Strumfi de 2 ani! La multi ani! iul-aug 2007 (152)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

oana, te "simt" cam imprastiata . ce facusi? aplicashi principiul conf caruia : decat sa bei si sa conduci mai bine sa fumezi si sa zbori???? parul pieptanat e cool! iar tortul e belea! esti mare hartista !!!!!

*"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

Oana subscriu la ce a zis Mycky,pieptanat iti sta mai bine,parerea mea.
Si tortul arata foarte bine,cred ca nepotica a fost incantata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraza spune:

sunt andraz, mami de mara....remember me?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui maraza

sunt andraz, mami de mara....remember me?

normal ca remember!!!!!!!!!!!!

*"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Ahaaaaa...Andra...deci pe blog dadusi bir cu fugitii...dar iti faci aparitia aici!!! Bine ai revenit!

Oana siCati mica (1 an si 11 luni)

CATI POZE NOI

Povestea iepurasului Bocanila

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraza spune:

sar'na de reprimire!

Mychy

Oanamada, n-am dat bir cu fugitii, insa nu am prea mult timp la dispozitie sa scriu pt ca Mara e in vacanta si e taaare odihnita cand ajung eu acasa. Asa ca ma ia de noua. Scriu si eu cand apuc. Catincai cea scumpa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

La multi ani Laurentiu, Miron, Merwana si Mihnea!

Oana, v-am vazut, sunteti foarte frumosi.
maraza, super username.
brazuca, ma bucur ca te ocupi de mobilizarea mamicilor pentru intalnirea din septembrie.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

fete frumoase si dragute,va multumim din suflet pentru cuvintele frumoase.

n-am pregatit nimic pentru azi,am fost cu fii-miu la shoping si in parc,i-amluat doua masini,ieftine ca asa a vrut musiu,io ma uitam la lego,chestii dintr-astea sofisticate si scumpe..dar nooop.

oaana,once upon a time am avut si eu parul facut cret,facut nu de la mama natura,dupa baie ma pieptanam si apoi tranteam niste spuma pentru luciu si-l lasam asa doua trei zile pana la urmatoarea spalare..asa arata natural..dar la tine ii tare frumos,cate-as face io din parul tau..bune..impleteli,cocuri,suvite date cu ceara si altele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

La multi ani Iana, Iarina, Iris, Matei, Miron, Merwana, Alex si Mihnea cu ochi superbi! Sa cresteti mari, frumosi, isteti si norocosi.

Vio doar atatea poze? Vreau mai multe poze cu Lauras . Uite ce fain rade in ultimele doua. Cum s-a descurcat cu trotineta?

Oaana mie-mi place mai mult unde esti nepieptanata, mai rebela iar cand am dat cu ochii de tort nu m-am mai putut abtine si-am atacat borcanul cu nutela. Torturile cu cioco sunt favoritele mele

Ianaiub sa va fie de bine excursia. Tare frumosi sunt David si Mara, dar si mamaica. Parca vazusem undeva ca esti nascuta in 74, dar probabil e o greseala....

Andra bine ai revenit!

Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Violeta, de ce asa putine poze?Mai vrem....

Georgiana, te asteptam si pe tine cu ceva pozici. Imi e dor de ochisorii lui Mihnea.

Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07

Mergi la inceput