un sfat de la fetele mai plinute va rog

un sfat de la fetele mai plinute va rog | Autor: ionelaf

Link direct la acest mesaj

va rog fetelor a trecut vara si nu am purtat fusta s-au rochita caci ma frec intre picioare sus de cand m-am ingrasat 8 kg.
Insa am vazut fete mult mia pline grasute care le-am vazut ca poarta fuste dar nu stiu care-i secretul ... azi am vb cu o tipa plinuta bine 108 kg si mi-a spsu ca se da cu ulei Jonson baby intre picioare,maine vreu sa incerc insa mi-e frica sa nu ma ia pe drum,, usturimea,,,,
astept sfaturi,,, oricum cel mai indicat e sa slabaesc ,, dar pana atunci,,,,?
mersi mult

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Exista un tip de jupa pantalon,care exclude posibilitatea frecarii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

pudra pt bebe:)

„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.”Gandhi

www.de-azi.ro

inspiratie, dragoste, putere ... pentru cine crede ca nu mai poate.
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI

quod me nutrit me destruit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

sau poti sa-ti iei niste ciorapi modelatori, au si la quelle parca, tin/dau forma/modeleaza si soldurile mai planturoase si merg pina la jumatatea coapsei, deci nici nu te mai rozi intre picioare.

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

ionela asa rau te freci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Si eu mai patesc asa uneori si multa vreme tot asa nu am imbracat fuste sau rochii vara de teama sa nu ma frec ca ustura rau de tot. Am remarcat ca mai rau se intampla cand port dres decat daca nu port nimic, asa ca eu dresurile alea modelatoare nu ti le-as recomanda. Personal ulei nu cred ca suport pe-acolo pe caldurile astea asa ca o sa incerc pudra.

www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
www.breslo.ro/Shop/androix" target="_blank">Androix Bijoux

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Citat:
citat din mesajul lui ANITA75

ionela asa rau te freci?

Iti vine sa crezi ca li se intampla unor pamantene ?! ...

Ionela, e ok cu ulei, insa nu dureaza multe ore.
Cu pudra le fel, nu dureaza multe ore.
Insa tin. Daca ai ocazia sa te mai dai pe parcurs e si mai ok
Mi-e imi merge bine cu pantalonii modelatori, insa nu merg la fuste scurte

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabytza25 spune:

subiectul asta mi-a amintit de o prietena de-a mea, care la propria nunta a patit ceva de genul asta... imi zice: vino cu mine pana in camera, te rog... cand o vad ca ridica rochitza de mireasa si imi arata: uite ce tare mi s-a frecat pielea, ce sa fac... era cald, era iulie, si o ustura ingrozitor... isi luase niste ciorapi din aceea fara chilot (cred ca asa se numesc) care se prind cu ceva scai sus pe pulpa (cred ca stiti la ce ma refer) si a zis ca ea crede ca de la aia i se trage... intr-un final m-a trimis la farmacie sa ii cumpar niste fasete (nu mai stiu exact despre ce fel era vorba, stiu doar ca erau albe), si s-a prins cu alea si nu a mai avut nicio problema toata noapte... desi solutia asta cred ca a putut sa o foloseasca doar pentru ca rochitza era lunga si larga si nu avea cum sa se vada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Eu foloseam Lady Speed Stick ( nu cel cu gel..).
Toata ziulica nu era nevoie de o alta aplicare..
Incearca la un drum mai scurt.
Sper sa-ti fie de folos!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

am o prietena pe care am convins-o sa vina sa alergam impreuna...dupa o saptamana mi-a spus ca a realizat un lucru fantastic - nu se mai freaca intre picioare!

„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.”Gandhi

www.de-azi.ro

inspiratie, dragoste, putere ... pentru cine crede ca nu mai poate.
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI

quod me nutrit me destruit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Da, asa e, mai bine slabeste! Eu eram toata o rana, nasol de tot, nimik nu ajuta, acuma am slabit si pot sa port si io ca altele fuste si rochii fara sa ma schimonosesc de durere!

"Trust no one!"

Mergi la inceput