Puiuti de Randunici 2008!! (300)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Si sa va povestesc si despre intalnirea noastra cu Kya family:dupa cum v-a spus si Raluca,a fost scurta!
Zanutza mica e o dulce-dar majoritatea o stiti deja,daca ati auzi cum miorlaie..Iti vine sa o mananci!(eu as fi pupacit-o de numa',da' mi-a fost jena) Imi pare rau doar-ca am stat asa putin impreuna,Mihai era terminat de foame-Raluca-dac-ai sti cat a urlat in masina.. Nu cerea tzitzi de moft,cum credeam eu..omu' era rupt de foame-nu stiu ce a fost cu el ieri,a harpanit tot ce a prins.A papat crapul fara sa respire,nici nu mai mesteca,inghitea directAtata foame pe un copil,eu n-am mai intalnitDoamne fere!
In rest..nu stiu..parca ne-am fi cunoscut de-o viata,cred ca daca aveam timp..ne-am fi tainuit mult si bine! Baietii au supravegheat copiii,Kya's husband(zic bine?) ne-a invatat cum sa recunoastem daca apa-i calda sau rece fara sa o atingem si despre cum influenteaza directia vantului-temperatura apei..Ehee..expert omu'!!
La sfarsit,cat era el de infometat,Mihaiu'-tot i-a trimis doua bezele Sanzianei dulci
Frumoasa experienta!
Maine ne intalnim cu Butuceii!!

Olga pe cand a ramas sa ne vedem?Noi o sa plecam Sambata noaptea acasa,ca sa-i fie usor si puiului mic.Cum facem,cand ne vedem?Voi cand veniti-dupa ce termini cu serviciul,Vineri? Pupici!

tuturor,sanatate tuturor si-ceea ce mi-ati urat voi mie-va doresc si eu voua,inzecit!!Sunteti minunate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

zoze asa ma pupa si pe mine in momentele de maxima iubire, nu mai vrea doar pe obraz..cred si eu ca tot de la ta-su a prins..
ariel noi doar tranzitam Bulgaria via Greece

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Zoze, plecam vineri noaptea, sa fim in Venus dimineata. Ne vedem vineri seara in Neptun, unde e Cami? Vreau si eu sa stiiiiiu ce v-a invatat Domnul Capitan !!!

Ariel, nu fii, mey, cu fundul in sus !!!

Mimoooooooo!!!!!

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

olgule, ba sunt! ca toata lumea are concediul "in buzunar", numai eu vreau sa plec pe 31 si nici nu stiu unde macar ...nu mai am chef sa cotrobai netul dupa oferte, al meu e de un relax total, ca sa caut eu, ca oricum mergem unde vreau eu si lui oricum nu-i place marea..., trebuie sa bag rapid si o comanda la furnizorii mei ac sa ajunga inainte sa plec, trebuie sa ma pregatesc pt nunta, apoi pt botez, trebuie sa "inchid" magazinul 2 saptamani, acum ca abia l-am terminat si e si sf de sezon....in timpul asta sa ma ocup si de copii si de casa, de masa, de curatenie, ca al meu nu vrea persoana straina in casa ...nu ca as avea cu ce s-o platesc , pe romaneste... ..ui mama ei de viata, ca ziua are numai 24 de ore, eu sunt una sigura si vreau sa ma impart in 1000 !
mai rau e ca am ajuns in stadiul ala in care parca am maracini in dos daca nu fac ceva 2 ore....pur si simplu nu am liniste daca nu mesteresc eu ceva

aaaa si odata cu buclele taiate s-a transformat copilul meu!!!! nu numai ca are mutra de suporter englez, dar are si caracterul si...s-a molipsit si alex! am toata gashca de "hooligans" la mine in casa

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Deci:

1. eu mi-as cauta vacanta. Face bine la "pisic", m-ar motiva sa mai pot sa trag ca un cal de povara pana plec la mare.

2. o data vacanta batuta in cuie ( azi musai, ca nu mai am rabdare ), fac comanda la furnizori ( tot azi )

3. fusta de nunta am, deci nu ma stressez prea tare cu pregatirile. Cu atat mai mult pentru botez, folosesc aceeasi fusta

4. de casa, masa, curatenie se ocupa omul , ca eu am numai doua maini

5. copiii vor deveni ascultatori si cuminti , ca ma ajuta sa caut vacanta

Ei? iti place cum te-am rezolvat ?

