am ramas gravida cu trompele legate

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Citat:
citat din mesajul lui buflea

Pentru mine, durerea si regretul ar fi de 100 de ori mai mare sa-l nasc si sa-l dau, sa stiu ca exista dar sa nu stiu de el, decat sa-l opresc din evolutie inainte de 3 luni de sarcina ...

Sunt de acord cu tine. Chiar daca unii vor spune ca-s egoista, e treaba lor.

Pitica, si la mine al 3-lea a venit cand nici prin gand nu-mi dadea, e greu cu 3 copii, asa este, dar nu imi pot inchipui viata fara el. Nu te lua dupa nimeni, tu trebuie sa te decizi, tu stii cel mai bine , nu te lua nici dupa cei care spun sa-l tii, nici dupa aia care spun sa nu-l tii, initial si eu am zis ca nu-l voi tine, si sarisera pe mine( o singura exceptie- stie ea cine), TU trebuie sa iei hotararea si numai tu. Orice ai face, daca pot sa te ajut in vreun fel...sa-ti ofer un umar virtual...

Psiho-log, ce faci, cum te simti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

mi.a cazut tavanul in cap dupa ce te-am citit, roxana, imi pare tare rau nu.mi imaginez cum e sa traiesti cu asemenea indoiala, intrebare in fiecare zi....

roxana 8+ si ivan (2.12.2006)

Mergi la inceput

Dayanara, esti scumpa la " vedere". Felicitari ptr sarcina, de ce nu mai intri la regasiri? (tocmai ce te barfeam)

Mergi la inceput

Psiho, iti doresti ceva anume: baiat/ fetita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psiho_log spune:

buna fetelor! eu va citesc mesajele ...da' am avut o perioada fff incarcata ,deschid in graba si fug....Pot sa va spun ca norii negrii din familia noastra sau retras ...sotul meu s-a impacat cu gandul ca va mai avea un copil...acum ne simtim bine...sunt fericita....abia astept sa vad la primul test screening, la 11 saptamani ce mai face micutul nostru ingeras...nu stiu daca e posibil sa aflu si sexul da' nu conteaza prea mult. Va anunt imediat cum aflu ceva

Roxana imi pare rau sa aud ca traiesti cu o astfel de neliniste...asta pentru ca nu ai facut ritualul de inmormantare.
Daca te gandesti obiectiv: ce sanse sunt ca sa afli vreodata contrariul la ce crezi tu...si asta insemnand ca e mort te-ar linisti mai mult? nu ai prefera sa traiasca chiar fara sa stii asta?sau chiar asta e si speranta ta ascunsa?
acum daca ne gandim crestineste intr-un fel el traieste , intr-o alta dimensiune....sau pe langa noi...oricum ar fi probabil ca ar suferi sa vada ca mama lui isi face atatea griji pentru el.

Si eu am un baiat mort dar la 8 ani, chiar in bratele mele a murit si stiu ca pentru mame copilul nu e niciodata mort...e plecat doar...insa "stiu" ca acolo ii este bine....am incredere in el(copilul meu) si in EL.

viziunea mea ca parinte este ca noi , parintii, nu suntem decat mijloacele dezvoltarii, autorii unei educatii prin care sufletelele cresc ...citisem o poezie ..of imi pare rau ca nu o mai am acum...care spunea : copii nostri nu sunt ai nostri ...(sentimentul posesivitatii la mame )....suntem responsabili de cum ii crestem insa neingradindu-le libertatea cu nevoile noastre interne, dezvoltandu-le responsabilitatea asupra propriei vieti chiar de la primii pasi...asta cum? avand incredere ca oriunde ar fi si ce ar face se vor descurca sau vor sti sa invete ....

traiesti o stare de ambivalenta in raport cu situatia asta pentru ca nu ai facut ritualurile de inmormantare...eu ti-as propune sa o faci ...scrie pe o foaie ce iti amintesti despre el ...un mesaj pe care ai vrea sa il transmiti...ce simti....arde acest mesaj si apoi gaseste un loc in care sa ingropi resturile arse...acela sa fie locul fiului tau...sau lasa-ti simturile sa te ghideze si creeaza un ritual asa cum vrei...numai fa-o.

pitica, e o situatie grea ...mult curaj....e greu sa porti toata responsabilitatea....mai arunc-o si pe umerii altora poate asteapta sa ii spui ca ai nevoie de el ...multi barbati ar fi sensibili la asta...poate si sotul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara spune:

Cat ma bucur pentru tine! Si-a revenit mai repede decat credeam :)
Sa ne mai spui ce si cum, mai ales dupa eco.
Sarcina usoara si frumoasa!

Lara, mami de Ioana

www.piczo.com/Forsweetdiana?" target="_blank">Rugati-va pentru DIANA
-----------------------

Mergi la inceput

nu stiu ce sa zic Roxana, daca ma gandesc bine am doua fete ar merge un baiat ..daca e sa ma gandesc la cea mica poate i-ar fi mai bine cu o sora mai mica...nu stiu ...eu simt ca m-ar bucura un baiat...cum vrea D-zeu asa e bine...sexul nu e in final prea important ...mai mult ma gandesc sa fie un copil sanatos sa nu am probleme deosebite cu cresterea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Ce mult ma bucur pentru tine ca s-a instalat pacea si linistea in familia ta si va bucurati acum de acest dar! Ca e dar, nu?

Si te admir ca dupa nenorocirea cu baiatul ai avut puterea sa mergi mai departe!

Mergi la inceput

eu ma bucur, da! e un dar! fiecare copil e un dar! ...sotul meu inca nu poate sa se bucure inca dar a acceptat ideea ...pentru el e probabil mai greu pentru ca inca nu are dovada fizica, palpabila a acestei noi vieti...dar sunt sigura ca se va schimba aceasta in momentul in care va mai creste burta si il va vedea la eco..peste 2-3 saptamani merg...va puuup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara spune:

Psiho_log, cum mai sunteti?
Banuiesc ca stii deja ce o sa aveti
Sarcina usoara in continuare.

Lara

Mergi la inceput