Cafea cu aroma de femei si bebelusi-109.

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

'neatza...

mai vin si eu prin cafeanea..ma mai primiti sau ma dati afara
vin cu floricele
si muuuulta cafelutza

poate ma iertati

va pup sa aveti o zi buna!

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput

aaa..am uitat sa va spun ca avem si foto..acum cateva zile mi'am facut timp sa le pun...ca tocmai din
aprilie ca nu am mai apucat sa baqg nimic...

mai ,iunie-iulie

poate veniti si voi pe aici sa nu ma lasati sa vorbesc singura...

va pup!

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

papa buuun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Stefania, Doamne, ce fata mare si frumoasa ai!
Parca mai ieri te plimbai pe-aici cu burdihanul la vedere...trece timpul asta nu-mi vine sa cred!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Adina Iulia

Stefania, Doamne, ce fata mare si frumoasa ai!
Parca mai ieri te plimbai pe-aici cu burdihanul la vedere...trece timpul asta nu-mi vine sa cred!

mda..mai ai vazut cum zboara timpul..
dar si tu ce companie mare cred ca ai
ce ma bucur ca te revad pe aici chiar mi'era dor de tine si de voi toate..fara suparareva trimit cate un pupic

fara numar

papa buuun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iahim spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

vaaaai saracele de voi , ati pus 4 kg

Aida ... 35+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Hai ca si eu am pus 2 kg!Am 58 kg ,desi in urma cu o luna aveam 56...dar am facut un tratament cu cortizon pentru o alergie.

Asa ca Aida,zi multam ca-ti tinem isonul!Las' ca atunci cand o sa alaptezi o sa vezi cum o sa zboara kilogramele !!!

Mergi la inceput

mai ,da' unde sunteti ...

pe unde umblati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

wow slimatei ce mare e Stefi si ce bulane are si ce pixata e

gasca

Aida ... 35+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Noi am fost la cantarul de 4luni jumate(caci abia au venit vaccinurile)si avem asa:6300g,62cm
Vazut pozici cu Stefi...
sunt prin zona ...

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar
pentru:

Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Buna dragelor,

Stefania - Este frumoasa rau broscutza voastra si nu-mi vine sa cred cat de mare a crescut.

Marule - Dar cu spinningul cum stai? Cat mai stau la voi parintii, sa previzionam numarul de kg. la sfarsitul perioadei.

Principeso - Vrem sa-ti auzim glasciorul vesel. Ce face El Grande?

Aida - Cum stati cu antrenamentele, joaca micutul fotbal?

Mexxa - Ce faceti, cum este Sebicu?

Ayla, Dodo - Voi pe unde umblati de nu mai dati un semn de viata?

Noi suntem bine. Calin a facut indigestie acum 2 zile. A mancat cu mare pofta salata de rosii si noaptea am facut-o alba. Azi mergem la dentist sa ne mai sigileze din maselute, iar in we sper sa mergem cu cortul, la pescuit.

si o zi frumoasa sa aveti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Salutare

Scuzati ca nu am mai intrat insa problemele m-au cam erminat...Sebicu e binisor.
Astazi se fac 4 ani decand primul bb sa ridicat la ceruri.....:( asa ca am o stare,,,toate adunate ....

Sambata voi pleca la Iasi in speranta de a lua o decizie cat mai buna....sint nevoia sa fiu putin singura chiar daca va merge si Sebi cu mine

Va pup si o sa va mai scriu sper de la Iasi daca am acces la net.

, mamica ingerasului luptator...

Sebi are nevoie de voi!!! .......... Drop by drop you make the see! .......... Sebicu web'site
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....

Mergi la inceput