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

ZOZELICI, LA MULTI ANI, SA FII SANATOASA SI FERICITA O MIE DE ANI ALATURI DE BAIETII TAI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Buna fetele,

La multi ani Bubu, Zoze !

Gecko prezent...dar nu sint in forma deloc... nu prea mai pot...e greu sa fii insarcinta si cu burta mare mare vara... Am destul de des un nod in git si nu poc respira... nu ma mia pot intoarce... nu ma mai pot misca... adica le fac pe toate dar greu si cu dureri...
As vrea sa vina repede bebelina....
Diseara merg la eco sa vad ce mai e nou la ea... si cit de curind o sa intru sa va dau si eu un semn...

Pup

Clodute mami de Patrick si
cu Karolina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

La multi ani cu sanatate si mii de bucurii,Zozelush de plush!
Noi am fost la doctor iar, copchilul meu s-a trezit cu 39,7 desi dormise toata noaptea.Dumnezeu stie cat din noapte a avut febra asta si n-a zis nimic Am sunat doctorul minune si i-am zis de isprava. N-a parut impresionat , a zis ca macar am dormit toata noaptea In plus, am raportat ca are copilul o mare vanataie in frunte . Si nu stiu de unde e A zis ca nu poate sa vada si deci nici sa se pronunte, ca putin probabil sa fie de la febra dar sa merg la doctor. IAR Am sunat la Mimu sa se prezinte de urgenta sa mergem la doctor ca are fi'su fruntea vanata si febra mare. A zis ca fruntea e de la sertar (stia el ) dar ca mergem la analize ca asa nu se mai poate. Am fost la Babes, i-a luat repede sange (Doamne ajuta) si rezultatul e ca are 3900 de leucocite cu 51% limfocite deci VIRAL. Cica e putin rosu in gat, s-a mirat si doctora de la Babes care ne-ar fi internat imediat ...dar cand a vazut rezultatele a dat doi pasi inapoi si a zis sa-l hidratez. Celelalte rezultate inca le mai asteptam. Am sunat iar la doctor si i-am comunicat cum e treaba cu vanataia si ce analize are. A ras in barba
In rest, nu mai mananca nimic...dar nimic zici ca-l oparasti asa urla si se mataie in continuu...nu vrea decat la mine in brate iar eu in picioare (daca se poate si la geam ) S-ar da jos, cand e jos vrea sus, da sa zambeasca si deodata pune un bot de-un metru. Am raportat ca nu mananca si a zis sa-l las nemancat Noroc ca a baut bardaca aia de apa dimineata, a zis doctora de la Babes ca nu-i deshidratat.
Daca nu mor nici azi maine imi iau bilet de avion spre Australia si ma duc sa o strang de gat pe Gecko Pai bine soro, asta concluzie trasesi tu? Ca-i mai fac o sulioara? Nu e bine,tztztz...Concluzia corecta era ca POT dar nu mai VREAU

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

mimo mult curaj, ca trece!..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Noi am fost in Unirea, maaaii si n-am gasit nimic la copii , lui Stef nu-i gasesc sandale, cica nu mai sunt...doar nr. mari...nici scumpe, nici ieftine...de nici un fel...o sa ma duc in piata, poate gasesc acolo Si lui Vlad nu-i gasesc sepcute . Sunt o gramada de reduceri, dar au maieuri, tricouri, nu le-am mai luat din astea...la anu'! In schimb mi-am luat eu 3 maieuri, o lochita , costum de baie si budigai , niste pantaloni pana la genunchi, de plaja asa...mda...
Mai stau putin si ma duc cu Stef la nani ca a atipit in carut si acum nu-i e somn...

Adriuta, da mai, ai dreptate cu siropurile! la inceput se vedea clar ca il ajuta la imunitate, nu s-a imbolnavit grav, dar tot des..cel putin anul asta, primul de gradi...oricum, ii voi da in continuare de la toamna, vad eu ce, o sa-l intreb pe Stanciu...

Mimo, cum e Dutzu?? ati fost la Babes?

Arielu, afar din butoi!!! hai maaaa cu noi in BG!!!te-ai interesat?

Naty, deci Iulia e mai bine?? ma bucur!

Sovi e bine, ne-am conversat aseara o gramada

Blanka, ma bucur ca Eric e bine si sa terminati o data antibioticul!

Ursulico, ma bucur e Vlad bine! ce tare cu pusaaa!

Mergi la inceput