Puiuti de Randunici 2008!! (300)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

hai ca tot am transferat pt mimo cartea "mama si copilul" a lui fenwick, care mie mi se pare istetica, are si niste poze dragute, plus tehnici de prim ajutor....
poate va intereseaza: http://s4.transfer.ro/storage/Carte_mama_si_copilul_-Fenwick-af97c2ef9.rar

si mai pun o data linkul catre marea trancaneala pe baza febrei:

http://www.medica.ro/reviste_med/download/pediatrie/Revista%20Romana%20PEDIATRIE%20-%202006%20-%20Nr.2.pdf

la fel, mi se pare super inteligenta scrierea asta.

inapoi in butoi, ca nu am gasit nimic sa ma multumeasca pana la ora asta.

stie careva cum e la sf de septembrie in turcia? ma refer la vreme....(dar sfarsit, sfarsit...in ultima sapt. adica)

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

mimo sa va ajute DD sa fie bine si cu restul analizelor si bine ca e viral...ai incercat sa-i dai cu bibele suculet de fructe,eu ii fac lui andru un picutz de portocala cu banana si ii pun si putina apa plata...incearca sa-i dai tot cu bibele supita strecurata...asa sa nu manance deloc nu prea e bine..laptic bea?.. multa sanatate...

ma bucur ca iulia e mai bine si multa sanatate...

zozelici si sa ai o zi frumoasa..si asteptam pozici ..multam pt pizza fff buna....hmm ce misto ca te intalnesti cu randunicile...eu sunt innebunita de cum ma iubeste andru..cand se trezeste ma ia de gat ,ma strange cat poate el,daca il iau in brate ma ia de gat si ma pupa...si scoate niste sunete de-mi vine sa-l halesc...tot timpul ma ia de gat..simt cat de mult ma iubeste...daca il ia catalin in brate si apoi il iau eu mama mamam ce bucurie pe el si iar trecem la o repriza de iubareala....

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Ah, Mimo, ce bine ca ai fost si e bine copilu'!!! Fata, asa fac toti, nu mananca! nu te speria!!! da-i sa bea apa, ceai...incearca mancarica usoara, pune-i bucatele, poate ia singur de foame! cand e gata febra o sa vezi ca o sa si pape!! Of, multi pupici la botici

Eee, si sa va zic una De aniversarea noastra, adica pe 3 noiembrie imi face randunoiul o supliza , de 3 zile se gandeste si ieri mi-a prezentat oferta, frumos, pe laptop, cu traseu si alte alea Mergem in Belgia, la Bruxelles , deja am vb cu Simonetta sa ne intalnim , mergem cu trenul la Amsterdam si stam 2 zile, apoi la Bruges o zi inca o zi nu mai stiu in ce oras si 2 zile la BXL Eee, frumos, nu? am un sot, sa-mi traiasca, cat de mult il ubesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Bubu...sa zic ca-s verde?? Nu-s fata, deie Domnul sa va iasa planurile si sa fiti fericiti ca frumosi si draguti sunteti!
Mimo...e si bine e si rau. Manifestarile, TOT ce descrii, sunt FIX asa si la Iulia (bine, az ceva mai atenuat dar tot nu si-a revenit). Rabdare muuulta, mami ca stiu cum e. Azi la pranz, fiind si Tanta si mancand amandoua in fata ei am reusit sa o facem sa ia vreo 5 inghitituri din ciorba mea, inca pe atata dintr-un borcanel Holle de dovleac cu orez, o firimitura de paine si o muscatura de biscuite. Si declar asta succes maxim! Dar ea azi slava Domnului nu a mai facut febra, cand avea 39 pur si simplu urla daca ma apropiam cu mancare de ea. Tu zi mersi ca Dudutz inca mai are de unde da jos dar slabatura mea risca sa ajunga la 2 ani tot cu vreo 10 kg max daca o mai tine asa!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubu05

Ah, Mimo, ce bine ca ai fost si e bine copilu'!!! Fata, asa fac toti, nu mananca! nu te speria!!! da-i sa bea apa, ceai...incearca mancarica usoara, pune-i bucatele, poate ia singur de foame! cand e gata febra o sa vezi ca o sa si pape!! Of, multi pupici la botici

Eee, si sa va zic una De aniversarea noastra, adica pe 3 noiembrie imi face randunoiul o supliza , de 3 zile se gandeste si ieri mi-a prezentat oferta, frumos, pe laptop, cu traseu si alte alea Mergem in Belgia, la Bruxelles , deja am vb cu Simonetta sa ne intalnim , mergem cu trenul la Amsterdam si stam 2 zile, apoi la Bruges o zi inca o zi nu mai stiu in ce oras si 2 zile la BXL Eee, frumos, nu? am un sot, sa-mi traiasca, cat de mult il ubesc!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

eeeiii bubulina sa-ti traiasca catalin...pai meriti din plin..la ce sotioara are langa el,care-i gateste si-l rasfata toata ziua..e f bine ,asa te mai relaxezi si tu...vad ca se gandeste f mult la tine..la fel si voi ..sunteti o familie reusita..

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

bravo, Bubu!!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Nu va mai zic ce ochi am belit si eu, cat cepele, si-mi sticleau tare Ce sa zic, Doamne Ajuta sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

bubule sa dai o strigare pe mess!!! poate pana atunci gasesc linkul unde vazusem eu ceva...

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Mda... mesteresc la poze, le incarc pe webshots, mai boscorodesc, ma mai enervez un pic... s-a dus dracului si vacanta in Bulgaria pentru ca randunoiul se pare ca pleaca ma devreme . Inca nu stie sigur dar e exact in zona aia... Marinar mi-a trebuit, marinar am... Cel mai rau ma enerveaza ca trebuie sa contramandez ceva ce planificasem, si abia asteptam Acum ma tot intreaba de ce stau bosumflata si cu curul in sus, ca nu e vina lui Na, dar eu ce vina am?

Bubulina vacanta placuta si aniversare frumoasa! Wow, chiar ca inspirat randunoiul.

puiutilor bolnaviori inca!

Hai ca revin cu pozele

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

LA MULTI ANI, ZOZELINA!

Sa fii sanatoasa si iubita, sa te bucuri de viata impreuna cu baietii tai!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput