Timisoara Impreuna(157)Emma te purtam in inimi!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

vecinele bancoase ...si pentru ca mai tragem cu ochiu pe la voi macar sa va delectam si noi plenitele cu ceva

La spital, rudele asteapta ingrijorate medicul pentru a afla ce s-a intamplat cu Gigel. Dupa o vreme apare si medicul, vizibil obosit si transpirat dupa operatia lui Gigel.

- Buna ziua. Trebuie sa va spun ca Gigel este in afara de orice pericol,totusi nu am reusit sa ii salvam creierul. Se poate face transplant de creier, dar acum trebuie sa hotarati cat vreti sa platiti, evident. Un creier de barbat costa 3.000 $ si un creier de femeie costa 300$. Care ar fi optiunea dumneavoastra?

Evident, tacerea s-a asezat peste grupul de rubedenii al lui Gigel. Si sa nu va imaginati ca s-ar fi speriat de suma de bani. Pur si simplu femeile erau stupefiate de evidenta diferenta de pret dintre cele 2 tipuri decreier iar barbatii, evident, isi trageau coate si isi ascundeau cu greu zambetele. In cele din uma, domnul Z, important om de afaceri, om greu adica, retinandu-si cu greu zambetul, il intreaba pe medic:

- Si de ce ar fi o diferenta asa mare de pret intre creierul de barbat si cel de femeie?

- Pai vedeti dumneavoastra, creierul de femeie este folosit si nu il putem vinde la acelasi pret ca cel al unui barbat, care este nefolosit, este ca nou-nout!

Doua gagici, de mult timp prietene, dar de ceva timp casatorite, se hotarasc sa mai iasa si ele in oras, asa ca fetele. Zis si facut.
Dupa vreo cateva ore petrecute la un bar , pe inserate se intorc pe jos acasa. La un moment dat una zice:
- Fata, ce ma fac? Fac pe mine! Nu mai pot sa tin pana acasa.
Cealalta rapunde:
- Si eu la fel! Hai sa intram aici la cimitiru asta, ca e intuneric si nu ne vede nimeni.
- Bine, dar cu ce ne stergem?
- Eu cu bikinii si apoi ii arunc.
- E...oi gasi si eu ceva atunci.A doua zi se intalnesc barbatii.
- Unde au fost mah nevestele noastre aseara?
A mea a venit acasa fara bikini.
- Tu stai bine.
A mea cand a venit avea o panglica in fund pe care scria: NU TE VOM UITA NICIODATA. FRATII IONESCU!!

Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar

Bazar pentru Bogdan

Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

noooooo waaayyy

_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil creste in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

mai vreauuuuuu

Raportez de seara: prima zi in care m-am simtit excelent...ca in vremurile mele bune...am scos concorul de inima...si e super...tensiunea super buna...

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Doris-Alina

Raportez de seara: prima zi in care m-am simtit excelent...ca in vremurile mele bune...am scos concorul de inima...si e super...tensiunea super buna...

u made may day! maine dimineata dai o cafasi un ceai aici alaturi de Geta? te bagi?

_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

I- De ce a creat Dumnezeu mai intai barbatul?
R- Orice artist face mai intai o schita inainte de marea creatie.

Un bancher evreu isi insoara baiatul.

- Simon, fiule, maine zburam la Tel Aviv pentru nunta ta.. Imi dau brusc seama ca nu ti-am spus multe lucruri despre viata. De maine vei fi impreuna cu sotia ta, trebuie sa stii unele lucruri. Uite, spre exemplu, cunosti degetele de la mana?

- Sigur, tata, degetul mare, aratator, mijlociu, etc .

- Nu, fiule, stai sa-ti explic: exista degetul calatoriei, al directiei, al placerii, al casatoriei si al distinctiei.

- Ah, nu stiam asta, tata.

- Degetul calatoriei este degetul mare, care iti permite sa faci autostopul; degetul directiei - indexul - il intinzi ca sa indici un anumit lucru; degetul casatoriei – inelarul - pe care pui verigheta, iar degetul distinctiei - cel mic - pe care-l ridici cand bei cafea.

- Am inteles, tata, dar ai uitat degetul placerii.

- Ah, Simon, l-am lasat pe cel mai bun la sfarsit. Degetul placerii este degetul mijlociu, cel mai lung si mai frumos. Pentru placere, fiule. Il umezesti cu limba. Si numeri bancnotele.

Cei care s-au gandit la altceva, in genunchi si sa recite 4 Ave Maria

urmatoarele sunt contra cost

Edit: hai si p'asta gratis,iar ptr. porcosenii ma scoate Ana68 la liman cu voi
Un cioban se duce la bordel.La intrare gaseste doua usi.Pe una scria "Cu Plata" si pe cealalta "Fara Plata".Se uita el in stanga si-n dreapta si pana la urma intra in partea fara plata.Mai merge o perioada si la capatul holului gaseste iar doua usi.Pe una scria "Cu scula mare" iar pe cealalta "Cu scula mica".Se gandeste el si intra in partea cu scula mica.Merge ce merge pe hol si la capatul lui o singura usa,o deschide si se trezeste afara.Pe usa era scris "Cu scula mica si fara bani sa XXX pe mata.**************************************
Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar

Bazar pentru Bogdan

Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput

io licitez, 2 gomboti bancu doris?!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns digutix spune:

va salut si eu fetele!
va citesc si eu dar mai din umbra ca-s mai timidavoi deja va stiti bn si tre sa ma acomodez.
aida mai ai un pic si vine piticul.multa rabdare si sanatate iti doresc, si mai ales nastere usoara si bebe pufos
acus se duce vara si vine racoareaaaaa,de-abia astept.noi am incheiat sezonul cu un we la surduc,daca vreti, poze la semnatura.
va doresc tuturor o seara placuta!

DIANA-mami de pitici nazdravani
http://community.webshots.com/album/573570652XqaNKL?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Io 3 ...cu prune fara samburi...

Deci, io dau cafa dimineata, si ceai pentru Ana, da? sa nu va bagati...si cu lesinuri si fara, aici voi fi...

Digitux, tare faine pozele voastre...

Ce dor mi-a fost de voi...zau si pe bune...

Hai somn usor, ca io-s la recuperari

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

super bancurile , toate

Aida ... 37+ AMR max 15 zile
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Is pe fuga ca maine pleaca mamanu, am reusit sa pun cateva poze cu casuta, dupa cum se vede mai is multe de facut, dar asta e in mare

Silvana si Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Don't ever give up

Mergi la inceput