Topless la mare...o problema
Raspunsuri - Pagina 5
adriana28 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui blackpanterro Uite, la tanticile astea nu le pasa ca se expun singure pe net :)) http://pitzipoanca.org/ Xio, si tu mi-esti draga! :) Adriana si Aidan - 4 ani A ticket to hell has never been funnier "May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN" |
Delyutz spune:
Black, eu nu sunt de acord
asta inseamna ca libertatea mea ca individ sa fie conditionata de un oarecare libidinos, dupa cum ziceai, si nu mi se pare ok. Atata vreme cat toplessul este acceptat social in anumite conditii, cum ar fi la mare (in sensul ca nu iei amenda etc) atunci nu mi se pare normal sa ma simt hartuita. Da, daca as fi mers pe strada cu sanii goi era alegerea mea. La fel si cu privire la ce zicea Xio: NU ESTE NORMAL sa nu ma mai imbrac cu rochie pentru ca fluierii nu stiu ce individ la mine si nici nu e normal sa fiu conditionata de faptul asta si sa ma imbrac cu pantaloni (asa ca exemplu). Repet, din punctul meu de vedere este vorba de libertatea individului (libertate limitata de anumite norme sociale, evident) si de hartuirea lui.
Ca sa o duc asa la absurd e ca si cum femeile nu ar mai trebui sa se urce la volan daca nu vor ca indivizii de sex masculin din trafic sa le zica ca sunt..... si mai sunt si.... etc ![]()
| citat din mesajul lui blackpanterro Adriana, optiunile sunt numai 2. Ori faci plaja fara sutien si iti asumi toate riscurile ori nu faci si ai scapat de o grija. Nu prea vad ce e de discutat, nu o spun cu rautate dar a ca si cum ai umbla pe strada dezgolita(fusta mini si decolteu adanc) ca apoi sa te superi ca te fluiera barbatii. Totul are consecinte.Daca nu te intereseaza ca te vad altii si te filmeaza, stai topless, daca te deranjeaza, acopera-te si ai terminat cu asta, vor trece aia la altele expuse. Adriana si Aidan - 4 ani A ticket to hell has never been funnier "May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN" |
blackpanterro spune:
Delyut, total de acord cu tine dar intr-o tara in care nu iti sunt protejate drepturile, unde legea nu te protejeaza si unde nu te poti plange autoritatilor mai bine te protejezi singura.Mai bine sa previi decat sa tratezi.
Daca o femeie face topless, unu vine o filmeaza, o pune pe net...cine o apara de asta? se poate plange undeva? sau se pune sa il alerge pe ala si sa ii ia camera?Din nou, mai bine sa previi decat sa tratezi daca nu iti doresti atentie deloc.
Fauna umana e foarte variata si ii contine si pe violatori si pe libidinosi si pe cei care vor sa faca profit din afacerile astea si daca legea nu iti ofera protectie, fa ce poti sa te protejezi singura.
Imi e si scarba sa ma gandesc la raspunsurile politistilor cand se aduc acuzatii asupra indivizilor care fac asta...daca sunt prinsi bineinteles.
Sau o femeie se expune dezgolita, 2-3 o ataca si apoi poate ea sa urle cat vrea ca a fost atacata si drepturile constitutionale i-au fost incalcate ca nu mai conteaza nu?
E nasol, de acord, sa fii ingradita in halul asta dar ca femeie ai mereu probleme de genul asta pt ca pe unul il excita dezgolirea corpului, pe altul il excita una mai mult imbracata, nicicum nu e bine, mai bine sa cari dupa tine o pusca mare :)) (glumesc amar)
Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"
Tzuni spune:
Eu vad aici doua aspecte: una e sa faci topless frumos pe paturica ta, intinsa cu sanii la soare (iar cand te duci in apa sa-ti pui frumos sutienul pe tine) si alta e sa defilezi pe plaja fara sutien sau sa joci voley in bataia vantului.... Ca deja a doua varianta, in situatia in care plaja nu este pentru nudisti, mi se pare usor exhibitionism.
www.youtube.com/watch?v=gWqj6Twzd5Y&feature=related" target="_blank">THAT's ME
andreea81 spune:
Bine, bine, da' cu chilotiless cum ramane? ![]()
![]()
![]()
P.S. Mi-as dori sa se propuna si varianta de mai sus, uneori, doar ca sa putem sa facem si noi fetele,(unele), misto de ceea ce se poate gasi sub "bucatica aia de material"...
ca ei taaaaare rautaciosi sunt cateodata!!!
gaba-rema spune:
Eu sunt curioasa cum anume ar trebui īmpiedicati aia care filmeaza īn spatiul public.
.
Si pe ce baza? Oare nu se poate plānge ala care filmeaza ca i se īncalca libertatile individuale?
Cine poate demonstra ca filmeaza pt. ca e ... libidinos? Sau ca urmeaza sa utilizeze materialele īntr-un mod neagreat (de noi)?
Si īnca ceva: e Ok daca te filmeaza discret si nici nu observi, deci nu poti riposta? Sau e mai Ok sa fii vaertizat, adica diversii indivizi dintr-un spatiu public sa filmeze fara sa se ascunda?
Cu filmatul copiilor īn parc / pe strada: sunt convinsa ca cei care i-ar filma cu gānduri īntr-adevar rele ar face-o exclusiv pe ascuns.
Adriana28, poti sa ne spui care e motivatia ta pt. topless:
- te simti mai libera īn spirit astfel?
- te jeneaza sutienul?
- vrei sa te bronzezi uniform?
...
Īn functie de motivul topless-ului, solutiile de evitare a momentelor dezagreabile pot fi diferite.
andacos spune:
| citat din mesajul lui Tzuni Eu vad aici doua aspecte: una e sa faci topless frumos pe paturica ta, intinsa cu sanii la soare (iar cand te duci in apa sa-ti pui frumos sutienul pe tine) si alta e sa defilezi pe plaja fara sutien sau sa joci voley in bataia vantului.... Ca deja a doua varianta, in situatia in care plaja nu este pentru nudisti, mi se pare usor exhibitionism. www.youtube.com/watch?v=gWqj6Twzd5Y&feature=related" target="_blank">THAT's ME |
Eu cred ca Tzuni a spus tot ceea ce era de spus!
Nu cred ca vine nimeni sa te filmeze pe paturica ta,insa atunci cind defilezi pe plaja,este cu totul si cu totul altceva!
Eu sunt pentru libertatea individului,fiecare poate face tot ceea ce doreste si pofteste
A nu se intzelege ca eu consider lipsa de bun simtz practicare topless,insa atita timp cit esti pe o plaja publica,sa defilezi pe plaja- topless(te-ai gindit tu ca vrei o onghetzata de la terasa aflata la vreo 2 km
Dana
Tzuni spune:
andacos, deja e o problema in ceea ce ai spus tu! Pt o inghetata, io alerg 2 km si in
gol!
Si ma pot da live la tv, ca nu-mi pasa! ![]()
www.youtube.com/watch?v=gWqj6Twzd5Y&feature=related" target="_blank">THAT's ME
andacos spune:
| citat din mesajul lui Tzuni andacos, deja e o problema in ceea ce ai spus tu! Pt o inghetata, io alerg 2 km si in gol! Si ma pot da live la tv, ca nu-mi pasa! www.youtube.com/watch?v=gWqj6Twzd5Y&feature=related" target="_blank">THAT's ME |
Da,dar in cazul asta itzi asumi riscul de a te vedea live la tv!
Dana