Topless la mare...o problema

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Xio,te intreb pe tine ca Adriana oricum nu a raspuns niciodata la intrebarea me:ce atitudine a luat ea in mnomentul in care a vazut(deci ea a vazutca este filmasta?

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Xio,te intreb pe tine ca Adriana oricum nu a raspuns niciodata la intrebarea me:ce atitudine a luat ea in mnomentul in care a vazut(deci ea a vazutca este filmasta?

dana
Pai recunosc ca nu am luat o atitudine, ma ungeam cu crema si nu eram atenta si cand l-am vazut, m-am uitat la el mai special...adica o privire care te facea sa intelegi ca nu sunt de acord cu ce facea...a oprit filmarea si a plecat. Mai mult nu am facut ...mai eram cu o prietena la plaja...recunosc ca ne-a fost frica sa-i zicem ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Adriana,eu sunt pentru libertatea individului!Dar..daca nu ai luat atitudine,i-ai dat tacit acordul tau!
Asa ca...acum itzi asumi consecintzele!daca vor fi...ca s-ar putea sa fie "mult fum pentru nimic"!

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana28 spune:

Citat:

Adriana,eu sunt pentru libertatea individului!Dar..daca nu ai luat atitudine,i-ai dat tacit acordul tau!
Asa ca...acum itzi asumi consecintzele!daca vor fi...ca s-ar putea sa fie "mult fum pentru nimic"!

dana
Asa e, iti dau dreptate ca trebuia sa iau atitudine...dar nu sunt asa curajoasa din fire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Este ca si cum as spune ca saraca fata de 12 ani violata de taica-su si-a asumat consecintele in momentul in care a umblat in maieu si pantaloni scurti.

Usor... usor cu comparatiile fortate! Ca nu merg, zau !

www.youtube.com/watch?v=gWqj6Twzd5Y&feature=related" target="_blank">THAT's ME

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tzuni

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Este ca si cum as spune ca saraca fata de 12 ani violata de taica-su si-a asumat consecintele in momentul in care a umblat in maieu si pantaloni scurti.

Usor... usor cu comparatiile fortate! Ca nu merg, zau !

www.youtube.com/watch?v=gWqj6Twzd5Y&feature=related" target="_blank">THAT's ME

Pai ba da merg , ca la inceputul topicului a spus cineva ca daca umbli decoltata iti asumi fluieraturile si invitatiile in pat.
Asa hai sa gasim o scuza pt. orice pervers bolnav.
Nu doar ca merge , dar e perfect exemplul.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bird70 spune:

Nu zice nimeni ca e ok ca cineva sa te filmeze si sa te puna pe internet. Nu sunt sigura daca este ilegal, ceva imi spune ca daca esti intr-un spatiu public si esti adult iti asumi consecintele. Din toate mitocaniile la care sunt expuse femeile din Romania , asta este una atat de usor de prevenit.

Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Citat:
citat din mesajul lui adriana28

Citat:

Yo daca intzeleg bine raspunsul tau la ora asta de noapte,pe tine nu te deranjeaza sa spun ca te vede o plaja-ntreaga,ci te deranjeaza ca te-ar putea vedea stiu eu ce cunoscut !

pai de ce prejudectzile astea?

dana
Adica tu ti-ai arata sanii oricui...asta inseamna lipsa de prejudecati? Eu sunt curios cate fete care fac topless de pe forumul asta nu le-ar deranja sa le vada cunoscutii?

Pe vremea cand faceam topless m-au vazut toti cunoscutii. Defapt mergeam cu prietenii la plaja si nu ma ascundeam.La mare la fel.Nu m-as fi dus la plaja singura nici sa ma impusti, poate de aia nu am avut niciodata probleme.

Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Daca m-ar deranja ca ma vad cunoscutii, n-as face topless

De unde stii ca printre cei de pe plaja nu e si careva cunoscut? I-ai interogat pe toti care, unde pleaca la mare???

Ce pricep eu e ca daca e vorba de necunoscuti pao' sa te vada fara sutien... poa' sa te atinga un dobitoc pe sani si sa fuga...
Dar Doamne fereste sa te vada vreun cunoscut...

Evident ca nu-i normal sa te filmeze caeva si sa faca bani din asta... sau doar sa te filmeze pur si simplu fara acordul tau... dar n-as suporta sa ma atinga altcineva in afara de sotul meu... punct...

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui elyanne

Daca m-ar deranja ca ma vad cunoscutii, n-as face topless

De unde stii ca printre cei de pe plaja nu e si careva cunoscut? I-ai interogat pe toti care, unde pleaca la mare???

Ce pricep eu e ca daca e vorba de necunoscuti pao' sa te vada fara sutien... poa' sa te atinga un dobitoc pe sani si sa fuga...
Dar Doamne fereste sa te vada vreun cunoscut...

Evident ca nu-i normal sa te filmeze caeva si sa faca bani din asta... sau doar sa te filmeze pur si simplu fara acordul tau... dar n-as suporta sa ma atinga altcineva in afara de sotul meu... punct...

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Pai tie cum ti-ar conveni: sa te vada cu sanii goi seful tau sau sa te vada turistul xulescu din baia mare pe care nu-l mai vezi in viata ta?
Pe mine nu ma intereseaza daca ma vede o plaja intreaba , numai sa nu fiu cu sanii goi si proful de gastro langa mine , doctorul care m-a invatat nu stiu ce sau tata prietenuui meu.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput