Burtici fericite de septembrie-octombrie (154)
Raspunsuri - Pagina 15
techila spune:
pai apar mancarimi de te urci pe pereti, cel putin in cazul meu, dar sa te manance in sa te scarpini pana faci rani...aia se cheama altfel. cred ca a venit sotz...
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (36+) de 2 putze si
poze techila cu 4 picioare
AMR maxim 9 zile
Roxxy80 spune:
Fetelor, tocmai am vorbit cu o prietena careia i s-a intamplat ceva incredibil azi. urca in tramvai cu copilul in brate (un baietel de 1 an), sotul era in spatele ei (cam asta am inteles eu) si a sarit o nebuna din tramvai sa-i smulga copilul din brate urland ca e copilul ei. Copilul s-a speriat ingrozitor, prietena mea este si acum in stare de soc. Ghinionul nebunei ca sotul prietenei este politist (din acela care pazeste infractori, criminali, violatori).
Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 36+
AMR 2-3 SAPTAMANI
diamar78 spune:
Eu va spun noapte buna pt ca eu inca sunt in campul muncii.
David al meu le spune oamenilor care-l intreaba ca am in burta ou kinder si cand il intreb cum il cheama pe fratiorul lui spune ca il cheama dalmatian. Lista de nume este inca deschisa asa ca cine stie, poate o sa-i punem numele Dalmatian.
33+ cu Matei sau Teofil (ne mai gandim noi) si mamica strengarului David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
Roxxy80 spune:
Cris, neaparat sa-ti iei camasi de bumbac. Sunt cele mai potrivite pt spital (in plus e bine sa aiba nasturi in dreptul pieptului pt a putea alapta cu usurinta).
Eu nu am patat absolut nimic in maternitate. Dupa ce m-am scos din operatie mi-au pus camasa de noapte pe mine dar mi-au ridicat-o si m-au acoperit cu un cearsaf. Si astfel nu am apucat sa patez nici o camasa desi curgeau lohiile alea garla. Off ce senzatie neplacuta ai atunci.
Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 36+
AMR 2-3 SAPTAMANI
anco spune:
techiluta, te-ai dat cu crema? cum te simti?
vai ce faze naspa cu camasile de noapte si patatul lor...mi-e urat tare de chestia asta si sunt absolut convinsa ca e pacat sa sacrifici bunatate de camasa de matase la spital sa nasti
anco 35+???? si
poze
techila spune:
ati zis ca va adunati gasca puternica...
mie mi-a venit sotz cu crema de galbenele si pudra de talc de la klorane, asa i-au recomandat tantiile de la farmacie si el spera sa a ajute....asa ca m-am umpult de grasime d-aia, ma ustura in continuare intr-un mare fel, dar incerc sa ma culc...poate uit...
noapte buna fetili!!! ne vedem maine la cafea
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (36+) de 2 putze si
poze techila cu 4 picioare
AMR maxim 9 zile
Fragutza spune:
Bun gasit tuturor!
Techila, cand ai zis ca vrei sa pleci din oras, am avut emotii, zau! Dupa agitatoa de zilele trecute ma si gandeam ca nasc azi. Sper sa-ti treaca mancarimea..poti incerca si cu crema de bebe, sotul meu avea ceva iritaie aseara si la el a functionat.
Cristina, lasa-le incolo de treburi..Tot in mutari sunt si eu si tot incercand sa le pun la loc am obosit ca un catzel. Le las balta si asta e!
Luto, la bebele tau ii poti zice pepenas in loc de dovlecel!
Baby
36+ Natalia
anco spune:
mama ce telepatie intre noi, techila. noapte buna, sa poti dormi linistita.
anco 35+???? si
poze
MangaGirl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui techila nu am crema de galbenele. daca as sti sigur ca trece as trimite sotz sa ia ...nu stiu ce sa fac om dobitoc ce ma aflu.. Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (36+) de 2 putze si poze techila cu 4 picioare AMR maxim 9 zile |
da techila...e f buna...cicatrizanta :) asculta de criss
MangaGirl :-) 33+ cu Sasha Laurian
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com