Burtici fericite de septembrie-octombrie (154)
Raspunsuri - Pagina 13
cristina_ana spune:
Lucia, ai prestat prajitura minune?
Pe mina ma bate gandul sa o fac maine, dar in stil Montignac, adica cu fructoza in loc de zahar si faina integrala in loc de cea normala. Oare o iesi??!!!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 35+ cu ( Emma Ioana )
POZE
lutoniana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina_ana Lucia, ai prestat prajitura minune? |
NU
Am fost la plimbare, mi-am luat o pizza si un pepsi mic, am mancat si am baut, am facut nani de pranz si acum stau cu voi, beau apa multa si mai tarziu mananc pepene galben
Ma distrez exceptional
Cea mai fericita 36 + cu
techila spune:
citat din mesajul lui cristina_ana Techiluta, eu zic sa-l pui pe Techila patrupedul ca te mangaie cu gherutele pe burtica, poate trece mancarimea! Acuma serios, ma bucur ca ai ajuns intreaga acasa. Eu ma gandeam sa imi iau o perna si sa stau intinsa pe bancheta din spate in timpul drumului, dar cum imi mai pun eu centura???!!!! Ca parca nu as renunta la centura, mai ales ca sotzul merge ca disperatul pe sosele! Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 35+ cu ( Emma Ioana ) POZE |
eu imi pun centura si daca stau pe loc, acum o tin cu mana ca imi lasa urme adanci pe burta, dar numai in fata pot merge, in spate mi se face rau, mai ales daca stau intinsa...
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (36+) de 2 putze si
poze techila cu 4 picioare
AMR maxim 9 zile
selen80 spune:
pai acum s-a strans gasca, si eu vroiam sa ma bag la un film...dar ii mai dau pauze, sa vad care-i miscarea pe aici...daca vati bagat la vreo petrecere ad-hoc asa...
37+ cu Ebru PRIMA POZA!
AMR 3 SAPTAMANI!
nunta
anamaria1979 spune:
Techila incearca sa dai cu putina crema de galbenele pe zgarieturi ca se vor vindeca mai repede.
Cristina Ana si eu am aceiasi problema. Vreau la coafor, pedichiura, manechiura si epilat. E cam naspa cu epilatul ca imi este frica de ceara acum fiind sarcina mult prea inaintata.
+ 36
techila spune:
deci sunt plina de rani usturatoare pe burta...m-au apucat crizele de isterie, nu mai pot de usturime, ca acum nu ma mai mananca...am niste zgarieturi pe burta....
AMR maxim 9 zile
anco spune:
citat din mesajul lui techila deci sunt plina de rani usturatoare pe burta...m-au apucat crizele de isterie, nu mai pot de usturime, ca acum nu ma mai mananca...am niste zgarieturi pe burta.... Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (36+) de 2 putze si poze techila cu 4 picioare AMR maxim 9 zile |
cred ca zice bine anamaria, incearca cu crema de galbenele.
oare ce face aida????, apropo de strans gasca.
anco 35+???? si
poze
techila spune:
nu am crema de galbenele. daca as sti sigur ca trece as trimite sotz sa ia ...nu stiu ce sa fac om dobitoc ce ma aflu..
AMR maxim 9 zile
crissbebe spune:
crema de galbenele e foarte buna...cicatrizeaza foarte repede ranile....
33 +cu bebe Alexandru Aurelian
techila spune:
am niste d-alea de la sanosan pentru bebei..??? o mai fi deschis vreun plafar duminica la ora asta???
AMR maxim 9 zile