Si ca trebuie udat si capul...puii mei, nu stiu!

Mihu, pupa Olga "cioco" de Andra !

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Mimo, uite http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66293&whichpage=1 Vezi postarea Ineioana, ca ea e guru-ul meu in ale mamicelii:

Sper sa va ajute urmatorul sfat in caz de febra mare (peste 38.5-39): bagati copilul in cada si dati usurel drumul la apa la dus cu 2-4 grade mai rece decat copilul (eu o simt la mana, caldutza, nici calaie , nici calda bine), puneti si dopul , dati-i niste jucarele si dati usor cu dusul pe el (pe spatic, pe umeri, udati-l si pe cap cu mana din cand in cand) vreo 15-20 minute, timp in care se umple si cada pana pe la buricutul lui (daca sta in funduletz!).
GARANTEZ ca in cateva minute ii va scadea febra, ca nu face soc termic si ca nu ajunge la convulsii.
In rest... voi si dr stiti cel mai bine. io m-am bagat doar sa spun ca sosetele cu otzet si imachetarile cu cearceafuri ude nu sunt cel mai rapid mod de a scadea febra unui copil mai ales cand ti-e teama de convulsii. Dupa ce ii sacdeti febra...mergeti la pediatru, dati-i antitermice dar, nu il duceti la spital cu febra ca are toate sansele sa ii creasca pe drum...fara rost!

Ma rog, nu asta e problema, dar ca idee...

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Olgule, exact asta spun si eu, asa stiu, si la fel mi-au spus, cand febra e mare, intai scazuta catd e cat macar, daca nu de tot, abia apoi plecat cu el la spital...plus ca daca sunt cozi, alte urgente, haos acolo, ce faci cu copilul cu febra mare?...eu am testat metoda si asa e, scade febra mare undeva sub 39, dar nu atat de repede,cateva minute, ci macar 10 minute sa stai cu el sub dus..dr a spus ca poti prelungi si 20-30 min, dupa caz..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Salutare!

Felicitari geckoo!!

Sanatate puiutilor bolnaviori !

Olgaaa-la sosea?!Noi ne bagam!

In alta ordine de idei-azi ma vad cu Raluca si Butucica,nu stim inca unde/cum/cand-dar SIGUR-ne vedem

Naty-ai dreptate dar nah..Aveam si o alta crema,dar mi s-a parut mai usor de folosit elmiplantul asta cu pulverizatorOf,of

Merg sa trag si eu un pui de somn,ca fi'miu doarme de ceva timp si mi-e ca nu apuc sa inchid ochii-decat cateva minute..
Pupici!

Mergi la inceput