Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (45)
Raspunsuri - Pagina 5
caciantoni spune:
SLAVIT SA FIE DOMNUL!
dragutelor si cipicah....sinaxarul de azi....
http://www.calendar-ortodox.ro/luna/august/august20.htm
aruam spune:
Buna fetele
Va citesc in fiecare zi dar de scris mai putin.
Am primit un email care nu m-a putut lasa indiferenta o sa-l postez mai jos:
Va rog, dati si dvs.sfoara īn tara dupa grupa AB pozitiv...
Daca cineva e dispus sa doneze sānge pentru o fetita cu aplazie medulara ....
Este la spitalul Fundeni (Bucuresti), sectia de Pediatrie are 11 ani , se numeste Tudor Alexandra Mihaela si pāna la operatie face transfuzii zilnice..
Altfel moare..
Macar dati mai departe.
Tatal fetitei- TUDOR GHEORGHE - 0745.406.098.
Multumim!
Poate printre voi sunt persoane care au aceasta grupa si care sunt din Bucuresti ca eu inteleg ca este foarte urgent.
Va multumesc
Doamne ajuta pe Alexandra Mihaela
anul acesta o sa fiu
Doamne ajuta
magdita spune:
Neata dragele mele,
Am revenit si eu din concediu, insa nu am avut timp sa va citesc din urma. Am vazut pe prima pagina ca nu mai stiti nimic de Vally. A nascut, are o fetita sanatoasa :
mesaj de la vally:
S-a nascut comoara noastra Gloria Adelina 13.08.2009 ora 11.23 2.730 gr, 49 cm apgar 9, sapt 39 6 zile, cezariana, spital Elias
Va pup pe toate, fug sa va citesc si va scriu dupa aceea .
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!
cami_antonia spune:
magdita ... doamne ajuta ... ce veste frumoasa ne dai asa de dimineata .... sa fie asa toata ziua ....
aruam eu stiu ca se poate dona orice grupa de sange si se face schimbul intre spitale ... te rog pune-ti pe mess si vor sari multi in ajutor ... asa am procedat cu alina .... si au sarit multi din tara ... spunea spitalul si numele si trimitea bonuletul pe fax ... si apoi e chestie intre spitale ... doar ca trebuie anuntat tatal fetei mereu ca s-a donat ... DOAMNE AJUTA!
GEORGIA
pup si toate fetele care ne-au sprijinit mereu si care mereu dau sfaturi si ne ajuta ...
ma bucur enorm ca suntem ca o familie mai mare ... cred ca ar fi fost de mii de ori mai greu fara voi
pupici tuturor
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!
ANITA75 spune:
buna fetele! am si eu o intrebare, s-a mai vb, despre asta dar vreau sa stiu exact.Vreau sa ma duc miine la biserica dar sunt pe cm ,a 3 zi ar fi miine voi ce ziceti sa intru sau nu in biserica ,va multumesc!
cami_antonia spune:
aruam eu am dat la toti aproape din lista mea de mess
si voi fetele faceti la fel
ca sunt oameni de omenie
nu trebuie numai grupa ei
se poate dona orice grupa
ajutati acest copil
e important sa ne ajutam
doamne ajuta !
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
cami_antonia spune:
ANITA!
AI VOIE SA TE ROGI ORICAND!
NU AI VOIE SA SARUTI ICOANE SAU SA TE ATUNGI DE CELE SFINTE ... ICOANE, VESMINTE PREOTESTI ... ETC
DAR DE RUGAT NU TE IMPIEDICA NIMENI
INTRA LINISTITA
aruam spune:
Cami Antonia tu zici ca se poate dona la orice spital din tara?
Si trimit ei de la spital acolo unde este nevoie? daca este asa sansele sunt mult mai mari .
Eu nu stiu mai multe detalii decat mesajul pe care l-am postat.Eu am Rh negativ din pacate
Va multumesc fetelor ca ati trimis mai departe e foarte important sa ajunga la cat mai multe persoane.
anul acesta o sa fiu
Doamne ajuta
vvvvv spune:
dragele mele, sunt prezenta, citesc, dar timpul este scurt, la servici traba, acasa, o iau de la capat, ne apropiem de finalul lucrarii de renovat casa!!!! Va pup pe toate, sanatate si izbanda in toate!!!! Ma bucur pentru Alina!
SLAVA BUNULUI DUMNEZEU!
DOAMNE AJUTA!