Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (170)
Raspunsuri - Pagina 5
tzitziri spune:
Angelynna, imi pare rau ca sunteti bolnavioare dar va puneti voi repede pe picioare
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
angelynna82 spune:
Andy.p multi ici si de la noi
Oana eu mi-am revenit din raceal, Crina inca mai are...speram sa rezolvam repede cu asta. ici tie si lui David
fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Poze
Crina
lala77 spune:
Buna seara!
Noi lapte bem doar dimineata si seara. Dimineata tzitzi iar seara tzitzi plus cereale cu formula.Daca sunt acasa, ii dau sa suga si la 12 insa nu prea mai vrea ea; suge asa vreo 2 minute, apoi se ridica in patru labe si pleaca.
Paine nu ii pun in mancare deloc; ii dau dimineata o felie mica de paine cu Almette sau unt. Cateodata i-o fac toastsi ii place sa roada.Mai papa paine daca vede pe cineva mancand si cere sau fura.
Monica, bafta multa maine! Iti facem galerie de acum!Ia si niste zapacite sa te sustina!Si nu uita: impingeeeee!!!!!
Anna azi a inceput asa din senin sa mearga cu antemergatorul. Eu n-am insistat asuopra lui pana acum pt ca ea se ridica pe mobile insa parea ca abia se tine pe picioare. I-am aratat o data cum se merge cu el; in rest, se juca la butoane. Si azi l-a luat si s-a pus pe impins si era asa bucuroasa!
Angelynna, nu ai ce sa-i faci. Las-o ca pe ea ca va manca atunci cand o sa se simta mai bine. E imortant sa bea, insa mancarea poate sa mai astepte. Sanatate multa!
Am vazut filmulete, poze, torturi , mamici pe role si huni. La toate ma uit insa se aduna prea mul;te pana am eu timp sa scriu si in capul meu nu mai sunt decat 2 neuroni, si aia in concediu, si mi-e tare greu sa raspund. Nu va suparati pe mine daca uit pe cineva, va rog eu.
Sunt rupta de somn. Ieri am fost cu Alice la circ si a fost atat de impriesonata de elefanti, camile, etc incat de la 12 noaptea s-a trezit din ora in ora, iar de la 4 n-a mai dormit deloc; si la amiaza a dormit doar o ora si jumatate. Motiv pt care a fost superciufuta, a deranjat-o si pe Anna...Si pe mine m-a facut varza. Imi vine sa ma culc aici pe masa; astept sa sune tati si nani.
Urez de pe aum ca maine nu se stie:
La multi ani, Eduard!!!!!!
La multi ani, Mihnea!!!!!!
Sa cresteti mari, cumintei si sanatosi!!!!!!!!!!
La multe lunite boboceilor care maine mai implinesc o luna!
Si gata, nani!Noapte buna!
nikolici spune:
bitza multumim de intrebare.Karina s-a facut bine, dar bine de tot, e super voioasa.
Azi ne-am intors si noi, pe avion a fost un copil exemplar, a dormit 2.10'.Iar acasa ne-am super repede acomodat.
POOP
Yo Miss Karinutza(14.10.2008)
julax spune:
Claudinna,la multi ani lui razvan si de la noi,cu intarziere,l-am vazut la petrecere,voios nevoie mare si motz din plin,poate ii da si Ioanei,ca duce lipsa
Xor,ii dau si eu paine cam de pe a 9 luni,am renuntat la cerealele la cutie,ca cica ar constipa,nici asa nu-i prea grozav,dar mergem inainte.Vaccinul e cel de la stat,Alex a reactionat bine la el,sper sa fie bine si acum.Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
nikolici spune:
edwinasul La multe lunitze scumpul nostru drag!!!Te pupam mult!!
A ta iubitzica
K
Yo Miss Karinutza(14.10.2008)