un sfat de la fetele mai plinute va rog

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deus

am o prietena pe care am convins-o sa vina sa alergam impreuna...dupa o saptamana mi-a spus ca a realizat un lucru fantastic - nu se mai freaca intre picioare!

„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.”Gandhi

www.de-azi.ro

inspiratie, dragoste, putere ... pentru cine crede ca nu mai poate.
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI

quod me nutrit me destruit

Deus, ce subtila ai fost! :)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss and travel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Dar totusi, a fost un comment off topic.

Eu fac sala de trei luni, intens, 3-4 / saptamana si tin o dieta ca la carte. Am aceleasi diminsiuni, desi carnea sta mai... teapana. Asa ca intamplarile cu prietene nu sunt raspunsul la problemele actuale

_
I was born to never die | To live in bliss, to never cry | To speak the truth and never lie | To share my love without a sigh | To stretch my arms without a tie | This is my dance, this is my high (Michael Jackson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelaf spune:

va multumesc mult pentru sfaturi eu am sa le aplic chiar si cu pudra si cu ulei,,, insa trebuie sa -mi pun ambitia sa slabesc iar.
Dupa ce m-am operat de fiere am slabit 17 kg,, m-am simtit excelent,, am avut ambitie,, bine si frica aceea de spital, ceea ce am vazut
acum am pus 8 kg si direct ma deranjeaza ,, am incercat o zi,, acei ciorapi, cu elasten insa m-au frecat si mai rau, cand s-a incins acolo,,,, wow i-mi venea sa ma dezbrac pe strada taxiul nu m-a luat de la Obor pana in Lacul Tei,, va dati seama ce usturime,,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Exceptand sportul, pudra e o solutie de moment. Am incercat-o si eu cand eram gravida si am trecut prin aceleasi probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui rall

Dar totusi, a fost un comment off topic.

Eu fac sala de trei luni, intens, 3-4 / saptamana si tin o dieta ca la carte. Am aceleasi diminsiuni, desi carnea sta mai... teapana. Asa ca intamplarile cu prietene nu sunt raspunsul la problemele actuale

_
I was born to never die | To live in bliss, to never cry | To speak the truth and never lie | To share my love without a sigh | To stretch my arms without a tie | This is my dance, this is my high (Michael Jackson)

Rall, daca vrei sa slabesti si deci sa-ti modifici dimensiunile, trebuie sa renunti la a-ti lucra exclusiv doar masa musculara.
Pentru a slabi este nevoie de miscare alerta, mai putin tras de fiare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Iti multumesc pentru sfat, ladyJ, insa nu are aplicativitate. Fac peste 40 minute cardio (bicicleta si banda). Oricum, mentionez si ca sunt mai defecta din fire, la mine nu au functionat nici tratamentele de infrumusetare indelungi si repetate, nici dietele x kg in x zile. Poate doar 1kg in x luni...

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui rall

Iti multumesc pentru sfat, ladyJ, insa nu are aplicativitate. Fac peste 40 minute cardio (bicicleta si banda). Oricum, mentionez si ca sunt mai defecta din fire, la mine nu au functionat nici tratamentele de infrumusetare indelungi si repetate, nici dietele x kg in x zile. Poate doar 1kg in x luni...

_

Cu placere, Rall.
Am o prietena care exact asta a facut, ani la rand. mergea la sala, facea cardio, tragea de fiare, ma rog, tot tacamul de la sala. Nu a slabit niciun gram, in schimb si-a marit masa musculara .

S-a trezit si a inceput cu aerobicul si dansul. A dat jos 7kg in doua luni. De atunci, face aerobic pentru intretinere. Muschii se vad frumos, feminini, celulita s-a diminiat iar ea se mentine(sigur, si ea ca si tine are grija ce mananca).

Pe viitor, daca vezi ca sala nu da rezultate, incearca ceva mai...feminin asa:-))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Ionela, iti recomand un fel de pantaloni 3 sferturi, subtiri, mulati, cam cu o palma deasupra genunchiului, sint dintr-un material elastic si string si burtica. Ii gasesti la magazinele de lenjerie intima, daca ii spui vinzatoarei ce vrei sigur isi va da seama si te va ajuta. De obicei sint culoarea pielii sau negri si nu se vad de sub fusta decit daca e transparenta si n-are jupa sau e prea scurta. O sa-ti faca viata mult mai confortabila.
Nu stiu daca partea cu slabitul are vreo legatura - eu de exemplu am avut problema asta si la 64 kg si la 78, pur si simplu asa sint "croita".

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

www.youtube.com/watch?v=xuDNLa3PxUk/" target="_blank">Only When I Lose Myself

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tisina spune:

Eu nu am probleme cu greutatea, si totusi uneori ma frec intre picioare, mai ales vara. Pe dimpul sstudentiei am facut chiar rana, ceea ce m-a determinat sa ajung la dermatolog. Ce credeti ca mi-a zis? Am picioarele prea drepte ! Sfatul ei a fost sa ii dau cu pudra de bebelus, insa am observat ca nu tinea prea mult. Rezolvarea problemei am descoperit-o singura: Lady Speed Stik, ala cu pudra, nu cel cu gel. Tine si o zi intreaga. Poti sa incerci si tu. Rau nu face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelaf spune:

eu am pus 7-8 kg am acum 68 si ma frec la fel,, mama spune ca e de bine ca nu trece porcul pe sub picioarele mele,, vrea sa-mi ridice moralul dar chiar ma deranjeaza caci nu cred ca am pus exagerat,, insa si atunci cand am fost 60 kg la fel tot era ceva,,, dar nu cum este acum,,,
am sa ma duc sa-mi cumpar Lady Speed Stik cel cu pudra si va anunt cum a fost :)
mersi mult o duminica placuta si la multi ani tuturor Mariilor

Mergi la inceput