Cafea cu aroma de femei si bebelusi-109.
Raspunsuri - Pagina 13
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/maru/maru.jpg)
maru spune:
Hai, Aida, hai Aida, hai Aida!
vroiam sa fiup prima care zice , bine ai venit pe lume printisor de Aida!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
MsLara spune:
AAAAAIIIIDDDDAAAA
Tin pumnii, sa nasca repede si cat mai usor!!!
Emma este in sufletul nostru
Hobby
Lali
principe spune:
HAI ROSCOVANU',HAI ROSCOVANUUUUUUUUU
NU MAI POT MOR DE NERABDARE SA VAD POZE CU PUTALAU ROSCOVAN.
aIDA,FI BARBATA
leeloo5979 spune:
A I D A sa ai nastere usoara si un baietel perfect si sanatos din toate punctele de vedere!!!
n
Ma scuzati ca dau buzna...va urmaresc timid de pe margine de foarte multa vreme, si mai ales pe Aida, cunoscand povestea Licuriciului drag. Si asa m-am bucurat cand am vazut ca e insarcinata ! Si uite ca Minunea ei deja se grabeste sa vina...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doris-Alina/Doris-Alina.jpg)
Doris-Alina spune:
BB ERIC a sosit pe lume...
Are 4, 490 kg, grasunuleu... este bine, sanatos...
Aida e inca in sala...pana acum totul e ok si sub control...
Am auzit un tatic plin de emotie, care-mi spunea ca seamana leit pe Aida ...si o bunica care plangea de bucurie...
Licurici, iti multumim ca ai veghet de acolo de sus!
ERIC-TUDOR, bun venit pe lume!www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
leeloo5979 spune:
Bine ai venit pe lume BB ERIC TUDOR!
Sa fii sanatos si sa te bucuri pe deplin de viata frumoasa langa ai tai parinti si toti cei care te-au asteptat cu atata dragoste si nerabdare!
principe spune:
Dorisache,adica e blond si cu ochelari?
Aiduta,te iubim
ROSCOVANULE,BINE AI VENIT,SA FI SANATOS...PUTOS... NU ZIC (LA 5 KG tre sa ai ceva dotare)si sa o alergi pe mamitica ta pana o ajunge 90,60,90.
LACI,ASTEPTAM SAMPANIA.
FELICITARIIIIIIIIIIIII
principe spune:
VA RAPORTEZ CA AM VORBIT CU MAMA AIDA,ERA DEZMORTITA DE FERICIRE,TATA LACI ERA INSA AMUTIT TOT DE FERICIRE
flacaul,ca bb, la 5 kg,nu se prea potriveste,era deja la gagici...adevarat ca seamana cu mam-sa.
slimatei spune:
n'am apucat sa intru aseara..
dar ce bucuroasa sunt de eveniment!
bine ai venit pe lume Eric numai bine si multa fericire!
aida felicitari din toata inima!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Rebiana27/Rebiana27.jpg)
Rebiana27 spune:
Offf, am dormit ca apucata si n-am apucat sa fac galerie pentru Aida! Atat de mult ma bucur ca a nascut si ca bebe Eric e bine de nu-mi gasesc cuvintele sa descriu! FELICITARI MAMICO!!! SA VA TRAIASCA BAIATUL SI SA VA IMPLINEASCA!!! MULTA SANATATE AMANDURORA
I can't fake with dignity so i'll not try!!