Topless la mare...o problema
Raspunsuri - Pagina 12
adriana28 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui bird70
Parerea mea e ca daca nu vrei sa fi filmata nu te dezbraci. E mai simplu, poti evita sa ajungi pe internet sau pe desktopul colegilor daca asta te deranjeaza. Dar cineva sa te atinga asta mi se pare mult mai grav. Unul din motivele pentru care nu m-am intors in Romania si nici nu o voi face este faptul ca ma expun la marlania barbatilor romani. Mi-a ajuns 27 de ani traiti acolo. De cand sunt aici nu mi s-a intamplat niciodata sa fiu acostata pe strada sau sa faca cineva remarci nepotrivite la adresa mea, aici sunt LIBERA sa ies pe strada, sa merg la plaja, sa fac ce vreau fara sa fiu agresata de nimeni. Nici macar bancuri obscene nu am auzit de la colegii mei barbati, sunt sigura ca mai spun intre ei cand nu sunt femei de fata dar din respect pentru noi se abtin cand suntem acolo .Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation |
adriana28 spune:
Si cred ca se face o confuzie intre a fi vazuta goala si a fi filmata goala...e o diferenta ca de la cer la pamant
andacos spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adriana28 Si cred ca se face o confuzie intre a fi vazuta goala si a fi filmata goala...e o diferenta ca de la cer la pamant |
Mey Adriana,stii tu vorba aia "o mie de vorbe un ban nu fac"!
Ai facut topless,te-ai expus!Si eu te-am mai intrebat si intr-un mesaj anterior,daca l-ai vazut ca te filmeaza,ce atitudine ai adoptat?
Am vazut un film acum citeva zile si chiar mi-a atras atentzia faptul ca un individ(nu conteaza acum detaliile)ERA FILMAT SI NU A AVUT NICIO REACTZIE!(scute d ecaps)Probabil ca nici in State nu exista o lege care sa interzica filmatul celorlaltzi!Nu stiu,ma intreb si eu!De fapt daca stam si ne gindim ,paparazii,nu sunt sanctzinatzi in niciun fel ca agreseaza prin fotografiere sau imagini mai desuchiate asa ale vedetelor!Deci????
Si iar nu te intzeleg,ce diferentza este intre a te vedea colegii la mare sau a te vedea intr-un film ceva pe net,cu imaginea ta cind se creia o pauzaste pe plaja?
Dana
adriana28 spune:
Si inca ceva vazut anul asta la mare...stiti ca umbla cei de la Click pe plaja pentru poze topless care sa le posteze in revista cu acordul persoanei normal...i-am vazut intr-o zi cand au ajuns si unde eram eu...langa noi erau mai multe fete care faceau topless...cum i-au vazut cu aparatul foto in mana imediat s-au acoperit in afara de o pustoaica de vreo 15 ani care isi impingea sanii in fata cu nonsalanta...astia de la Click s-au dus direct la ea si femeile care erau cu ea i-au propus sa faca poze si ea a acceptat...efectiv mi s-a parut ca au scos-o la produs in momentul ala...asa parea ele fiind mai mature pe la vreo 30 de ani...probabil una din ele era mama
adriana28 spune:
citat din mesajul lui andacos
Mey Adriana,stii tu vorba aia "o mie de vorbe un ban nu fac"! Ai facut topless,te-ai expus!Si eu te-am mai intrebat si intr-un mesaj anterior,daca l-ai vazut ca te filmeaza,ce atitudine ai adoptat? Am vazut un film acum citeva zile si chiar mi-a atras atentzia faptul ca un individ(nu conteaza acum detaliile)ERA FILMAT SI NU A AVUT NICIO REACTZIE!(scute d ecaps)Probabil ca nici in State nu exista o lege care sa interzica filmatul celorlaltzi!Nu stiu,ma intreb si eu!De fapt daca stam si ne gindim ,paparazii,nu sunt sanctzinatzi in niciun fel ca agreseaza prin fotografiere sau imagini mai desuchiate asa ale vedetelor!Deci???? Si iar nu te intzeleg,ce diferentza este intre a te vedea colegii la mare sau a te vedea intr-un film ceva pe net,cu imaginea ta cind se creia o pauzaste pe plaja? Dana |
andacos spune:
Yo daca intzeleg bine raspunsul tau la ora asta de noapte
,pe tine nu te deranjeaza sa spun ca te vede o plaja-ntreaga,ci te deranjeaza ca te-ar putea vedea stiu eu ce cunoscut !
pai de ce prejudectzile astea?![]()
dana
adriana28 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andacos Yo daca intzeleg bine raspunsul tau la ora asta de noapte pai de ce prejudectzile astea? dana |
andacos spune:
citat din mesajul lui adriana28
|
Deci cu necunoscutzii e ok,dar cu aia care ii cunosc nu!
Pai pe principiul asta de ce nu ne punem o punga pe cap cind facem topless?
Dana
Tzuni spune:
Polologhie lunga. Faci topless: iti asumi consecintele! PUNCT.
www.youtube.com/watch?v=gWqj6Twzd5Y&feature=related" target="_blank">THAT's ME
XIO spune:
Este ca si cum as spune ca saraca fata de 12 ani violata de taica-su si-a asumat consecintele in momentul in care a umblat in maieu si pantaloni scurti.
Exista o lege care protejeaza persoanele de asa ceva. Adica daca eu vad poza mea si nu mi-am dat acprdul sa o posteze cineva acolo , daca si dovedesc ca mi-a adus prejudicii il pot da in judecata pe respectiv.
Stiu asta pt. ca am patit-o cu un baiat cu ceva probleme psihice care a facut un site dedicat mie , cu poze(luate dintr-un album , nimic iesit din comun) , mi-a si spus de ce imi "va face" si i-am dat frumusel pasajul din lege spunandu-i ca-l astept , ca am nevoie de bani. Siteul a disparut in mod "miraculos".
Intr-o discutie de pe generale a intrebat o mamica ce ne facem cu posibilii pedofili, cu oamenii care pozeaza copiii in parc si care ii filmeaza. Nu mai trebuie sa spun ca din tot topicul ala doar mie si inca unei persoane nu ni s-a parut ceva fantastic sa -ti pozezi copilul si sa intre si altii in poza.Toate celelalte persoane participante la discutie spuneau ca nu este normal sa pozezi fara acordul persoanei pe care o pozezi.
Cand e vorba de femei dezbracate nu se mai aplica asta , ca nu-i de vina agresorul , e de vina victima.Neobrazata!![]()
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/greecky/

.