Timisoara Impreuna(157)Emma te purtam in inimi!
Raspunsuri - Pagina 14
geta_florina spune:
Ano vin si eu sa iau un ceai de la tine ...
multumesc frumos pt ambele urari , eu nici n-am stiut ca ieri a fost Sf. Alexandru ... asa ca ii urez si eu lui Alexandru al tau La multi ani, sa fie sanatos si sa-ti aduca numai bucurii.
a, si cand mai vii prin arad, da si tu un semn, poate suntem si noi pe acolo si ne vedem la o cafea sau un ceai ...
Geta, mami de Alex
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui Licurici
"Daca stai sa judeci oamenii, nu mai ai timp sa-i iubesti"
poze
Mariaa spune:
am scapat si eu de 'dusmani' si fac o pauza de-o cu voi!
Geta, dimineata cand nu dai pe aici parca-i aiurea
sa aveti ani multi si fericiti impreuna, linistea si toate cele bune sa fie in casa voastra mereu! si sa va cresteti sanatosi copilasul!
cu drag, La multi ani!
vezi cum e viata asta si noi vineri am fost la o inmormantare iar sambata la un chef. condoleante pentru matusa ta s-o odihneasca Dumnezeu in pace!
marami, cum e ?
Ana, cum e Toyo? mai pove ceva
Doris, merge inotul, place lui Ines?
fug la pauza de masa pup si sa aveti o saptamana faina gaska!
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil creste in inima mea ****** am un inger pazitor
geta_florina spune:
Mariaa multumesc din suflet inca o data ...
Danitin si Andanii - cele 2 Dane, ia mai scoateti capul din munca ....
Doris am vazut si eu pozele cu Ines la innot, ai o adevarata domnisoara ... e super ca ii place innotul si nu-i e frica de apa. e un sport foarte sanatos. de cate ori pe saptamana merge?
mai fetelor, pe mine ma incearca o lene ... tocmai am terminat de facut niste treburi si-acu nu mai am rabdare, abia astept sa se faca 3.30 sa plec acasa ....
Geta, mami de Alex
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui Licurici
"Daca stai sa judeci oamenii, nu mai ai timp sa-i iubesti"
poze
danitin spune:
Salutare!
Atata ati vorbit de verde cami s+a facut si mie chef sa zugravesc ceva in culoarea asta ... Silva, daca ma apuc de renovari sa stii ca esti motivul principal . Am o singura problema, CE sa zugravesc in verde ?
Geta, ca bine zici, vreau sa-ti spun ca am ajuns la serviciu si nici nu stiu cum am aterizat deja la birou . Si am de lucru .... grupa mare!
Ana, bune si reparatiile, dar lipsa de malai le face cam dificile ...
Maria, ma distrez si acum cu gandul a ATI pentru pui. Noi oratanii nu tinem, ca alora chiar ar trebui sa le dam cate 5 lei sa-si cumpere de mancare - mai stiti bancul din vremea comunistilor ? - da' asa cate o vegetala tot punem in primavara si o ingrijim mai mult sau mai putin, de aia ma tot mir cand se fac ...
Ok, vorbesc deja cu trei persoane deodata asa ca va si revin ....
Mariaa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danitin Ok, vorbesc deja cu trei persoane deodata asa ca va si revin .... |
daca una dintre ele esti tu, mai trebe o tura de concediu
pup tare
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Ana68 spune:
May,may...
Getuto,citesti tu maine multumeala mea de uratura...ca ai plecat deja spre casa....nici eu nu stiam de Sf.Alexandru,pe internet am aflasi eu.Si din cate imi amintesc mai este Sf. Alexandru prin septembrie....
Am ceai...de care poftesti...e tare gustos.Azi am baut un amestec haios,dar aroma a dat-o socul,lamaia si vanilia...
Danuto,ai dreptate,insa reparatii faci si cu ce mai ai de jur imprejurul casei...asta este!Stiu ce spui tu acolo,ce n-as da si eu de o casuta ca a voastra...eheeei!
