MONTIGNAC (125) ...in suflet cu Emma
Raspunsuri - Pagina 2
melany72 spune:
Andanii sunt cu pumnii stransi.Poate pe urma ne dai si detalii.
Sanatate multa si insanatosire grabnica.
adinag spune:
Andanii, tin si eu pumnii, de ieri inca ma gandesc la voi. Sa ne spui ca ati trecut cu bine, asteptam vesti!
adinag spune:
Alinam, dar sefa ta cat concediu are - si nu este un sef/sefa peste ea? Trebuie sa fie tare frustrant, imi pare rau!
melany72 spune:
Iar sunteti in pauza..tztztz...
Andanii cum a decurs operatia? Astept vesti bune..
M-am dat cu crema anticelulitica...imi iau foc pulpele desi m-am dat cat am putut de putin.Imi iau foc si palmele ca m-am masat cu spor. :lol:
Sper sa-mi treaca pana ma culc. :wacko:
Uiuuuu ce ma arde...
valentinag spune:
Buna fetele!
Dana,multa sanatate sotului tau!
Din partea mea,nimic nou,n-am mai tinut de ceva timp,m-am axat pe uscaturi,ca sa nu mai faca stomacul meu figuri!
felicitari celor care ati slabit!
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
melany72 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui valentinag Buna fetele! Dana,multa sanatate sotului tau! Din partea mea,nimic nou,n-am mai tinut de ceva timp,m-am axat pe uscaturi,ca sa nu mai faca stomacul meu figuri! felicitari celor care ati slabit! |
Intr-adevar, mai ales lor ca noi...ne ducem de rapa.
Culmea e ca o prietena cu care m-am vazut ieri dupa 3 saptamani mi-a zis ca am mai slabit.E clar ca-mi aleg hainele bine.La sarsitul lunii cand e ziua de cantar o sa ma si masor sa vad daca sunt diferente.
Altfel eu nu vad de unde slabeala...
O zi buna tuturor.
alinam spune:
Ziua buna!
Andanii????
Adinag sefa mea are 26 de zile lucratoare concediu adica multe, mai are vreo 3 si de anuil trecut, iar cele in care merge la curs nu se pun, alea sunt "deplasare in interes de serviciu", da e frustrant si foarte obositor pentru mine, da nu am ce face, sefa ei? pai sefa ei e sef adica domnul director care ii este unchi .
melany72 spune:
Andanii,
Fetelor, hai mai ca nu putem ramane asa.
Uite eu ma duc la sport...
Si am mancat si frumos azi, mai am loc si pt seara!!
melany72 spune:
Eu am venit dupa miros.Am nas special pt cafea.
Am mancat si eu de dimineata, fulgi de ovaz cu lapte, indulcitor si caise confiate!!
Uite ce bine imi sta cu glicemia crescuta!!!