Timisoara Impreuna(157)Emma te purtam in inimi!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Dana, e tarziu de-o cafa? daca nu, te poftesc
noi am fost aseara la un chef de 45 de ani, am abia acuma am facut ochi si dupa cum ii afara cred ca tot asta urmeaza sa fac

am patit-o si noi dar cu shobo care venisera de la niste vecini, intr-un an. aproape ca daramasera cosmelia gainilor, ca atunci aveam ouatoare in curte, moamaaa ce dor mi-e de o closca cu pui. mi-amintesc ca uscam cu foenul puii care erau mai lesinati si cu sanse mici de supravietuire, ii resuscitam la greu si ii puneam pe picioare, al meu faceam misto ca facem ATI pentru puii de gaina iar cand am tinut rate mute, alea au murit de batranete...le facusem alee din scanduri pana la o vana din curte, unde sa se scalde, cine sa le taie...
despre rosii si cartofi? la oamenii buni si Dumnezeu da
Lori e oke?

Silvana, atunci si tie
noi avem verde in bucatarie si-n baie, in combinatie cu altele dar baza e verde Anda s-a dus dupa soare, ca la noi a venit ploaia.
si la propriu si la figurat

fetele, o zi faina sa aveti.

_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil creste in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Beau si eu azi o cafa cu voi...

Da, Anda a plecat in concediu, 10 zile...deja mi-e dor de ea...

Am facut si noi ochi, ieri am facut gombotz cu prune, asa ca acuma dimineata ne delectam cu ei...

Am fi iesit pe undeva cu masina, dar pe vremea asta, am o stare si niste dureri de capatzana, ca nu mai am chef...

Mihi, felicitari pentru fetita...cat ma bucur...

O duminica faina, dragelor si scumpelor...

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

`neatza! Aruncati si dupa mine cu o cafea ?

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!

pozne-npoze

Before you judge me, try hard to love me.

Mergi la inceput

doris, am prestat si noi zilele astea gomboti cu prune, doamne da-i sanatate la ala de o inventat reteta asta

Citat:
citat din mesajul lui marami

uelcam zuzo

_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

Maria.... unde-i zaharul??

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!

pozne-npoze

Before you judge me, try hard to love me.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui marami

fato , unde esti? Unde e canapeaua aia?

silvano abia astept pozele Eu am mobila de bucatarie verde crud cu vanilie si pernele la canapele sunt verzi

pup gasca

Aida ... 36+ AMR max 16 zile
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

marami, usor cu zaharul, eventual din ala brun si musai un pahar cu apa langa, ca duamnele

pofta buna lume.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Apropo de mancaruri, ieri am prestat ardei umpluti dupa mai bine de doi ani, am gasit la un market cu produse mai mult europene ardei din aia galbeni de umplut, bagat in mine ca in spitalu de urgenta
Aida, vin si pozele in curand numa sa plece muma sa le mai asez oleaca
Marami, arunc si io daca vrei
Doris, pup

zuzele, o dupa masa faina sa aveti

Silvana si Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Don't ever give up

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geta_florina spune:

'neata fetele ...
poftiti la o cafea aburinda

noi ne-am intors aseara de la Arad ... sambata din pacate am avut o zi f obositoare, am fost la o inmormantare la o matusa la Ineu, a fost o zi lunga si grea. ieri insa ne-am odihnit din plin, am dormit pe saturate si ne-am si chefuit un pic ca am aniversat 6 ani de casatorie ...
Dana hai ca te astept cu cafeaua ... te-ai trezit?
Silvana abia astept sa vad pozele, sunt convinsa ca v-ati aranjat fain casuta ...
Doris si Mariaa pai voi vad ca va rasfatati cu gomboti cu prune ... si eu , ca ne-a facut soacra-mea la arad ....
Ana eu una nu prea stiu ce se intampla, dar imi pare rau ... multam de pm ... sa stii ca de mine nu scapi ...
Aida mai poti? pe ultima suta de metri, nu?
Andanii ce mai faci? ai reusit ceva cu concediul?
Mihi vreun nume de fetita?
Anda vad ca a plecat ....
Deya tot pe coclauri ...

eu va pe toate si va doresc o saptamana faina

Geta, mami de Alex

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui Licurici

"Daca stai sa judeci oamenii, nu mai ai timp sa-i iubesti"

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Buna dimineata si de la mine...va tzuc si eu si va invit la un ceai,cine doreste!

Danuto...las ca e bine cu muncile la casuta...mai trebuie si reparatii...

Geta,nu mai conteaza...important este sa fim sanatosi toti...ca se intalneste munte cu munte,dar-mi-te om cu om?!Asa e?La multi ani pentru aniversarea casnicie,sa traiti in iubire si buna intelegere si la multi ani pentru pustiul tau,ca ieri a fost ziua numelui,Sf.Alexandru!Sa fie sanatos si sa-ti traiasca puiul cu numele!

Silvanaaaa....spor la treaba in continuare...unde este poziliiii???!!

Marami,ulecam...io dau un ceau negru...altceva n-am!

Hai sa aveti o saptamana cu multe realizari si o zi faina!

Mergi la inceput