Cafea cu aroma de femei si bebelusi-109.

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

Multumesc mult pentru urari! Sa aveti si voi toate parte de multa sanatate si bucurii!

Azi am lenenvit toata ziua..ce bine eee. Va mai dau o cafea de seara si va invit sa vedeti ultima "creatie"...am lucrat 2 luni la floricele ..nu c-ar fi grele ci pt ca ma plictiseam.

Emma este in sufletul nostru
Hobby
Lali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Wow Lal ce te-ai specializat cu croseta!

Da' rochituca mea nu am vazut-o in poze.

Mergi la inceput

nu ma tenta, ca-ti fac! Ce culoare sa fie?

Hobby
Lali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Am glumit, Lali!
Pai daca la floricelele alea ai stat 2 luni, la rochia mea o sa stai 20 de ani, ca n-am slabit alea 4 kile cate le aveam de slabit, si mai mult de atat am mai pus 3, asa ca AMR 7.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iahim spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adina Iulia

Am glumit, Lali!
Pai daca la floricelele alea ai stat 2 luni, la rochia mea o sa stai 20 de ani, ca n-am slabit alea 4 kile cate le aveam de slabit, si mai mult de atat am mai pus 3, asa ca AMR 7.

Hai,mai Adina,ca-ti face Lali o rochie neagra de seara usor dupa linia corpului si nu se mai vede nici un kg!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Adina Iulia

Am glumit, Lali!

Adinuta, pai rochia e mai usor de facut decat 30 de floricele...

Oricum sufar si eu ca si tine, ca am pus 4 kg si nu mai scap de ele. Mor de ciuda ca eram slabuta in februarie si m-am rotunjit vara.

Iahim, tu ce comanzi?

Hobby
Lali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

vaaaai saracele de voi , ati pus 4 kg

Aida ... 35+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

La multi ani sarbatoritei!
Si slabanoagelor, 3-4 7- kg sunt floare la ureche si de pus si de dat jos! Ce te faci cnd te lupti cu 30 de pounds si 2 parinti care gatesc cat pentru cavaleria rusticana (cu tot cu cai, adica ) zi de zi...

Mergi la inceput

Multumesc Maru! Iti dau o bere sa te racoresti!

Aida, cand ai un metru jumate' te mai uiti si la 4kg in plus...

Tu ce mai faci, bebe e cuminte sau joaca fotbal in burtica?

Hobby
Lali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui maru

La multi ani sarbatoritei!
Si slabanoagelor, 3-4 7- kg sunt floare la ureche si de pus si de dat jos! Ce te faci cnd te lupti cu 30 de pounds si 2 parinti care gatesc cat pentru cavaleria rusticana (cu tot cu cai, adica ) zi de zi...

Emma Aida e inger
Doamne'ajuta!
http://maru-incotro.blogspot.com/
unde ai umblat fata atata timp ? pai e frumos?

Aida ... 35+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput