am ramas gravida cu trompele legate
Raspunsuri - Pagina 5
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
mamacapra spune:
TE imbratisez cu mult, mult drag!Chiar daca nu te cunosc. Am citit acest subiect si crede-ma ca o femeie ca tine va reusi sa creasca bine copiii! Oricati ar fi. Cine nu are decat unul sau doi copii nu stie ce inseamna mai multi si cat iti schimba viata. O mama cu 6 copii spunea ca dupa ce l-a avut pe primul a constatat ca oricati ar avea nu ii pot consuma mai mult de 24 de ore din 24, ceea ce facea si unul singur.
Abia astept sa citesc ca ai nascut si cat de mult iubiti cu totii bebelusul. Pentru printesa de 1 an si 7 luni va fi cred cea mai mare bucuria. Fratii, familia numeroasa ajuta copiii sa creasca asa cum nici o metoda de educatia nu o poate face.
Multe lucruri in viata nu le alegem. Dar ne adaptam la ele. Pur si simplu sunt date si nu avem decat sa le luam ca atare. Iar nasterea unui copil este unul dintre aceste lucruri...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Eseea/Eseea.jpg)
Eseea spune:
fetelor, va dau la toate multe multeeeeeeeeee , sunteti minunate! Psiho_log, sarcina usoara, totul va fi bine!
Mami de fetita
si de baietel
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mychydutza/mychydutza.jpg)
mychydutza spune:
eu zic ca pana la urma se va resemna si o sa-ti fie alaturi.probabil a fost un soc si pt el. o sa va ajute DD sa treceti cu bine peste asta ....sunt sigura!
*toata lumea sa traiasca, numai noi sa nu murim!!*
psiho_log spune:
va pup pe toate!
mamacapra m-au trantit jos cuvintele tale. Asa e oricum ziua are doar 24 de ore ..am constatat asta si la al treilea copil ...mare adevar ai zis si cu educatia
adevarul e ca ce ma sperie cel mai mult e cum va evolua relatia cu sotul. Deocamdata sa zicem ca inspre bine...se uita deja la patut si zice ca ne mai trebuie da' parca se uita spre mine intrebator...eu il aprob si vad ca ofteaza.
mamacapra spune:
Cred ca e tare dureros sa il vezi asa.
Copiii sunt insa investitia voastra. E cel mai frumos viitor pe care mi-l pot imagina.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/kariguld/kariguld.jpg)
kariguld spune:
psiholog, am urmarit si eu subiectul! esti o femeie puternica!
si sotul tau va accepta pana la urma, daca aveti trei copii si s-a implicat in cresterea lor cu siguranta o va face si mai departe. numai ca unii barbati se acomodeaza mai usor cu astfel de noutati.
un copil aduce bucurie acolo unde vine, in orice casa, in bogatie sau saracie.
ma rog sa fiti sanatosi! curaj! esti exemplu pentru alte femei!
cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.comBazar pt Mihaita
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dodo-pui/Dodo-pui.jpg)
Dodo-pui spune:
Sarcina usoara si bebel sanatos...sotul se va obisnui si o sa vezi cat va fi de fericit la capatul acestei sarcini .Cand isi va tine puiutzul in brate
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
![](rugaciune.gif)
*oooo*~*oooo*~*oooo*
![](floare.gif)
![](floare.gif)
pentru:
Bogdan
![](comoara.gif)
![](comoara.gif)
![](comoara.gif)
![](comoara.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/buflea/buflea.jpg)
buflea spune:
Huh ! Si eu am trompele legate dupa a doua cezariana si de atunci am the best sex ever ... nici nu mai stiu cum arata un prezervativ sau o pastila, abia daca imi notez cand imi vine ciclul ...
Doamne, spre sa nu patzesc ceva ...
mcrmiki spune:
Un copil este o binecuvantare si cred ca pe lumea asta nimic nu este intamplator. In primul rand felicitari! Esti o mama curajoasa, puternica, asa cum ar trebui fim toate mamele, esti un examplu demn de admirat. Si eu sunt mama de trei copii, toti doriti, la ultima sarcina am avut ceva probleme si sotul meu a fost cel care m-a incurajat, m-a sprijinit si a tinut foarte mult sa se nasca acest copil. Aveam vre-o trei luni de sarcina si mi-a iesit o analiza nasoala care putea da malformatii copilului. Eu nu am mai vrut sa continui sarcina, mi-era frica sa nu fie bolnav si sa suferim toata viata, dar el a insistat sa mergem sa facem toate analizele posibile, care pana la urma ne-au confirmat ca bebele este perfect sanatos. Inainte de a ramane insarcinata a treia oara, cand era doar in plan, imi era teama ca poate nu ne vom descurca, ca nu le voi putea oferii la toti totul si atunci sotul meu mi-a spus: "daca nu il facem probabil ne va parea rau toata viata, dar daca-l facem sigur nu ne va parea rau niciodata".
Am cunoscut o familie cu patru copii, pe cand noi aveam doi si i-am intrebat ce le va oferii copiilor, ma gandeam financiar si el mi-a spus ceva foarte intelept:"dragoste, iubire, atentie", iar restul cat se poate, dar in primul rand iubire. Mare dreptate a avut si mie mi-au prins tare bine vorbele lui. Un copil va ajunge un adult puternic din toate punctele de vedere daca este inconjurat de iubire.
Eu cred ca ar trebui sa discuti cu sotul tau deschis despre situatia in care sunteti si sa reusiti sa gasiti cea mai buna solutie. Si eu cred ca este inca socat, nu il poti condamna, el nu simte nimic, tu ai o viata in tine si simti altfel. Poate il convingi sa vina cu tine la doctor, sa vada ca o viata exista in tine, rodul iubirii voastre. Nu poate fi un om care nu iubeste copii, din moment ce aveti deja trei copii, sunt convinsa ca se va obisnui cu gandul ca veti mai avea un bebe, doar ca are nevoie de mai mult timp.
Schimbari vor fi desigur in viata voastra, a tuturor, dar luati partea frumoasa, veti mai avea o fericire in plus in casa. cat despre ajutor, daca nu pot parintii gasiti o tanti care sa va ajute, doi dinte copii sunt deja mari, asa ca nu va fi imposibil. Este pe forum o supermamica Adita care are patru copilasi, iar in curand apare al cincilea. Niciodata nu se plange, doar isi iubeste copii neconditionat.
Va doresc sa luati cea mai buna decizie pentru voi si sa fiti alaturi si la bine ca si la greu. Felicitari inca odata si sper cat de curand sa ne povestesti ca ai sprijinul sotului, care pana la urma va fi cel mai fericit tatic.