Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (79)
Raspunsuri - Pagina 10
Lumi_Richard spune:
Buna,fetele!
Alinush, ms de raspuns.
Am stat de dimineata pe "nou-nascuti", foarte bine structurat site-ul, si foarte multe informatii utile acolo!
Apoi m-am delectat cu activitati casnice, o "Katyusha 2" astazi, pt ca maine plecam la mare.
Andre si Monis, vad ca sunteti foarte inversunate cu carucioarele alea! Eu nu vreau sa ma gandesc deocamdata, stiu ca vreau neaparat cosulet si am vazut foarte frumoase la "Mothercare".
Avalon, ai foast foarte dulce intreband care si cum sunt...sa stii ca si mie mi-a luat ceva timp pana am inteles ce este "scoica"!
Lavinia, poate este o anemie....
Krelia si Sthephy, poate arunca toata lumea in mine cu rosii, oua (bani), pietre etc, eu nu voi intelege sau accepta vreodata faptul ca o femeie este "murdara" dupa nastere! Idiotenii!!!
Fetele care tot se scuza dupa ce spun ceva pe aici....cred ca pt asta este odiseea, nu va mai scuzati si spuneti-va problemele aici! Simtiti-va ca acasa!
Lumi 27+ cu Alexa Annabelle Denise
http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Lumi_Richard
monis5 spune:
Roxyaly, striga tare sa se auda si la mare, ca deja am intrat la griji... unde umbla Laurairina?!?!!?
monis 28
acum si cu poze
Lumi_Richard spune:
LauraG,lasa ca recuperezi tu somnicul....profita de ocazie si mai stai cu noi!
Tot ma gandesc la hainele tale....ce bine e ca se gasesc atat de ieftine!!!! In Romania nu m-am uitat prin magazine, nu stiu preturile....dar aici sunt incredibil de scumpe....nici nu va mai zic cat am dat eu pe ale mele!
Andrecluj spune:
Hai ca i-am trimis sms ca prea de mult timp lipseste. Va anunt daca raspunde
Citat: |
citat din mesajul lui monis5 Roxyaly, striga tare sa se auda si la mare, ca deja am intrat la griji... unde umbla Laurairina?!?!!?monis 28acum si cu poze |
miany75 spune:
prezenta la strigarea catalogului!Am revenit si eu din peregrinari ..cu o saptamana mai mare si ma bucur sa gasesc atata buna dispozitie ...Or fi functionat -le mele....
V-ati intrecut pe sine ,nu gluma!!!
miany
28+ DAVID ANDREI
laurairina13 spune:
Salut!
Sunt bine fetelor, doar ca in ultimul timp nu prea am mai stiut ce sa scriu pe aici...Sa nu inmultesc posturile degeaba si cu nimik!
Am intrat in concediu medical de o saptamana, dupa ce am simtit eu iar niste contractii si burtica intarita, azi urmeaza sa imi prelungesc concediul medical, si pe urma intru direct in prenatal! Tot azi urmeaza sa merg la ecografia de 28 saptamani, si vreau neaparat sa il stresez pe doctor despre lungimea colului, ca prea am citit la voi despre col scurtat si alte necazuri.. La fel ca si Krelia, bebele meu e cu o sapt in urma ca evolutie-are 911gr(asta ca sa o linistesc pe Krelia ca se poate si mai rau ..), de asta medicul de familie a decis sa imi prelungeasca medicalul si sa nu intru in prenatal de astazi desi fac 28 de sapt!
Si va citesc in continuare din umbra, salvez tot ce e interesant si bun de stiut!
Va pup pe toate si va multumesc ca va faceti griji!!
Proaspata Doamna!
Laura, 26+ Mara Teodora
poze
Lumi_Richard spune:
Miany,ce placere sa te avem printre noi!!!!
Simina, super pozicile, super mamicile si bebeii, dar "ghiocica" ta e absolut superba, e unul din cei mai frumosi bebelusi pe care i-am vazut vreodata!!!
Ca tot vorbiti de neuronul ametit...abia acum am realizat ca nu am lapte in cafea! Dimineata am scos laptele din frigider (cu intentia sa-mi pun in cafea), am pus zahar in cana, si am pus laptele la loc,bineinteles,fara sa desfac cutia
Voi simtiti bebeii sughitand? Annabelle si-a facut un obicei, sughite zilnic! Si, de fiecare data cand tati pune urechea pe burtica,sa-i auda inimioara, il loveste!
simina_kin spune:
Neata fetele!!!
N-am mai intrat ieri pentru ca am avut o zi de kko....a fost imposibila bunicamea (imaginativa ca a reusit sa-l enerveze si pe sotul meu care-i fff calm deobicei)..ce sa mai..nu mai rezist, ma termina ....da maine vine mama si scap
Azi m-am trezit cu o ameteala de nu se poate...am mancat, am baut putina cafea, am mancat si ciocolata, am baut si lapte...degeaba...se invarte casa cu mine , si am atat treaba de facut
As vrea sa adorm acum sa ma trezesc maine cu mama langa mine....in viata mea nu i-am simtit lipsa asa de rau!!! Ma simt ca un copil...mi-e rau, nu mai am putere....si sunt singura (cu baba) si nu ma ajuta nimeni..si ea ma blesteama ca-i dau sa manance
27+ cu Maya Andreea
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!