Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(48)*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

Citat:
citat din mesajul lui novus
Dodopui, sa inteleg ca vii ????
http://inmoeciu.ro/index.php?displayclient=10#

Nu
Sa intelegi ca apreciz gestul tau,dar nu mi se pare "potrivit" eu am alte probleme...[da merit si eu la aer(caci nu am iestit de 7 ani)] dar m-as simti vinovata ca-mi permit putina relaxare . sper sa intelegi/intelegeti.Asa mi se pare corect
Distrativa frumos si pentru noi...iar cand o sa ne vina randul o sa fim bucurosi sa ne alaturam

PS: sa scrieti sub pozici cine cu care

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar
pentru:

Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Imi pare sincer rau ca nu puteti onora invitatia dar la anu' nu mai scapati !!!!

Mami lui Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cativ13

Citat:
citat din mesajul lui novus

Pt doritoare reamintim despre ce vorbim mai sunt vreo 3 camere libere

in perioada 11-13.09.09 se organizeaza Intalnirea ghioceilor la Moeciu
cazarea este la vila Roua Diminetii contra 70 ron/camera
http://inmoeciu.ro/index.php?displayclient=10#

Am vazut pozele, arata tare bine pensiunea. Nu am inteles cu mancarea cum facem...ne gateste acolo cineva sau venim noi cu papa in bagaj si ne gatim?
In cazul in care raman pe la tara si mi se ia mufa, pun oe contul comun nr meu de tel.

mami de Silvia Ioana

Ambele variante adica noi o sa gatim pt bebelusi si pentru noi o sa gateasca doamna Rodica !!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Ieri am fost cu Anca (Nicolae) si copiii la strand. A fost foarte frumos, caci este o zona cu copaci. Bebicii au stat la umbra, copiii mai mari s-au balacit. Iata si cateva fotografii:

http://picasaweb.google.com/olgagireada/Strand140809#

Olga, mamica lui David iepurasul

moamaaa ce bulanase !!!
Apai David e baiat mare deja !! ma duc sa schimb hainutele

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Citat:
citat din mesajul lui cativ13

De-abia astept sa ne intalnim toooaaate!Ce chitaiala va fi de bebici si ce ,,suet#259; de mamici. Dar taticii?Ei ce-or sa faca?

mami de Silvia Ioana

taticii or sa faca sport cu halberile si gratarele. Mamicile or sa aiba treaba la sporavait!

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

corect
ce s-or mai bucura si ei !!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui joanna27

Citat:

Joanna ma bucur ca veniti la munte Lasa ca o sa stam noi cu plangaciosul, iar tu o sa te odihnesti

Oli esti o dulce...numai cand o trage fimiu o urlatura sa te tii ..nu stiu daca mai stati a doua oara cu el

Fetele in afara de faptul ca imi e frica de cum o sa faca fimiu la munte.mai am o buba.
Sotu e timid rau si nu stiu cum o sa ii dezleg limba..voi mai aveti careva" specimene " de genu asta? Ca poate intre ei se inteleg.

super obosita de berbecut plangacios DARIUS ANDREI (27.03.2009)

http://picasaweb.google.com/mart.apr09/Darius#

aduc eu o tuica buna din Ardeal si sa vezi ce-i dezleg limba
una peste alta las' ca nici al meu nu e super vorbaret nu de alta dar nu mai are loc de mine !!
nu te stresa ca la ce balamuc o fi acolo gaseste el cu cine sa bea o bere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Pisi, eu i-am dat lui Raru 3 luni calciu lactic (mai, iunie si iulie) cate 10 zile o pastila pe zi dizolvata in lapte (daca ii dai lapte praf sau ceai). In iulie dupa 3 zile de dat nu a mai facut kk si am banuit eu ca e de la calciu ca l-o fi strans la burta. Atunci dr mi-a zis sa ii dau sirop VI SOL care e tot calciu dar are si alte vitamine (complexul de B si altele) insa pe asta nu l-a luat ca miroase groaznic a B-uri. Mie nu-mi plac B-urile nici sa ma bati. Cand ii dadeam mi-am adus aminte cat icneac si vomam in sarcina cand trebuia sa iau Elevitul.

www.infoturism.ro/acorda-puncte/111268/" target="_blank"> Un vot de increde va rog

Poze Raru

Raru, tziparul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui joanna27

Citat:

Joanna ma bucur ca veniti la munte Lasa ca o sa stam noi cu plangaciosul, iar tu o sa te odihnesti

Oli esti o dulce...numai cand o trage fimiu o urlatura sa te tii ..nu stiu daca mai stati a doua oara cu el

Fetele in afara de faptul ca imi e frica de cum o sa faca fimiu la munte.mai am o buba.
Sotu e timid rau si nu stiu cum o sa ii dezleg limba..voi mai aveti careva" specimene " de genu asta? Ca poate intre ei se inteleg.

super obosita de berbecut plangacios DARIUS ANDREI (27.03.2009)

http://picasaweb.google.com/mart.apr09/Darius#

pune-l si pe al meu la socoteala... da' nu-i bai, ii intaratam cu 2 beri sa vezi ce se dezleaga limba

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
minunea noastra David

Mergi la inceput

Sorina Mariabebe de Cocufan
Maria bebe de Maya25
Ariana Maria bebe de bebe_strumph
Mario-Andrei bebe de Nikoleta20
Maria Casia bebe de Maria_K
Maria Cristiana bebe de Mihaelacg
Marina Alexandra bebe de Alexa101
Amalia Maria bebe de Silvia4
Maria Teodora bebe de Mititica82
Sophia Maria bebe de Ada1974
Maria bebe de iulia_30
Maria Natalia bebe de Alina.n
Eva Maria bebe de anamariame

LA MULTI ANI si

Anamariame, Maria_k

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2

minunea noastra David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Nici sotul meu nu e prea vorbaret si nu se simte prea bine cu strainii, tocmai d-aia intrebam ce-or sa faca sotii. E bine ca sunt mai multi... zgarciti la vorba, poate s-or intelege usormami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

fetelor mergem de vineri seara???????? credeti ca reusim din bucuresti sa ajungem????? eu am uitat complet sa va intreb; ca acu 3 saptamani am facut 3 ore jumate' bucuresti- campina, si inca 3 si 10 bucuresti-brasov; oare reusim sa ajungem seara?????

minunea noastra David

Mergi la inceput