Cafea cu aroma de femei si bebelusi-109.

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

si www.gradinamea.ro/_files/Image/articole/5/ceaiuri.jpg" target="_blank">ceai si un www.traveldeal-s.com/admin/images/Coffee-Croissant.jpg" target="_blank">croissant la micul dejun

... gata ma duc la

Aida ... 37+ AMR max 12 zile
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

neatza..multumim aida de cafea
te'am vazut ca intri asa devreme am crezut ca ne anunti ca tb sa punem majoretele... da' ce faceai la ora asta in picioare?

eu nu prea am chef zilele astea nici de cafea... am niste zile agitate ..sper sa treaca cat mai repede si sa vina iar linistea noastra mortal de plictisitoare

va pup
numai bine tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Helau!
Mi-am luat portioara de croisant si m-am retras ca vad o obosealaaaaaa!
Kisses...

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

salutare gagicile!

Am fost in salbaticie,am revenit la civilizatie si am ajuns la concluzia ca ma prinde mai bine sa fiu salbatica decat cilivizata.
defapt cred ca am fost in rai....cat de frumos a fost.
am fost in selva(jungla)am stat intr-o casa fara electricitate dar cu iesire la mare.n-aveam lumina electrica,aveam torte care ardeau cu un amestec de ulei de cocos si un carburant...nu va zic aroma ca nu o pot descrie.am mancat numai oratanii de mare si de selva de la crocodil pana la melci...,am dormit in hamac,m-am scaldat la nudu gol...
sebastian s-a pierdut prin jungla,rectific,tat-su s-a`pierdut de sebastian..copilul a ajuns la destinatie fara tat-su...sa vedeti ce calauza de incredere avea fi-miu
offf....cata frumusete exista pe lumea astavreau innapoiiiii
acu chiar ca plang.

va pup p toate.

Rebi,felicitari ptru burtica

apropos,am fost la medic,tre sa astept sa vina rusii si abia apoi sa-mi faca un eco mamar,doctorita zice ca nu-i de preocupat.

Mergi la inceput

'neata!

ma bucur ca v-ati simtit bine principe...
mereu dupa o vacanta superba e greu sa ne readaptam la vechiul trai dar cred ca acum ai revenit cu bateriile incarcate...

va pup o zi buna!

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Hello fetele,

Principeso - Bine ai revenit pe pamant! Cred ca a fost o experienta extraordinara. Poate ne incanti si noua privirea cu ceva poze.....cu nudul gol la baie.

Rebiana - Am vazut pozicile. Sunteti niste frumosi, si tu si Luca.

Slimatei - Broscutza frumoasa este bine sanatoasa?

Noi am reusit sa mergem singurei pe bicicleta fara roti ajutatoare, si asta doar dupa 2 ture in spatele blocului.

Un we minunat va doresc.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Maadi
....
Slimatei - Broscutza frumoasa este bine sanatoasa?

Noi am reusit sa mergem singurei pe bicicleta fara roti ajutatoare, si asta doar dupa 2 ture in spatele blocului.

Un we minunat va doresc.

e bine multumescincepe sa faca progrese si la palavragit..rosteste ca un papagal dupa noi..
tine discursuri pe limba ei..si la urma ne intreba bun? si noi ce sa-i raspundem..booo..uneori raspund arfirmativ deh...sa'i dau impresia ca nu vorbeste in van

bravo , felicitari!..astept si eu aceasta perioada
...dar uneori imi vine nostalgia pt. clipele trecute..toate au fost frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Mmmmmm, Principe ce-as vrea si eu o experienta ca a voastra!! Ne-ar prinde bine sa ne detasam de toate problemele si grijile!
Multam' pentru urare!
Maadi

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Aida e in drum spre spital...s-a rupt apa...lesin de emotie...

Dureri din 5 in 5 minute, acum vreo 2 ore ne-am vazut, si chiar i-am spus ca am visat-o azi noapte ca i s-a rupt apa...na, ca sa vedeti...

Asa ca, ea m-a rugat sa va scriu...vestea cea mare...

Ia s-aud galeria...

Hai Aida!!!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

eram sigura ca baga Doris vesti asa ca am intrat si eu nitelush aici
Doamne ajuta! Aida...tinem pumniiiiiii...nastere usoara

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post

Mergi la inceput