un sfat de la fetele mai plinute va rog
Raspunsuri - Pagina 3
sanziana72 spune:
Credeam ca numai eu am aceasta problema
! Tine si de conformatie si de pernutele de acolo. Iar daca sunt amandoua e jale.
Eu incercasem cu ulei de plaja, dar se duce repede. Asa ca purtam iegari de diferite lungimi in rarele ocazii cu fusta.
O sa incerc si cu Lady Speed Stick. Cel invizibil e bun?
"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)
anamaria spune:
eu sunt plinutza destul si nu ma vait... ![]()
de ros ma rod si eu uneori intre picioare, nu foarte des si nu atat de suparator ca sa nu mai port fuste ever 
deci am vreo 15 - 20 kg in plus, asa ca stiu despre ce e vorba...
si port fuste mai mult sau mai putin scurte (in limita decentei) fara nici o problema.
preventiv nu ma dau cu absolut nimic, numai daca patesc ceva folosesc bepanthene crema - cand stau acasa, ca daca plec nu imi place sa fiu prea unsuroasa... si pudra de talc (cel mai bun este baneocin sau praf de saprosan, dar merge si talc simplu de bebe)
cat despre aerobic & Co... pe criza asta nu exista fonduri, asta peste lipsa de chef pe care o am dintotdeauna 
balena sau fotomodel... eu prefer balena! ![]()
ca tot mi-am adus aminte: uite un articol primit pe mail acum ceva timp: "În vara aceasta ce vrei sa fii: sirena sau balena?”
… o femeie tanara, ale carei caracteristici fizice nu conteaza [
] a raspuns la aceasta întrebare astfel:
"Balenele sunt mereu înconjurate de prieteni (delfinii, leii de mare, oamenii curiosi). Acestea au o viata sexuala foarte activa, ramân gravide si au balenute micute dragalase, pe care le alapteaza.
Se distreaza de minune cu delfinii, umplandu-si burta cu creveti. Se joaca si inoata, cutereira marile, cunoscand astfel de locuri minunate ca Patagonia, marea Barens sau recifii de corali din Polinezia.
Balenele cânta foarte bine si chiar inregistreaza CD-uri.
Sunt impresionante si, practic, nu au nici un dusman care sa le vaneze, in afara de om.
Ele sunt iubite, aparate si admirate de toata lumea. 
Sirenele nu exista
Si daca ar exista, ar sta la coada la cabinetele de psihoterapie, deoarece acestea ar avea o tulburare serioasa de personalitate: “oare sunt femeie sau peste?”.
Ele sunt frumoase, adevarat, dar singure si triste.
Oricum, cine ar vrea sa apropie de o tipa care miroase ca un peste?
Nu au viata sexuala, pentru ca ii omoara pe barbatii care se apropie de ele, si pe langa acest aspect, pe unde si cum ar putea?
Deci, din aceasta cauza, nu au copii...
Pentru mine este clar, doresc sa fiu o balena.
PS:
In vremurile astea, in care toata mass-media ne baga in cap ideea ca doar femeile slabe sunt frumoase, eu prefer sa ma delectez cu o inghetata impreuna cu copii mei, cu o cina buna impreuna cu un barbat care ma face sa vibrez sau cu o cafea si prajiturele impreuna cu prietenele mele.
Cu timpul câstigam în greutate, pentru ca acumulam multe cunostinte si informatii si cand nu mai au loc in cap sunt distribuite in restul corpului. Asa ca nu suntem grase, suntem teribil de culte. 
De astazi, când o sa ma uit la fundul meu în oglinda, o sa ma gândesc:
”Dumnezeule, ce inteligenta sunt … ” 
XIO spune:
Anamaria , doar ca daca esti "balena" se scurteaza semnificativ si viata.
Persoanele supraponderale , adica femeile supraponderale , odata cu aparitia menopauzei vor avea (sansele sa nu aibe sunt mici de tot) probleme cardiace , creste riscul de Diabet zaharat semnificativ , dislipidemii, HTA .
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/greecky/
Burtocika spune:
Anamaria 

Xio, multumim pentru informatii, chiar nu le auzisem pana acum, dupa mesaj inteleg ca faci parte dintre sirene 
Ionela am si eu acesta problema si pot sa-ti spun din proprie experienta ca nu te ajuta nimic, decat pantalonii. Pe care, evident, ii rod intre picioare si in 3-4 luni se tocesc. Iegari din aia am incercat si eu, dar sunt groaznici peste vara, te incing si parca nu ma simteam in largul meu ... Asa ca solutia mea a fosat sa alternez zilele de fusta cu cele de pantalon, ca sa se vindece rosaturile.
Boghi
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai lucreaza cineva goblen?
iulix spune:
Si eu am mai avut probleme din astea. Insa eu ma frec numai decat daca este f. cald afara si transpir. E adevarat ca nu cred sa am o pereche de pantalonii nerosi intre picioare. Insa acum ca tin dieta si fac si sport au inceput sa se cunoasca rezultatele. Dar stiu ca mama mea purta pe sub fuste strampi. Si era o metoda destul de buna, dar cu caldurile astea nu stiu cat de recomandati sunt. Asa ca cel mai bine incerca cu un ulei sau o pudra, pe care daca ai cum, sa o aplici dupa un timp. 
Anamaria super faina povestioara!!! 

ionelaf spune:
va multumesc mult pentru raspunsuri,. mai mi-am revenit,, m-am gandit foarte mult pana am pus aceasta intrebare ce sa fac,,i-mi era frica sa nu fiu dezamagita si sa primesc jigniri la greu..
apropo nu am nici un pantalon ros,,, chiar nu stiu de ce la fuste... ma frec e adevarat am pernute cum a spus o mamica mai sus,, dar trebuie ambitie sa slabesc,, dar asa lunga la fata ma fac, si parac nu mai ma plac pe mine insumi,,, dar asta e,, 8 kg le dau jos cred ca repede,,,,cu miscarea e c-am greu,,,, din comoditate, din,, nepasare nu am chef nu stiu nu ma atrage,,,dar invatam,, toata viata invatam,,,
cu acei egari,,, ciorapi am incercat, wow cand s-au incins,,,,, sa te tii, usturime,,, de,,, i-mi venea sa-i dau jos pe drum,,,