Topless la mare...o problema

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Pai tie cum ti-ar conveni: sa te vada cu sanii goi seful tau sau sa te vada turistul xulescu din baia mare pe care nu-l mai vezi in viata ta?
Pe mine nu ma intereseaza daca ma vede o plaja intreaba , numai sa nu fiu cu sanii goi si proful de gastro langa mine , doctorul care m-a invatat nu stiu ce sau tata prietenuui meu.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Ce spun eu si ce spui tu sunt doua lucruri diferite, daca citeai cu atentie...
Era vorba despre pipait sanii de catre un necunoscut vs. vazut sanii de careva cunoscut...
Despre posarea asta vorbeam eu...
Citat:
citat din mesajul lui adriana28

Ca-ti pune mana un barbat pe fund sau pe sani si nu il prinzi asta e dar ce facem cu aia care te filmeaza topless si te pun in retea pe ODC ca filmarea ramane...esti imortalizata pe pelicula cum se zice... asta e mai grav

Iar despre ce imi convine mie... nici una din cele 3... nici macar sa ma vada xulescu din baia mare... de-asta stau cu sutientul pe mine ... mare tragedie ca ma bronzez cu urmele
Insa n-as putea spune ca prefer sa ma pipaie pe sani un dobitoc, decat sa se uite la mine topless un cunoscut (care posibil sa fie chiar pe plaja... si tu nici sa nu stii... nu neaparat sa te vada pe net, filmata )

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delyutz spune:

Sunt de acord cu ce spun XIO si adriana. Anonimatul conteaza foarte mult. Atunci cand sunt pe plaja si fac topless mai sunt zeci de femei ca mine, deci nu ies in evidenta. Eu spre exemplu am facut topless de fata cu un amic foarte bun, dar asta nu inseamna ca daca nu as fi pe plaja nu mi-ar fi jena sa stau topless in fata lui! E vorba de nuanta.

iar in ceea ce priveste colegii, la fel, cand am fost cu ei la mare am pastrat sutienul pe mine :)

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Citat:
citat din mesajul lui elyanne

Daca m-ar deranja ca ma vad cunoscutii, n-as face topless

De unde stii ca printre cei de pe plaja nu e si careva cunoscut? I-ai interogat pe toti care, unde pleaca la mare???

Ce pricep eu e ca daca e vorba de necunoscuti pao' sa te vada fara sutien... poa' sa te atinga un dobitoc pe sani si sa fuga...
Dar Doamne fereste sa te vada vreun cunoscut...

Evident ca nu-i normal sa te filmeze caeva si sa faca bani din asta... sau doar sa te filmeze pur si simplu fara acordul tau... dar n-as suporta sa ma atinga altcineva in afara de sotul meu... punct...

Pai tie cum ti-ar conveni: sa te vada cu sanii goi seful tau sau sa te vada turistul xulescu din baia mare pe care nu-l mai vezi in viata ta?
Pe mine nu ma intereseaza daca ma vede o plaja intreaba , numai sa nu fiu cu sanii goi si proful de gastro langa mine , doctorul care m-a invatat nu stiu ce sau tata prietenuui meu.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Incep sa cred ca nu mai stiu sa scriu

pipait sanii de catre un necunoscut vs. vazut sanii de careva cunoscut...

Normal ca una este sa te vada seful si alta xulescu din baia mare... am scris si in mesajul precedent... si in cel dinaintea lui... dar nu despre asta era vorba in mesajul meu... pronit de la citatul pe care nu-l mai scriu inca odata...

Daca ati fi citit tot... inchei aici... vorbim limbi diferite

Edit: Oricum e nu pricep unde-i tragedia daca te bronzezi cu urme de la sutien... ori cu urme, ori fara urme ... da' deloc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana28 spune:

Mai ales ca poti fi si etichetata pe vreo poza cum am vazut in vederile de la mare ...ceva gen "Salbatica si sexi" scris pe o vedere cu o fata topless, ca sa nu mai vb ca de pe DC++ au luat niste prieteni un film cu filmari topless facute de un amator si puse pe retea...ce credeti ca scria la inceputul filmarii ca un generic evident facut de respectivul..."Curvele romance arata tzatzele"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Mai, adriana28, pana la urma tu ce vrei de la noi? sa te mangaiem pe crestet si sa te asiguram ca n-o sa apara filmarea nicaieri? Nu va face nimeni asta. Revin la ce-am mai spus: faci topless, iti asumi consecintele!

Sau da o lege care sa te apere de priviri indiscrete...
Sau ia-ti bodyguard...
Sau cumpara-ti o parcela de plaja...

O tot lungim la nesfarsit.., ca sa ce?
Ce astepti sa-ti spunem noi?

www.youtube.com/watch?v=gWqj6Twzd5Y&feature=related" target="_blank">THAT's ME

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Nici eu nu stiu ce se mai asteapta de la topicul asta,incet incet imi pare ca seama cu o sondare a pietzii,ce era de spus...s-a spus!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

V-am zis eu ca se va intinde subiectul pe 10 pagini si toti vom fi in final de aceeasi parere ? Am gresit, s-au facut deja 14 !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Citat:
citat din mesajul lui bogdanai

V-am zis eu ca se va intinde subiectul pe 10 pagini si toti vom fi in final de aceeasi parere ? Am gresit, s-au facut deja 14 !

Jura-te ca nu esti Mama Omida! Jura-te!

www.youtube.com/watch?v=gWqj6Twzd5Y&feature=related" target="_blank">THAT's ME

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bird70 spune:

Eu nu inteleg ce e mania asta sa stai la soare sa te bronzezi. In Australia nimeni nu sta la soare, de localnici vorbesc, ca turistii . Au o vorba pe aici, numai englezii si cainii turbati stau in soare . E atat de nesanatos plus ca nimeni nu pare sa admire femeile negricioase, cu cat sunt mai albe cu atat mai frumoase . De ce nu mergeti sa va faceti spray-tan, asta fac fetele aici cand vor sa fie bronzate, nu isi risca sanatatea stand in soare.

Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns makydenis spune:

Ce-si face omul cu mana lui, lucru manual se cheama...
asta e

Carpe diam!

Mergi la inceput