Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(48)*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Pe ruta tgv-campulung, drumul e proaspat asfaltat, liber si mai ,,de-adreptu`"mami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

neatza fetele..ne-am intors din concediu...a fost superb..o zona..super..am pus ceva poze la semnatura. Nasol a fost..ca gemenii mei pe cand s-au obisnuit cu aerul..si mediul..a trebuit sa ne intoarcem:))asta e..next time..mai mult..
La multi ani bebeilor pe care nu i-am felicitat, la multi ani bebe de rivali pentru cele 5 lunite

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
www.infoturism.ro/acorda-puncte/101832/" target="_blank">Votati

Poze gemeni

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

si din categoria..somn..somn..si iar somn..catalin doarme de azi dimi de la 7si nu e bolnav..sigur:))

Poze gemeni

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui petrean

si din categoria..somn..somn..si iar somn..catalin doarme de azi dimi de la 7si nu e bolnav..sigur:))

Poze gemeni

Povestea noastra

SUPER!!!

Gata cu dolareii?

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zsuzsu spune:

salutare fetelor
eu am lipsit cam mult de pe forum, dar nu prea am timp sa citesc sau sa scriu
foarte rar am mai reusit sa citesc cate ceva dar sunt foarte ramasa in urma
am reusit azi sa vad niste pozici- foarte frumosi toti bb i
si mamicile la fel
imi pare rau ca noi nu avem ocazia sa mergem cu voi la munte dar nici in concediu nu am reusit sa mergem nicaieri si nici nu stiu daca reusim macar un wk end sa mergem undeva
mie piticul mare mie mai tot timpul racit sau bolnav asa ca am distractie
iara Julia e tare maraita din cauza dintilor so a burticii.Inca nu avem dintisor dar e tare umflat
apropo Felicitari lui Aris pt primul dintisor

in legatura cu ce s-a discutat atat as vrea sa va spun ca eu nu prea sunt incantata de scaunele de masa din lemn
si va spun de ce
poate e doar o intamplare nefericita dar eu nu mai vreau sa aud de ele - se eu am una si baiatul il tineam in el- totul frumos- e foarte stabil intradevar
doar ca e o sg problema- pe la 1 an si 4 luni cand deja umbla bine si se tot catara, baiatul meu a incercat sa se urce inel
si cum s-a catarat pe margine- in fata, acesta s-a rasturnat peste el, si pe langa ca a cazut care sa zic ca nu e oricum bine deja, masa a cazut peste el si i-a smuls primul dinte iesei cu totului din gura
Masuta scaunului i-a dat direct in gurita si asa, dar putea sa-i rupa tot maxilarul sau sa-l loveasca asa de tare in cap....
asa ca cu tot norocul ca nu a patit mai rau, am ramas stirbi de un dinte pana ii ies dintii definitivi
deci concluzia e ca e stabil cand sta copilul in el , dar dintr-o parte nu mai e
si fiind lemn socul cand cade e mult mai mare decat unul din plastic
culmea era la tot accidentul ca eram langa el in bucatarie dar de cealalta parte a mesei si faceam mancare si cand am observat ca se catara am fugit eu dar deja el pica si scaunul peste el

deIulia Petra(29.03.2009) si de Daniel(05.03.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

David a facut ieri 4 luni. Mami si tati l-au dus la plaja

http://picasaweb.google.com/olgagireada/Insieme#5370645676548312770

Oli, pupici muuulti pentru iepurashul-bilutza-pupabil rau de tot-David

Sa imi dai si mie PM cu info despre locatia aia. Nu ca mai apuc s amai merg anul asta, in conditiile in care ma intorc din Focsani abia in octombrie...dar e bine de stiut.

