Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(48)*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

noi sintem la mama in provincie

ati merge la o pensiune linga buc pentru gratar si pescuit daca ar exista?

imi raspundeti la topicul asta
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=141152?

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Citat:
citat din mesajul lui petrean

mababei..foarte frumos sta piciul tau..dar totusi..nu e f devreme..pt statul in picioare??singur?intreb si eu...?
si inca ceva..la unele din pozele tale..imi spune ca ai virusi....de fapt..calc meu mi i-a blocat...
Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
www.infoturism.ro/acorda-puncte/101832/" target="_blank">Votati

Poze gemeni

Povestea noastra

Bogdana, sa stii ca nu-l las in mod frecvent sa stea singur, de fapt atunci a fost prima data! Eram aproape, a fost pret de cateva secunde cat i-a facut sotul poza. El inca de la 4 luni se opinteste sa se ridice direct in picioruse dar nu prea l-am lasat. Dar e din ce in ce mai greu sa-i tin pe loc!

Cat despre virusi, nu stiu ce sa zic, am avut calculatorul virusat acum vreo 2-3 saptamani, acum e curat dar am sa verific si pozele de pe flickr. Multumesc!

mihaela, mami de www.flickr.com/photos/gravidutza" target="_blank">Calin Cristian, 14 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Mihaela..departe gandul "de-a ma lua de tine"..insa constat ca e foarte precoce...ai mei nici nu se ridica dc ii trag de manute...si al tau sta in picioare...dar eu stiu cum e cu evolutia la copii..si nu ma panichez

Poze gemeni

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Mihaela..si acum sa-ti rapsund cum fac eu..le dau o supa crema..deci o dau cu lingurita...de la suc am trecut rapid la piureuri..si sucul acum il dau in biberon
toate fructele le dau crude...pasate cu blenderul
le-am dat si pepene galben..si nu au fost probleme..nu are de la ce sa faca alergie..alergenice sunt capsuni..fragi, mure, zmeura, kivi..fructe care contin seminte mici.(pepenele e din familia bananei..si ai mei copii o tolereaza super ok)

Poze gemeni

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui rivali

Priviti cum sta piticul meu toata ziua

http://picasaweb.google.com/valna76/Poze#5370809514469129634

Vlad Andrei ( 4.01.2007) si Stefan Alexandru (17.03.2009)

Poze

super !!!

Mami lui Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olishka

David a facut ieri 4 luni. Mami si tati l-au dus la plaja

http://picasaweb.google.com/olgagireada/Insieme#5370645676548312770

Olga, mamica lui David iepurasul

felicitari !!!! ce loc frumos !
si mami frumoasa foc !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aris26

neatza
a venit mama la noi asa ca am un pic de timp disponibil. am citit ultimile pagini.am vazut poze din parc,David la pishcina,brotac care nu mai incape in pat,botezul gazei....care mai de care mai frumoase.

olga,leeloo ne vedem in parc pe seara. mai vin alte fete?

floric - si eu am cautat ieri scaun de masa si am ramas la unul de lemn de la ikea. am gasit la nemti o catalogare dupa siguranta si era printre primele. nici nu sunt f scumpe la ikea. poate imi fac drum chiar azi....il tzin pe pitic toata ziua pe drumuri

25 martie 2009

cam la ce pret sunt in Ikea cele de lemn??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06
MONICA, mercic de raspuns. Probema e ca ea papa mar copt, iar in borcanelele de la Hipp sigur nu e copt, dar hai cu marul mai e cum mai e ca e prelucrat si e ok, la legume insa am studiat si ras-studiat toate borcanasele si toate contin legume pe care Ana nu le papa inca, gen brocoli, fasole, conopida, care stiu ca si dau gaze si mi-e teama. Oi vedea eu. Pana la urma imi congelez borcanele si le iau cu lada frigorifica, iar cand plecam mai mult de 2-3 zile imi iau cu mine sa gatesc cum am facut si la munte.

