Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(48)*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Am intrat ca sa va spun ca am mai pus niste poze aici http://s79.photobucket.com/albums/j157/pisigri/Ilinca/

Ce dulce e!

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Aprinde o lumanare in memoria Almei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

La multi ani
Vlad
Catalin
Stefan Alexandru

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Aprinde o lumanare in memoria Almei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Oli, mama, mi-e mila de mijlocelul tau. Eu la 7,5 kg ma vait si Slava Domnului ca am eu destule kg, dar tu la asa taliuta iti frange coloana bulfeiul de David. Sa creasca mare , sanatos si frumos (adica mai frumos, ce mai...sa semene cu mama lui)

www.infoturism.ro/acorda-puncte/111268/" target="_blank"> Un vot de increde va rog

Poze Raru

Raru, tziparul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

neatza
a venit mama la noi asa ca am un pic de timp disponibil. am citit ultimile pagini.am vazut poze din parc,David la pishcina,brotac care nu mai incape in pat,botezul gazei....care mai de care mai frumoase.

olga,leeloo ne vedem in parc pe seara. mai vin alte fete?

floric - si eu am cautat ieri scaun de masa si am ramas la unul de lemn de la ikea. am gasit la nemti o catalogare dupa siguranta si era printre primele. nici nu sunt f scumpe la ikea. poate imi fac drum chiar azi....il tzin pe pitic toata ziua pe drumuri

25 martie 2009

Mergi la inceput

hahahhahahah exact asta m-am gandit si eu. al meu nici 7kg nu are si tot ma plang de spate

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Oli, mama, mi-e mila de mijlocelul tau. Eu la 7,5 kg ma vait si Slava Domnului ca am eu destule kg, dar tu la asa taliuta iti frange coloana bulfeiul de David. Sa creasca mare , sanatos si frumos (adica mai frumos, ce mai...sa semene cu mama lui)

www.infoturism.ro/acorda-puncte/111268/" target="_blank"> Un vot de increde va rog

Poze Raru

Raru, tziparul lui mami

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Poze Raru

Raru, tziparul lui mami

Noroc ca nu l-am invatat in brate Ieri m-am mai linistit putin. Daca tot a facut 4 luni, am zis hai sa-l cantaresc. Si nu are 9,5 kg ci 9 fix (dezbracat si nemancat). A luat doar 800 gr luna asta ("doar"in ideea ca pna acum lua peste 1 kg/luna)

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Aris da ne vedem diseara. La intrarea cu statuia, ora 17. Cred ca vine si Gaza. Mamici haideti in parc!!!!!!

Mergi la inceput

bravo olga. e f bine. asa il cantaresc si eu(dezbracat si nemancat). probabil ca de acum o sa-si incetineasca ritmul de cestere. o fi vrut el sa se faca repede repede mare. La multe luni/multi ani sanatos!

super...de abia ashtept.

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Neatza!

LA MULTI ANI cu intarziere pentru Davidut si toti sarbatoritii de ieri, iar astazi pentru VLAD, CATALIN SI STEFAN ALEXANDRU.

OLGA, super pozele, sa ne spui si noua unde e locatia asta, pare suuuper

MONICA, mercic de raspuns. Probema e ca ea papa mar copt, iar in borcanelele de la Hipp sigur nu e copt, dar hai cu marul mai e cum mai e ca e prelucrat si e ok, la legume insa am studiat si ras-studiat toate borcanasele si toate contin legume pe care Ana nu le papa inca, gen brocoli, fasole, conopida, care stiu ca si dau gaze si mi-e teama. Oi vedea eu. Pana la urma imi congelez borcanele si le iau cu lada frigorifica, iar cand plecam mai mult de 2-3 zile imi iau cu mine sa gatesc cum am facut si la munte.

GAZA, mai pui o data link-ul cu pozele de la botez? ca eu nu le gasesc

Fetele, tare as veni si eu in parc, sa vad cum fac. Azi e sotu liber, ca ieri a avut nunta si diseara ne rasfatam cu o plimbare in 3. Daca ajungem, iarasi vin cu el dupa mine , as vrea sa o cunosc si pe Aris.

Cand se trezeste sotu dau si raspunsul final cu muntele

Pupici si o saptamana frumoasa

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

Neatza!

LA MULTI ANI cu intarziere pentru Davidut si toti sarbatoritii de ieri, iar astazi pentru VLAD, CATALIN SI STEFAN ALEXANDRU.

OLGA, super pozele, sa ne spui si noua unde e locatia asta, pare suuuper

MONICA, mercic de raspuns. Probema e ca ea papa mar copt, iar in borcanelele de la Hipp sigur nu e copt, dar hai cu marul mai e cum mai e ca e prelucrat si e ok, la legume insa am studiat si ras-studiat toate borcanasele si toate contin legume pe care Ana nu le papa inca, gen brocoli, fasole, conopida, care stiu ca si dau gaze si mi-e teama. Oi vedea eu. Pana la urma imi congelez borcanele si le iau cu lada frigorifica, iar cand plecam mai mult de 2-3 zile imi iau cu mine sa gatesc cum am facut si la munte.

GAZA, mai pui o data link-ul cu pozele de la botez? ca eu nu le gasesc

Fetele, tare as veni si eu in parc, sa vad cum fac. Azi e sotu liber, ca ieri a avut nunta si diseara ne rasfatam cu o plimbare in 3. Daca ajungem, iarasi vin cu el dupa mine , as vrea sa o cunosc si pe Aris.

Cand se trezeste sotu dau si raspunsul final cu muntele

Pupici si o saptamana frumoasa

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Pisik va asteptam diseara in parc. Poate de data asta avem timp sa povestim mai mult.

Ar fi super sa veniti si la munte

Locatia unde am fost ieri este la 50 km de Buc, iesirea dinspre Chitila. este foarte fain sa mergi acolo cu familia. Au piscina, teren de tenis, baschet, fotbal, un lac in care poti sa pescuiesti (si se prinde f bine ), loc de joaca pt copii, caluti, ponei, pauni, servire super Chiar recomand locatia. Noi ne-am distrat foarte tare si David la fel.

Mergi la inceput