Botulism sau Lyme???
Va rog ajutati-ma si pe mine cu un sfat:acum o luna cam am observat o muscatura pe picior ma manca ingrozitor putin umflata m-am scarpinat s-a marit apoi dupa vreo cateva zile mi-au aparut si niste pete pe mine gen intoxicatie alimentara..alte simptome au fost la inceput scaune moi zilnice de cateva ori usoare crampe dureri migratoare temperatura scazuta a corpului 35.7 cam frisoane transpiratii reci...apoi a urmat o sapt jumate in care mi-a trecut usoara diaree si am avut scaun normal dar..VERDE..o sapt jumate complet verde de fiecare data dar nu moale ..apoi cateva zile limba VERDE dimineata...o alta problema pe care o am sunt niste tulburari ciudate de vedere..am fost la oftalmolog se pare ca n-am probleme la ochi..vad ciudat uneori incetosat sau prea luminos de cateva zile vad si niste puncte negre uneori cu un ochi se agraveaza la lumina soarelui neclaritatea vederii seara in casa la lumina slaba e mult mai bine...sa nu uit de faptul ca beau mai multe lichide mi-e mai sete merg mai des la toaleta si noaptea...la inceput simteam o sete puternica tare acum mai putin ...am fost la doctori la medic de familie ..care dupa ce mi-a cautat pe google simptomele in fata mea a constatat ca nu are habar ce am..la infectioase..ei ar crede ca poate a fost muscatura de capusa..am trimitere la neurologie da nu cred ca e cazul...va rog spuneti-mi ce analize sa fac cine stie??la sange ar iesi daca ar fi vorba de o intoxicatie cu ceva???la coprocultura iese toxina botulinica??sau trebuie un examen mai specific??sa fac testul elisa pentru LYME??ce altceva poate fi ?multumesc si imi cer scuze pt lungimea mesajului
Raspunsuri
verde-lyme spune:
Daniella,
pentru linistea ta mergi la ecoparadiagnostic si cere testare Elisa si western blot Igm si Igg.
date contact in linkul atasat.
http://acest topic este si pe site-ul Desprecopii/clinici/centrul-medical-eco-para-diagnostic_708
Trebuie cautata dna dr Cretu de la ecoparadiagnistic.
Multa sanatate.
verde-lyme spune:
Imi pare rau , dar nu pot atasa linkul centrului medical ecoparadiagnostic.
Te rog cauta cu google si vei gasi datele de contact
verde-lyme
verde-lyme spune:
Va rog sa vizionati linkul de mai jos la minutul 23 si 27 secunde.
Caz de febra butunoasa internat la Matei BAls.
http://www.antena1.ro/index.php?page=webcast&id=59107&type=show&item=2
Multa sanatate tuturor