Gigelica(Lucia),mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

pupam mamicute si bebei care mai de care mai frumosi

am ajuns si noi acasa ieri dupa o lunga vacanta off ce repede a trecut timpul...acum am revenit la sauna din Bucuresti

ce ati mai facut?mi-a fost tare dor de voi

noi avem acum 4luni si 1sapt, am scapat de colici deabia la 4 luni insa acum ne cam maraim cu gingiutele.
am avut si ceva reprize de tuse pe care le-am tratat cu ambroxol
in rest suntem bine inca pe lapticul de la mami si nu am inceput diversificarea ,trebuie sa ajungem la pedi pt masuratori si vaccin

Uram si noi La multi ani sarbatoritilor!!

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Vlad si Catalin, voinicii lui petrean - viitoare soacra cu 3 nurori si ea
Stefan Alexandru, voinicel singurel de Rivali

30 martie 2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui zsuzsu

salutare fetelor
eu am lipsit cam mult de pe forum, dar nu prea am timp sa citesc sau sa scriu
foarte rar am mai reusit sa citesc cate ceva dar sunt foarte ramasa in urma
am reusit azi sa vad niste pozici- foarte frumosi toti bb i
si mamicile la fel
imi pare rau ca noi nu avem ocazia sa mergem cu voi la munte dar nici in concediu nu am reusit sa mergem nicaieri si nici nu stiu daca reusim macar un wk end sa mergem undeva
mie piticul mare mie mai tot timpul racit sau bolnav asa ca am distractie
iara Julia e tare maraita din cauza dintilor so a burticii.Inca nu avem dintisor dar e tare umflat
apropo Felicitari lui Aris pt primul dintisor

in legatura cu ce s-a discutat atat as vrea sa va spun ca eu nu prea sunt incantata de scaunele de masa din lemn
si va spun de ce
poate e doar o intamplare nefericita dar eu nu mai vreau sa aud de ele - se eu am una si baiatul il tineam in el- totul frumos- e foarte stabil intradevar
doar ca e o sg problema- pe la 1 an si 4 luni cand deja umbla bine si se tot catara, baiatul meu a incercat sa se urce inel
si cum s-a catarat pe margine- in fata, acesta s-a rasturnat peste el, si pe langa ca a cazut care sa zic ca nu e oricum bine deja, masa a cazut peste el si i-a smuls primul dinte iesei cu totului din gura
Masuta scaunului i-a dat direct in gurita si asa, dar putea sa-i rupa tot maxilarul sau sa-l loveasca asa de tare in cap....
asa ca cu tot norocul ca nu a patit mai rau, am ramas stirbi de un dinte pana ii ies dintii definitivi
deci concluzia e ca e stabil cand sta copilul in el , dar dintr-o parte nu mai e
si fiind lemn socul cand cade e mult mai mare decat unul din plastic
culmea era la tot accidentul ca eram langa el in bucatarie dar de cealalta parte a mesei si faceam mancare si cand am observat ca se catara am fugit eu dar deja el pica si scaunul peste el

deIulia Petra(29.03.2009) si de Daniel(05.03.2006)

poze cu noi

Bine ai revenit

Of nefericita intamplare!!! Pe mine ma sperie astfel de povesti, acum fiind mama si stiind ca intr-o zi o sa faca si al meu o nazbatie (ca deh, asta e copilaria). Pana atunci incerc sa-l pazesc cat pot. In ceea ce priveste sacunul, este bine de luat si acest aspect in calcul Oricum noi mai avem pana o sa stam in asa ceva. Asteptam sa vedem ce va luati voi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20

Citat:
citat din mesajul lui olishka

David a facut ieri 4 luni. Mami si tati l-au dus la plaja

http://picasaweb.google.com/olgagireada/Insieme#5370645676548312770

Oli, pupici muuulti pentru iepurashul-bilutza-pupabil rau de tot-David

Sa imi dai si mie PM cu info despre locatia aia. Nu ca mai apuc s amai merg anul asta, in conditiile in care ma intorc din Focsani abia in octombrie...dar e bine de stiut.

30 martie 2009

Am scris info mai sus

Mergi la inceput