Dar ce borcanele ai gasit tu cu aceste legume? noi nici nu am gustat inca brocoli, fasole, conopida.
Eu ii dau Hipp de 4 luni care are de ex:
-Banane, piersici si mere
-Caise
-Caise si banane
-Desert cu fructe
-Fructe cu cereale
-Piersici
-Morcovi
-Dovleac cu cartofi
-Fructe cu cereale mere si banane
-Mere si afine
-Mere si morcovi
-Pere
-Morcovi cu cartofi: Legume bio 88% (morcovi bio 78%, cartofi bio 10%), apa.
-Crema de spanac cu cartofi: Legume bio 59% (spanac bio 30%, cartof bio 29%), branza dietetica bio, apa, branza bio
-Gustare cu fruct: Fruct bio 95.5% (suc de mere cu continut scazut de acid din concentrat de suc de mere bio 30%, mere bio 28%, banane bio 19%, mango bio 12%, suc de portocale din concentrat de suc de portocale bio 6.5%), cereale bio 4.5% (grau integral fulgi, ovaz integral fulgi)
-Mere si banane: Fruct bio 80.5% (mere bio 30%, suc bio de mere din concentrat de suc de mere 25.5%, banana bio 25%), apa, cereale bio 5% (grau integral fulgi, ovaz integral fulgi), vitamina C.

Sucuri Hipp:
-Mere
-Morcovi
-Banane
-Caise
-Mere cu struguri
-Pere (nu i-am dat)

-si cereale Nestle, orez, orez cu roscove dar am trecut si la Milubrei ca are lapte, si a papat cereale cu lapte mar si morcov, cereale cu lapte cu banane. Mai sunt cereale cu orez si porumb-de la 4 luni si cereale cu biscutii (astea sunt de la 6 luni, noi nu am trecut la etapa de 6 luni- adica alimentele noi care se introduc la 6 luni, nu i-am dat inca).

Eu v-am povestiti odata cum a fost crescut Claudiu, si strecurasem cate un sfat ca idee, ca daca vreti ca bebe sa se adapteze usor, sa nu-l legati prea mult de ce are doar acasa. Eu sincer nu stiu daca toate sortimentele astea i le-as putea gati, si mai ales daca as putea sa le dau gustul care il au. Consider ca sunt bio, nu vad de ce nu i-as da, mai ales acum cand papa cate putin, asa ca eu de cand am diversificat cate un pic, am spus ca ii dau Hipp.

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Aprinde o lumanare in memoria Almei!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui petrean

neatza fetele..ne-am intors din concediu...a fost superb..o zona..super..am pus ceva poze la semnatura. Nasol a fost..ca gemenii mei pe cand s-au obisnuit cu aerul..si mediul..a trebuit sa ne intoarcem:))asta e..next time..mai mult..
La multi ani bebeilor pe care nu i-am felicitat, la multi ani bebe de rivali pentru cele 5 lunite

Poze gemeni

Povestea noastra

bine ati revenit !!!!
pai daca tot s-au obisnuit cu muntele haideti si la Moeciu !!!
ce ziceti??

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mababei

Buna mamici!

Multumim pentru urarile de ziua noastra!

tuturor sarbatoriltilor de saptamana trecuta si celor ce si-au serbat onomastica!

Vlad si Catalin, Stefan Alexandru

Floric, pupam tziparu sanatos si fara probleme!

Carmenada, bafta astazi la spital. Sper sa nu fie ceva grav si sa le vina de hac repede bacteriilor alora nesuferite!

Aris, super tare saritorul ala si ce mutrita happy avea vitaminutza ta. Am comandat si eu de pe misenashop, am si tocuri de usa si copaci la socri, abia astept "sa-i fac vant" rechinasului.

Novus, ai si aprecierea mea cu privire la organizarea primului congres al ghioceilor. Poate la anul ne alaturam.

Pisigri, vacanta placuta!

Chatonel, spor la munci! Sper sa se acomodeze usor dragoana!

Oliska, i-am tras o smotoceala virtuala iepurasului David!

Vazut mamici frumoase si bebei superbi la intalnire in parc!

Si iata si www.flickr.com/photos/gravidutza/3829016483/" target="_blank">cocostarcul meu!

mihaela, mami de www.flickr.com/photos/gravidutza" target="_blank">Calin Cristian, 14 martie 2009

si data viitoare sa stiti ca nu mai scapati !!!

si ce bine sta cocostarcul in picioare

Mergi la inceput