Topless la mare...o problema
Raspunsuri - Pagina 10
Allure spune:
asa am simtit si eu...dar tu esti barbat, io-s femeie si nici nu sint vreo musculoasa/ bataioasa...in plus, nimeni de pe plaja nu cred ca a observat nimic, asa ca daca saream de gitul lui ar fi zis lumea ca il atac fara motiv 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss and travel. ![]()
XIO spune:
Marius , asa gandeam si eu dar de cand am vazut la stiri atatia oameni omorati dintr-un nimic m-am potolit.
Cand am fost la Costinesti cu colegii plecam de la plaja si stiti doar cat e de aglomerata aleea aceea de langa Albert si Gogoasa. Ei , in spatele meu era un barbat de vreo 26 de ani , eu aveam vreo 20 cred sau 19. Si respectivul ma tot impingea in fund cu colacul pe care il avea . Dupa 2 de-astea cand am vazut ca e intentionat i-am atras atentia. A mai facut o data , m-am intors din nou la el. Si a mai facut o data. Diferenta a fost ca atunci cand m-am intors i-am si dat un pumn puternic in piept. Dupa care s-a oprit.
Acum imi dau seama ca daca dadeam peste un sarit de pe fix putea sa ma omoare acolo in strada.
In una din seri am vazut o scena chiar langa Albert , de fapt un prieten a vazut cum o matahala batea o femeie. Deci efectiv o batea langa terasa.Si cand a intervenit cineva prietena batuta a sarit la ala intrebandu-l care-i treaba lui.![]()
daca nu stii sigur ca ala nu riposteaza urat sau ca il poti adormi fara sa-l omori sau sa-l bagi in spital , mai bine nu actionezi.
Mie si de asta mi-e groaza , ca intr-o incaierare poti sa impingi pe cineva si ala sa moara...
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/greecky/
Lorenza spune:
Bre,XIO,si in fractiunea aia de secunda,de te apuca toate spumele,ai timp sa te gandesti asa de logic?
Ca ai dreptate de fapt,dar mie mi-ar fi imposibil sa ma stapanesc.
gnm spune:
pot sa dau un sfat?
daca vrei sa te asiguri ca nu-l omori,ci doar sa-l faci sa se gandeasca bine inainte de a repeta faza:
1)localizeaza cele doua bilute aflate potin mai la sud de ecuator 
2)folosind palma,coloca bilutele intre podul palmii si unghiutele bine intretinute [:)
3)utilizand musculatura din dotare,incepi sa strangi,sa strangi,sa strangi..... ![]()
4)te opresti doar in momentul in care auzi sunete de soprana in partea de nord a subiectului,asta inseamna ca a inteles aluzia ![]()
5)sfat extra:daca face pe nebunul,fara sa-l scapi din ,,imbratisare",scurt de tot ii dai un cap in zona de unde ies sunetele 
asta e una din metodele de anihilare pe care le-am invatat la un anumit curs.....
as vrea sa vad daca un astfel de subiect recidiveaza dupa un tratament de acest gen! ![]()
![]()
![]()
blackpanterro spune:
Ba mie mi se pare ca astea sunt niste sfaturi cam periculoase mai ales ca indivizii astia umbla de obicei cate 2-3.
Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"
adriana28 spune:
nu cred ca as avea curajul sa ma bat cu un barbat...oricat as fi de nervoasa imi dau seama ca sunt femeie si nu ma pot pune cu el...in general oamenii astia care fac astfel de gesturi sunt violenti si te trezesti ca te baga in spital...am vazut o scena...un baiat i-a pus unei fete mana pe sani si aia i-a tras un sut in fund si un pumn in spate puternic de a rasunat...am crezut ca i-a rupt coloana...vreau sa spun ca ala a mers linistit mai departe ca si cand nu s-ar fi intamplat nimic
gnm spune:
pai de aceea se inmultesc ,,marlanii",ptr ca stiu ca femeile nu reactioneaza!
sfat periculos? eu nu cred!
daca toate femeile ar lua atitudine,aceasta specie ar intra in categoria celor pe cale de disparitie.
dar daca ne este mai usor sa intoarcem capul ca si cum nimic nu s-a intamplat,atunci de ce ne mai plangem?
zau ca nu inteleg!
marius spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gnm pot sa dau un sfat? daca vrei sa te asiguri ca nu-l omori,ci doar sa-l faci sa se gandeasca bine inainte de a repeta faza: 1)localizeaza cele doua bilute aflate potin mai la sud de ecuator ![]() 2)folosind palma,coloca bilutele intre podul palmii si unghiutele bine intretinute [:) 3)utilizand musculatura din dotare,incepi sa strangi,sa strangi,sa strangi..... 4)te opresti doar in momentul in care auzi sunete de soprana in partea de nord a subiectului,asta inseamna ca a inteles aluzia 5)sfat extra:daca face pe nebunul,fara sa-l scapi din ,,imbratisare",scurt de tot ii dai un cap in zona de unde ies sunetele ![]() asta e una din metodele de anihilare pe care le-am invatat la un anumit curs..... as vrea sa vad daca un astfel de subiect recidiveaza dupa un tratament de acest gen! |
Absolut corect si practic. Ai invatat bine. Cine nu are curajul sa faca asta e suficient sa loveasca scurt si precis in zona, efect garantat (dar sa loveasca nu sa se prefaca). Este valabil pentru oricine in situatii critice. Este mai bine daca apuci cu mana (palma caus) si lovesti imediat deasupra cu cantul palmei tine maxim 1-2 secunde. Sigur nu mai reactioneaza, practic este una din metodele de anulare(anihilare) temporara fata de o agresiune iminenta din partea unui barbat. Nu este letal. Trebuie un pic de exercitiu.
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
gnm spune:
ptr femeile nemusculoase
o lovitura scurta in plex are un efect naucitor si de mai lunga durata.se foloseste pumnuletul,degetelul mare,sau un obiect din dotare.
nu trebuie sa fii practicanta de culturism,box,karate...etc, ca sa ripostezi.
la o adica,inaintasele noastre aveau o lovitura traznet cu poseta,tinand cont de ceea ce are o femeie in poseta...,sau cu sacosa de la piata.
apropo,mi-am amintit de o faza intr-o statie de autobuz.nu stiu din ce cauza se bateau doua femei,una din ele dadea ,,bine" cu pumnul,cealalta,ca sa egaleze fortele,dadea,,bine"cu o sfecla rosie,pana cand a ramas in mana numai cu frunzele. cine credeti ca a castigat? madam sfecla!
morala: daca vrei poti
marius spune:
Problema cu plexul este ca e usor de eschivat si mai vizibila intentia.
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa