Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(48)*
Raspunsuri - Pagina 16
dyana27 spune:
Vlad si Catalin, pup mami petrean
Stefan Alexandru, pup mami Rivali
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
minunea noastra David
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gigelica20 Vlad si Catalin, voinicii lui petrean - viitoare soacra cu 3 nurori si ea Stefan Alexandru, voinicel singurel de Rivali Gigelica(Lucia),mami de Victor-Andrei - Pitonul 30 martie 2009 |
La multi ani!
Multa sanatate si fericire
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*
Bazar
pentru:
Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema
petrean spune:
am pus si noi la semnatura cateva poze din concediu..pentru cine e curios sa vada Dunarea
Am vazut un David frumos la plaja..ce loc superb Olga...
Am vazut si un Stefan bebe de rivali care doarme super dragut
Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
www.infoturism.ro/acorda-puncte/101832/" target="_blank">Votati
Poze gemeni
Povestea noastra
mababei spune:
Buna mamici!
Multumim pentru urarile de ziua noastra!
tuturor sarbatoriltilor de saptamana trecuta si celor ce si-au serbat onomastica!
Vlad si Catalin, Stefan Alexandru
Floric, pupam tziparu sanatos si fara probleme!
Carmenada, bafta astazi la spital. Sper sa nu fie ceva grav si sa le vina de hac repede bacteriilor alora nesuferite!
Aris, super tare saritorul ala si ce mutrita happy avea vitaminutza ta. Am comandat si eu de pe misenashop, am si tocuri de usa si copaci la socri, abia astept "sa-i fac vant" rechinasului.
Novus, ai si aprecierea mea cu privire la organizarea primului congres al ghioceilor. Poate la anul ne alaturam.
Pisigri, vacanta placuta!
Chatonel, spor la munci! Sper sa se acomodeze usor dragoana!
Oliska, i-am tras o smotoceala virtuala iepurasului David!
Vazut mamici frumoase si bebei superbi la intalnire in parc!
Si iata si www.flickr.com/photos/gravidutza/3829016483/" target="_blank">cocostarcul meu!
mihaela, mami de www.flickr.com/photos/gravidutza" target="_blank">Calin Cristian, 14 martie 2009
olishka spune:
citat din mesajul lui petrean am pus si noi la semnatura cateva poze din concediu..pentru cine e curios sa vada Dunarea Am vazut un David frumos la plaja..ce loc superb Olga... Am vazut si un Stefan bebe de rivali care doarme super dragut Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006 www.infoturism.ro/acorda-puncte/101832/" target="_blank">Votati Poze gemeni Povestea noastra |
Eu de ce nu gasesc pozele?
Olga, mamica lui David iepurasul
petrean spune:
la poze gemeni..la semnatura...si dai pe albume..la concediu:D
Poze gemeni
Povestea noastra
olishka spune:
citat din mesajul lui mababei Buna mamici! Multumim pentru urarile de ziua noastra! tuturor sarbatoriltilor de saptamana trecuta si celor ce si-au serbat onomastica! Vlad si Catalin, Stefan Alexandru Floric, pupam tziparu sanatos si fara probleme! Carmenada, bafta astazi la spital. Sper sa nu fie ceva grav si sa le vina de hac repede bacteriilor alora nesuferite! Aris, super tare saritorul ala si ce mutrita happy avea vitaminutza ta. Am comandat si eu de pe misenashop, am si tocuri de usa si copaci la socri, abia astept "sa-i fac vant" rechinasului. Novus, ai si aprecierea mea cu privire la organizarea primului congres al ghioceilor. Poate la anul ne alaturam. Pisigri, vacanta placuta! Chatonel, spor la munci! Sper sa se acomodeze usor dragoana! Oliska, i-am tras o smotoceala virtuala iepurasului David! Vazut mamici frumoase si bebei superbi la intalnire in parc! Si iata si www.flickr.com/photos/gravidutza/3829016483/" target="_blank">cocostarcul meu! mihaela, mami de www.flickr.com/photos/gravidutza" target="_blank">Calin Cristian, 14 martie 2009 |
Ce voinic ai acolo !!! Nu pot sa cred cat de frumos sta in picioruse. David al meu este mai mic cu o luna si abia isi ridica caputul daca il trag de maini. Simpatic tare
petrean spune:
mababei..foarte frumos sta piciul tau..dar totusi..nu e f devreme..pt statul in picioare??singur?intreb si eu...?
si inca ceva..la unele din pozele tale..imi spune ca ai virusi....de fapt..calc meu mi i-a blocat...
Poze gemeni
Povestea noastra
olishka spune:
Gata am vazut si pozele din Dunare!!! Am ramas impresionata. Sunteti atat de frumosi cu totii Iar tu mama eroina; foarte frumoasa poza in care ii hraneai pe amandoi pitici odata.
Frumoase si peisajele
mababei spune:
Intrebari pentru mamicile care au inceput diversificarea:
* sucul de fructe sau supa pentru cantitati de peste 50 ml, il (o) dati tot cu lingurita? Stiu ca diversificarea presupune mancatul cu lingurita dar si sa-i dau 100 ml de supa cu lingurita....
* cum le dati fructe de genul:piesici, nectarine, caise? Le fierbeti, coaceti sau le mixati asa crude?
* le dati pepene galben? Calin limpaie cu mare placere cand ii dau dar ma gandesc ca o fi prea parfumat si sa nu-i provoace vreo alegie.
mihaela, mami de www.flickr.com/photos/gravidutza" target="_blank">Calin Cristian, 14 martie 2009