Burtici fericite de septembrie-octombrie (154)
Raspunsuri - Pagina 12
cristina_ana spune:
Techiluta, eu zic sa-l pui pe Techila patrupedul ca te mangaie cu gherutele pe burtica, poate trece mancarimea!
Acuma serios, ma bucur ca ai ajuns intreaga acasa. Eu ma gandeam sa imi iau o perna si sa stau intinsa pe bancheta din spate in timpul drumului, dar cum imi mai pun eu centura???!!!! Ca parca nu as renunta la centura, mai ales ca sotzul merge ca disperatul pe sosele!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 35+ cu ( Emma Ioana )
POZE
cristina_ana spune:
Crisbebe, nu suntem rele, suntem geloase, ca tu o sa fii bela si seducatoare in spital si noi cu camasi si chiloti de babe, vai de steaua noastra!
Eu ma oftic de mor ca dupa nasterea lui Andrei mi-am aruncat sutienele de alaptat, ca am zis ca nu mai am ocazia sa le folosesc! Si acum trebuie sa dau bani pe altele, imi vine sa mooooorrrr de ciuda!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 35+ cu ( Emma Ioana )
POZE
crissbebe spune:
Cristina multumesc ptr sfat...cred ca voi da o fuga pana acolo ca nu am incotro...cu toate ca e cam departe de mine..
33 +cu bebe Alexandru Aurelian
techila spune:
asa....m-am laudat cu ce am facut eu azi...hai sa va zic de altele:
luto, faca-se voia ta, nu se va mai pomeni de amor, dar daca cumva vine cavalerul cand nasc eu sau sunt imobilizata in spital, sa-ti dedici inca o data canticelul
mimika, pana la urma te ajuta mama ta sau doar asa...un pic? ca eu nu vreau pe nimeni langa mine si am nevoie psihic sa imi zica cineva ca se poate...
sa stiti madamelor ca azi am sunat-o pe mariaI...nu stiam ca v-a trimis mesaj si am sunat-o, sper sa nu fi deranjat...mi-a zis si mie ca ea e la polizu iar bebe mihail e la gr alexandrescu...si din nou cu spitalele care nu vor sa primeasca bebei prematuri....si pana la urma a ramas la spitalul de copii unde maria zice ca are doctori buni...
cristina_ana, daca vrei sa mai apuci uichendul viitor gravida, lasa-le naibii mai usor, ca oricum nu se vor termina niciodata...baga soatza la sedinta, da-i in cap...
oare trebuia sa mai zic ceva??
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (36+) de 2 putze si
poze techila cu 4 picioare
AMR maxim 9 zile
Dana15 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui loremunteanu Am si eu o nedumerire. Cand va duceti in rochii la control, eco si control pe masa, cum procedati? Va ridicati poalele? Va rog sa nu radeti de mine. Eu pana acum am fost in pantaloni sau fuste care se lasau in jos sa descopere burta suficient, iar in caz de control, jos textila... Acum nu am ramas decat cu doua rochii, care ma incap si nu stiu cum sa procedez cand ma duc la dr.... |
Lore am zambit putin cand ti-am citit postul..m-am gandit la mine care nu am fost niciodata la doctor cu pantaloni; in primavara cand era mai frigut, aveam rochita cu maneca lunga si strampi grosi..acum cand au fost caldurile infernale, am fost si intr-o rochita de plaja lunga..ii apucam poalele si tzusit in cap! (este drept, nici nu am avut pantaloni pana acum); la penultimula consultatie, doctorul a stat mai mult sa priveasca la eco..si ii obosise mana de pe sonda, incercand sa nu ma atinga pe mine pe coapsa..l-a un moment dat m-a intrebat politicos daca ii permit sa se sprijine cu mana pe mine; a fost dragut..eu sunt destul de relax in privinta aceasta..oricum o sa ma cunoasca "in toata splendoarea mea", asa ca...ma obisnuiesc putin cate putin sa nu cumva sa ma apuce pudoarea la nastere
Dana 32s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
crissbebe spune:
Si ce crezi Cristina ca eu voi fi in chilotei tanga? cu camasuta de matase si vorba Lutonienei cu papucei cu toc si cu puf? oi fi eu rasfatata dar nici chiar asa...
33 +cu bebe Alexandru Aurelian
Dana15 spune:
Multumim Mimika de incurajari! trebuie sa ne descurcam si noi! musai!
wow!! feicitari pentru kg pierdute..cred ca te simti tare bine!
Dana 32s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
anco spune:
techila mama, , da esti mortala cu mancaricii tai de burta.
sa stii ca si pe mine m-a incurajat mimika si mi-ar place sa ma pot descurca si eu singura.
anco 35+???? si
poze
MangaGirl spune:
techila ai incercat sa pui un prosopel ud, bine stors pe zonele cu mancarimi? eu asa faceam cand ma prajeam ca bleaga la plasa si ma manca spatele de sus pana jos. puneam cate un tricou ud si mai alina. sa nu fie prea rece si prea ud ca se supara boracii...dar racoarea aia iti mai ia din macarime. oricum esti de coma...cred ca te-ia vargat toata cu dopul...o sa zica docotrul ca te maltrateaza sotz.
eu am niste dureri de spate ca nu mai stiu cum sa stau pe canapea. si nu numai lombar...ci pe toata coloana. m-a luat de cand ma intorsesem din oras in autobuz...dar sunt de coma acum.
MangaGirl :-) 33+ cu Sasha Laurian
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
lutoniana spune:
hai ca mai pe seara parca se mai strange gasca un pic
Techila ai bagat si tu un gratar pe drum ?
Cea mai fericita 36 + cu