Simona....pai ce sa-ti spun de Toyo,mah?!Sincer,nu prea am ce...mi-s multumita ca o simt sub cur...atat!
No,sa aveti dupa amiaza faina!
Mariaa spune:
mvaaaii, Ana, dar cum vorbesti!
zi ce vrei, ce culoare are, cate roti si pe ce parte merge
Dana, contez pe simtul umorului pe care stiu ca-l ai ca daca nu, parca ma si vad la afis - baaad girl!
care-i bancul de pe vremea comunistilor? unul dintre miile...baga aici sa rada si gaska...
Criss75, cu intarziere, La multi ani, pentru una bucata sot! sa grijeasca de voi bine si sa va fie sanatos!
Doris, tu mai vii pe la noi, da?!?!
fatoo, vine ziua ta, fa-te bine ca dai de baut
uof ce rau doare lunea...doare rau de tot...
_
danitin spune:
Ana, pai si eu sunt super incantata de casutza dar ... stii tu cum e, fiecare vrea mai mult . Ca am incercat sa carpacim tunelurile de soareci si, pe unul dintre pereti a tras Calin de o bucata de, credeam noi tencuiala, si a cazut o bucata de perete, mare ! Zice Calin ca pe dedesubt e o gaura de+i intra mana intreaga si ii e tare frica ca duce pana in pod ... deci peretele e compromis total. Si il intreb, deh e arhitect la baza, ce se poate face ... cica trebuie "injectat beton sub presiune", cand a zis si cam care e scorul . In sfarsit, sanatosi sa fim ca le-om scoate pe toate la capat. Plus ca , am uitat, aveam si noi acolo o rabla de televizor, nu ca ne-am fi uitat prea des, dar era si ea asa, la casa omului. Si a fost o furtuna in zona cat am fost plecati, a traznit undeva prin apropiere si s-a ars rabla.
Maria, din pacate nu eram eu una din cele 3 ... bancul? Iaca bancul:
Pe vremea glorioasa se faceau controale pe la sate, sa nu dea lumea la porci de mancare bucatele folosite la construirea societatii multilateral dezvoltate. Si vine controlul la badea Ion:
- Ce-i dai porcului ?
- Apoi macin niste porumb, niste grau, fac o uruiala ....
- Ceeee ? Porumb si grau la porc ... ia de aici o amenda.
Ion hop la gard la vecinu ii povesteste tarasenia si-l sfatuieste ce sa nu spuna. Ajunge controlu la vecinu' vasile.
- Tu ce-i dai porcului ?
- Apoi ceva coji uscate de paine, laturi, din astea ..
- Aaaa, dai mancare la porci, mancare care cu putin efort se putea folosi pentru familie ... ia amenda.
Si tot asa, din vecin in vecin se duce vorba ce nu-i voie sa dai la porc, ca iei amenda. Si cand ajunge controlu in capatul strazii are loc urmatorul dialog.
- Ce-i dai porcului sa manance?
- Apoi eu ii dau trei lei si-l trimit sa-si cumpere ceva !
danitin spune:
Dar daca vreti un banc fain ..
La restaurantul garii, la o masa, trei indivizi se cinstesc cu bere. Un rand, altul, se anunta plecarea trenului spre X. Unul zice:
- Hai sa mergem ca pleaca trenul. Ceilalti mai cer un rand si inca unul, trenul suiera si pleaca. Cei trei se imbulzesc, care sa ia bagajele si fug dupa tren; unul se urca, ii incurajeaza si pe ceilalti, se mai prinde unul de bara vagonului, se suie, striga, trenul ia viteza ... al treilea se opreste pe peron, respira si incepe sa rada. Si rade, si rade de nu se mai poate opri. Un trecator il intreaba:
- De ce razi omule, ai pierdut trenul si celalalt este peste 7 ore.
- Cum sa nu rad, cand cei din tren au venit doar ca sa ma conduca la gara.
Mariaa spune:
...primul ca primul...da' al doileaaaa
seara faina gaska :)
_