Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (170)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Hello

pentru Mihnea Cristian de Corrina si Eduard-Gabriel de _Giulianna_ , sa cresteti mari, sanatosi si voiosi, numai bucuri pentru parintii vostri

Nikolici va am si multumesc ca te gandsti la noi

Claudinna da, asa e…nu zic ca nu a mancat dar la cum manca ea

Babytza, Piersicutza, Aly_c20 va am si pe voi

Kilemi felicitari pentru MAMA

Babymom bine ai revenit

Andy.p e o scumpa Alexia

LA MULTE LUNITE David Paul de Tzitziri, David de Pisik4ever, Anna de Piersicutza

Anca succes la vaccin

Babytza ce soricel mergator ai , eu nu am avut cand sa o filmez

Anudreutac bine ati revenit

Moni un gand bun de la noi

….si acum despre noi…

Azi noapte la ora 03.00 fata mea avea febra 38.7 …iarasi sosete cu otet si de data aceasta supozitoare Novocalmin….parca inspre dimineata a trecut…si uite asa am ajuns din nou la doctor unde sa auzim ca are putin rosu in gat (de unde nu am idee sau mai bine zis de la ce????) si ne pasc inca nspe saptamani de plansete si temperatura pentru ca vor iesi toti dintii inclusiv maselele .

Are 10kg la 10luni si 5 zile, a luat doar 200g in doua luni asa ca am apelat la borcanele iarasi…a mancat ceva si suntem pe tratament cu Ospamox iar pentru pofta de mancare Vitamina C….cam atat despre noi

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Poze
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

Citat:
citat din mesajul lui angelynna82
are 10kg la 10luni si 5 zile, a luat doar 200g in doua luni asa ca am apelat la borcanele iarasi…a mancat ceva si suntem pe tratament cu Ospamox iar pentru pofta de mancare Vitamina C….cam atat despre noi
[

Mihnea are 9.900 kg la 12 luni. Conform pediatrei noastre, greutatea (aproximativa) pe care copilul trebuie sao aiba la 1 an se calculeaza astfel: greutatea de la nastere + 6 Kg. Deci el are mai mult, insa are circumstante atenuante: fiind sub greutate medie la nastere, era de asteptat sa ia mai mult, cel putin in primele luni.
Tu esti ingrijorata ca nu a luat mai mult in ultimele 2 luni? Eu nu cred ca e cazul, dar tu stii mai bine

fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_16 spune:

Angelynna, imi pare rau ca puiul e bolnavior. -ici pentru Crinuta, ca sa se faca repede bine, iar dintisorii si maselutele sa iasa repede si fara dureri!

Mamica de Bianca Maria

Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_16 spune:

Nu cred ca trebuie sa-ti faci probleme cu greutatea, cred ca fiecare copil are propriul sau ritm de crestere, nu se poate generaliza pentru toti copiii, nu exista masuri standard in care sa-i incadram pe toti copiii. Fiecare om e unic, asa si fiecare copil.
Bianca la 10 luni si 2 saptamani are 9,5 kg, de cand cu diversificarea nu a luat prea mult in greutate, adevarul e ca nici nu prea mananca solide.

Mamica de Bianca Maria

Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Offf Angelyna imi pare tare rau ca iar are febra Sper sa ii treaca repede si sa ii iasa si dintisorii fara dureri prea mari
Cu greutatea nu cred ca trebuie sa iti faci griji. Probabil ca a luat in inaltime mai mult si nu a mai luat si in greutate. Asa am fost si noi acum doua luni. A luat vreo 3 cm inaltime si doar 150 parca in greuatte. Dar urmatoarea luna a luat 500 g. Deci ei recupereaza, nu iti face probleme. Oricum nu e slaba ca sa te ingrijorezi
Azi David a facut de doua ori kk moale si nu a papat nimik toata ziua. Doar laptic a acceptat dimineata si acum la 4 cand l-am culcat. Poate papa piureul de legume cand se trezeste. Se vede si dintocul 8 , mai are putin si sparge gingiuta. Vad ca asta nu il doare asa tare, nu e marait deloc. Doar ca a refuzat total orice fel de mancarica.

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Crinuta este bine ca si greutate. Dar cum adica ii ies si dintii si maselele? Nu e o pauza intre dinti si masele ?

Babytza si noi raportam kk mai moale, dar numai dimineata. De papat papa, dar banuiesc ca ii iese si dintocul nr 8, dar cum nu putem cerceta gurita... Oricum la noi s a lasat cu dinti noi si indigestie; exceptie primii 2 pe care nu i am simtit.

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Doctora a zis ca la greutate este foarte bine, ar trebui sa ma potolesc cu atatea griji

Cat despre masele, a controlat-o in gurita si a zis ca in partea unde sunt maselele are gingia inflamata rau.

Copilul nasei noastre i-au dat prima oara caninii de jos, deci nu stiu daca se mai aplica regula cu ordinea...

Pe o parte sunt ingrijorata pt ca stiu cum manca ea. Si Crina face kk moale

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Poze
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

David e indispus, marait vrea numai in brate....dar a iesit DINTELE NR. 9 si suntem in asteptarea celorlalti.

tuturor

Mamica fericita de boboci de toamna:
Dragos Mihai (26 septembrie 2006) si David Gabriel (8 octombrie 2008)
Despre cei doi D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns c.valy spune:

Salutare la mamici si la pitici nu am lipsit decat cateva zile si am o gramada de citit din urmadar o sa ma pun la punct cu totpt inceput sa urez bun venit elly_16,sa iti traeasca fetitasi sa fie sanatoasa,abia am ajuns acasa din calatoria noastra lunggggaaaa ca tare mult am mai mers cu masina simteam ca inebunesc,Luca sa comportat destul de bine a fost numai un zambet tot timpul(numai in masina a cam facut figuri,vreea sa stea la tati in brate in fata daca asa la invatat),se ducea la toata lumea si a dormit mult mai bine acolo poate ca era aerul mai tare,cu mancarea nici o schimbare(in mai bine)in schimb avem acum vizibili doi dinti noi unu jos si unu sus am ajuns la frumoasa cifra de 8 dintosi,la nunta a fost frumos cu toate ca ei nu au obiceiurile cum le stiam eu mai bine zis nu au deloc,va zic mai multe in alte mesaje,acum vreu sa descarc pozele si sa va arat cateva

LucaDaniel -22.10.2008 povestea noastra un votic pentr-un pitic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

BRAVO DAVID!!
Imi sunt asa dragi cum se straduie sa isi tina echilibrul pana ajung la un punct de sprijin...Am vazut mai multe filmulete cu puisori mergatori si ii felicit pe toti! Noi la capitolul asta inca suntem codasi
sanziana...dintele nr 9 fiind un canin? Si eu suspectez aparitia unui canin...sus...la masele parca nu se prea vede nimic...(asta atat cat m-am putut uita..."printre dinti" :D)

Mergi la inceput