Cafea cu aroma de femei si bebelusi-109.

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iahim spune:

Aida,imi dau lacrimile de bucurie!Sa fie sanatos,sa va bucurati de el ...Ce poate fi mai minunat???!!!!

Cand ai timp te asteptam in cafenea!Sper ca esti bine...Ai nascut prin cezariana,cred,nu?Refacere grabnica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Iar citesc vestea asta, iar plang de emotie si bucurie...

Bravo mai Aida, vad ca nu te-ncurci, 4 kile jumate e ceva!

Cum se zice, sa-l stapaniti sanatosi? sa va traiasca, sa fie sanatos, frumos, destept si cu mult noroc in viata!

Ia hai sa vedem si celelalte ursitoare cu ce urari mai vin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

eii...asta da veste!
bebita Eric...bine ai venit pe lume! sa fii sanatos, norocos si irezistibil la gagici!

Aiduta...refacere rapida, crestere usoara si te asteptam cu poze si povesti! o mie de

pentru tine si print!

ALICe
eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

din gura in gura a ajuns vestea si la mine:

bine ai venit pe lume ERIC TUDOR!!! sa cresti mare si sanatos, sa-i bucuri si sa-i alini pe parintii tai!!

aida ... refacere rapida si abia astept poze!!!
pup si restul fetelor si scuzoaiele mele ca n-am avut timp sa mai trec pe la voi!!!

pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

Felicitari Aida!

ERIC TUDOR

Emma este in sufletul nostru
Hobby
Lali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Primele poze cu ERIC-TUDOR si AIDA

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

uaauuuu,ce flacau frumos,manca mama pe el de blondin ca nu-i negru deloc.
ma, dar sunteti sigure ca-i flacau,prea e inrozit ..sau zapacita de ma-sa il vrea fata?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Of,Doamne,de mult n-am mai plans de BUCURIE!!!Mi s-a lipit un zambet tamp tot admirand copiloiul,ca nu-i copilas la 5 kg.
Sa le fie sanatos dolofanelul si sa aiba parte el si minunatii lui parinti de toata fericirea care poate exista pe lume.
Cafeneaua noastra e fericita.
Multumim din inima fetelor care ne-au dat vestea asta minunata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

toata gasca

Aida ... 37+ AMR max 10 zile
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

Aidaaaaa
ai sters-o deja? deja a inceput sa-ti rapeasca din timp dolofanelul?
tu cum esti?
te pupam...de mii de ori, mamica fericita!

ALICe
eu

Mergi la inceput