Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (170)
Raspunsuri - Pagina 15
angelynna82 spune:
Sanziana felicitari pentru dintele nr 9, sa vina si ceilalti fara maraieli 
C.valy bine ati revenit 
fericita de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Poze
Crina
Paula-Laura spune:
La Multi Ani MIHNEA de Corrina!
La multi Ani Edi!
Sa cresteti mari si frumosi si la punga grosi ![]()
Tare emotionant mi se pare ca au inceput deja puii sa faca 1 an
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
babytza spune:
Hm....eu raportez un copil nemancat
A mai baut si el putin laptic acum la nani. In rest nimik toata ziulica
Asteptam cu interes dintele sa sparga 
sanziana felicitari de dintzocul 9 

Felicia ce mai faceti ???? 

valy bine ati revenit ! 
Xor lasa mami ca nu e graba , nu mai face puiul codas 

Ce de kakaciosi avem in gasca ![]()
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
julax spune:
La multi ani,Edi!!! 
La multi ani,Mihnea!!!
]
David,felicitari pentru primii pasi filmati!
Ioana a facut febra de dimineata,37.5,iar dupa amiaza 38.7.Am inceput sa-i dau alternativ nurofen cu panadol.M-am uitat in gat si e rosu
.Daca merg la pediatru,banuiesc ca-mi va da antibiotic,asa a dat acum doua luni cand am avut primul episod asemanator,dar ca am stat o saptamana cu febra.Azi a avut si doua scaune mai moi,ceea ce nu se intampla,fiind constipata de fel.Azi a iesit si cel de-al doilea dinte,dar nu vad ce legatura ar avea cu rosu in gat.M-am lungit,de fapt vreau sa intreb daca la copilasii vostri a trecut resu in gat asociat cu febra fara antibiotic.Ce altceva ati dat pe langa antitermice?
Sanatate multa la pitici,ca am vazut ca nu sunt singura cu rosu in gat sau febra.Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
anamona spune:
Ada, eu zic sa lasi remuscarile deoparte, esti o mama mult prea buna ca sa iti faci atatea griji.
le oferi toata dragostea din lumea si asta conteaza in cele din urma.
cat despre beneficiile de ordin psihologic ale alaptatului ele doar faciliteaza dezvoltarea echilibrata a copilului, in sensul ca ii va fi foarte simplu sa isi gaseasca un sprijin, fara cine stie ce efort din partea mamei. Dar asta nu inseamna ca daca nu exista alaptat, copilul nu se va mai dezvolta cum trebuie...nici pomeneala :) doar ca greul va cadea pe mamici in a gasi o alternativa.
anamona spune:
sa va mai zic ce face Tzuki: a invatat sa bata din palme :)Partea frumoasa e ca atunci cand bate din palme spune si bravo, adica "Baaaa..."
a inceput sa bata din palme ieri dupa amiaza si cum ne-a surprins razand, de atunci numai asta face.
cu o singura exceptie: de dimineata la plecare i-am facut "Pa" si a ea a imitat gestul apoi a batut repede din palme :)))
c.valy spune:
Vad ca iar se discuta greutatea copiilor si pe mine ma macina si inca ma mai macina(dar nu asa tare)
greutatea lui Luca caci de aprope 2 luni nu mai ia in greutate asa mi se pare mie pe cantarul meu astept saptamana asta sa vad ce zice dr ca tre sa mergem la un control de rutina
se lungeste nu mai are falcute...dar daca este asa cum zicea Corrina suntem pe drumul(7,300kg si 10 luni)cel bun inportant este sa fie sanatos si vioi, am stat de am pus cateva poze acum va
mai vb maine ca acuma fug la o baita,apoi la nani ca abia mai vad tastele de oboseala nu am mai dormit calumea de 4 nopti
LucaDaniel -22.10.2008 povestea noastra 
un votic pentr-un pitic
poze nunta
lala77 spune:
Julax, da, fetele mele au facut rosu in gat, cu febra si a trecut fara antibiotic. Nu are musai legatura cu dintii; doar ca in perioada de eruptii dentare copiii stau mai prost cu imunitatea si se lipesc mai bine crocobaurii.Asta ne-a spus noua pediatrul. Si ne-a mai spus ca daca nu e infectie, febra ar trebui sa cedeze la antitermice in max 3 zile. Daca nu se intampla asta sau daca face febra f mare, trebuie investigat ca e probabil nevoie de antibiotic.Insa asta poate spune doar doctorul. Nu poti sa gasesti un dr in care ai incredere; care sa va faca niste analize inainte sa se arunce in antibiotice?
Eu ii dau Nurofen la 8 ore, cate 5 ml acum ca e mare (are peste 11 kg), iar daca nu face fata singur, alternez cu Paracetamol (supozitor de 125 mg). In gat ii dadeam Tantum Verde spray , cate un puf de 3 ori/zi. Si daca facea febra f mare (peste 39.5) ii dadeam Novocalmin.Pt nas, tras bine si curatat nasul si puneam apoi picaturi Ophtamesone N. Noi n-am mai avcut probleme de mult timp insa vine acum gradinita la Alice si sa ne vezi plangad pe aici.
Sanatate multa!
Anamona, tare cu batutul din palme si pot sa spun ca ai scapat ieftin. Cand a invatat Alice chestia asta, era asa de bucurasa incat se trezea noaptea si aplauda.![]()
Babytza, bravo!!!!Ai baiat mare de acum.
Uite, deja il aplauda lumea!![]()
![]()
Plec la nani! Noapte buna!
Nocom spune:
LA MULTI ANI PUI MIC SI DRAG!!!!
EDI DE GIULIANNA 
SA ITI DEA DD TOT CE E MAI BUN PE LUME, SA FII SANATOS SI FERICIT SI CU FIECARE AN CE TRECE SA LE RECONFIRMI PARINTILOR TAI CA SUNT CEI MAI NOROCOSI DIN LUME
Si mai spunele cat de important pentru tine este sa ai aproape un fratior sau o surioara!!![]()

mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
slabesc cu superdieta